Reclamă

De ce nu a fost omagiat Matthew Perry la Premiile Emmy 2024. Fanii actorului au avut o reacție neașteptată în online

S-a aflat de ce nu a fost omagiat Matthew Perry la Premiile Emmy 2024. Fanii actorului au avut multe reacții neașteptate în mediul online. Perry, care s-a stins din viață în octombrie 2023, nu a fost inclus în segmentul „In Memoriam”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 septembrie 2024, 13:09

În ciuda faptului că Matthew Perry nu a fost omagiat anul acesta, el a fost deja inclus în timpul ceremoniei a Premiilor Emmy 2023 din ianuarie. Telespectatorii Premiilor au comentat rapid în mediul online. Aceștia s-au grăbit să sublinieze absența lui Perry din segmentul special.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce nu a fost omagiat Matthew Perry la Premiile Emmy 2024

Matthew Perry nu a fost omagiat anul acesta. În mediul online au apărut mai multe comentarii răutăcioase.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc și Matthew Perry în timp ce pozează împreună după filmările serialului Friends
Lisa Kudrow i-a adus un ultim tribut lui Matthew Perry / Profimedia Images

Organizatorii au declarat că a existat un motiv pentru care Perry nu a apărut în segmentul „In Memoriam”. Conform acestora, Perry a fost deja onorat la ceremonia Emmy din 2023, care a avut loc în ianuarie, după ce a fost amânată din cauza grevelor actorilor.

Reclamă

În timpul acelui spectacol i-a fost adus un omagiu într-un mod emoționant. Pe scenă s-a cântat piesa emblematică din Friends în timpul segmentului „In memoriam”, iar segmentul s-a încheiat cu o fotografie cu Matthew Perry.

Cu toate acestea, colegii lui Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, nu au fost implicați în segmentul din ianuarie. Anul acesta omagiul pentru Matthew Perry a lipsit cu desăvârșită.

„Mi s-a părut mie sau am ratat apariția lui Matthew”, a spus un fan în online. ”Cum de Emmys nu l-au inclus pe Matthew Perry?”, a comentat un altul.

Reclamă

Matthew Perry a fost omagiat la Premiile Emmy 2023

Jesse Collins a vorbit despre absența colegilor lui Perry de la Premiile Emmy 2023. Colegii actorului din Friends ar fi spus atunci că evenimentul a fost „mult prea recent” motiv pentru care au lipsit de la eveniment.

„Ei deplâng pe cineva care le era încă foarte apropiat. Nu pot vorbi în numele lor, dar cu toții trebuie să respectăm faptul că erau propria lor familie. Probabil că a fost puțin prea devreme”, a spus Jesse Collins într-un interviu.

După moartea actorului din Friends, co-starurile lui au spus cât de dor le este de acord.

„El mă vizitează mult, dacă credeți în asta. Vorbesc cu mama, cu tatăl meu Cu Matthew. Simt că există o mulțime de oameni care ne ghidează. Simt că Matthew e prin preajmă”, a spus Courteney Cox într-un interviu din trecut.

„Sunt recunoscătoare că am avut ocazia de a lucra cu oameni atât de minunați și de a trăi viața pe care o am acum. Aceasta a fost familia mea. Am trecut prin toate împreună. Acei 10 ani au fost totul”, a mai spus vedeta.

Jennifer Aniston a povestit și ea la acel moment despre pierderea suferită.

„Suntem cu toții devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru a trece prin aceste momente. În timp, vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea. Gândurile noastre sunt cu familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit din întreaga lume”, a declarat Jennifer Aniston.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×