Reclamă

Medicul acuzat în cazul lui Matthew Perry nu va mai putea profesa. Ce declarații au făcut avocații acestuia

Medicul acuzat în cazul lui Matthew Perry nu va mai putea profesa. Avocații acestuia au făcut mai multe declarații pentru presa internațională. Dr. Mark Chavez a acceptat să pledeze vinovat de conspirație pentru distribuirea de ketamina.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 septembrie 2024, 5:00

Avocatul unui dintre cei doi medici acuzați în legătură cu moartea lui Matthew Perry a spus că clientul său are „remușcări incredibile” pentru rolul pe care l-a jucat. Dr. Mark Chavez este acuzat de faptul că i-a distribuit actorului substanța care i-a fost fatală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicul acuzat în cazul lui Matthew Perry nu va mai putea profesa

Dr. Mark Chavez a pledat vinovat pentru acuzația de conspirație și distribuire de ketamină. Acesta ar fi declarat că este plin de remușcări.

El s-a prezentat la tribunalul federal din Los Angeles pentru acuzarea sa din acest caz. Chavez a răspuns la întrebările judecătorului și a declarat că înțelege acuzațiile care îi sunt aduse.

Matthew Pery, într-un costum gri cu o cămașă închisă la culoare
Tatăl actorului, John Perry, și mama sa, Suzanne Morrison, au fost numiți beneficiari ai trustului / Profimedia Images

„Încearcă să facă tot ce-i stă în putere pentru a îndrepta răul care s-a întâmplat aici. El face tot ce i stă în putere pentru a coopera. El vrea să ajute în această situație și regretă incredibil de mult tot ce s-a întâmplat”, a spus avocatul doctorului.

Reclamă

Avocatul a mai spus că Chavez își acceptă pe deplin responsabilitatea pentru rolul său în moartea lui Matthew Perry.

De asemenea, chavez a fost de acord, ca parte a înțelegerii, să renunțe imediat la licența medicală. El a pledat oficial nevinovat în timpul judecării, deși o procedură de schimbare a pledoariei va fi programată pentru o dată ulterioară.

Avocatul acestuia a declara că în acel moment va pelda drept vinovat. Avocatul a spus că se așteaptă ca audierea să aibă loc începând cu luna octombrie.

Reclamă

Chavez riscă până la 10 ani de închisoare, scrie presa internațională. Chavez este una dintre cele cinci persoane acuzate pentru moartea lui Perry din cauza unei supradoze de ketamina.

Ce acuzații i-au fost aduse medicului Chavez

Departamentul de Justiție susține că Chavez a făcut parte dintr-o rețea criminală care l-a folosit pe Perry ca „pușculiță”, vânzându-i ilegal ketamina.

Chavez, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că i-a vândut doctorului Salvador Plasencia, 42 de ani, ketamina.

Chavez știa că medicamentul va ajunge la Matthew Perry care se confrunta deja cu dependență. Plasencia este principalul inculpat al cazului, alături de Jasveen Sangha, o femeie cunoscută sub numele de „Regina Ketaminei”.

Ambii au pledat nevinovați după arestarea lor la începutul acestei luni. De asemenea, sunt acuzați Eric Fleming, care a recunoscut în documentele instanței că a distribuit ketamina care l-a ucis pe Perry, și asistentul lui Matthew, Kenneth Iwamasa.

Ambii au pledat vinovați, scrie presa de peste hotare. Cei doi au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției care au fost încheiate, au spus procurorii. Presa mai scrie că ei așteaptă sentința.

Matthew Perry și asistentul său ar fi cheltuit peste 55 de mii de dolari pe 55 de flacoane cu ketamina.

Chavez și Plasencia s-au întâlnit de trei ori în septembrie și octombrie 2023 pentru a lua ketamina unul de la celălalt.

Aceasta i-a fost vândută ulterior asistentului lui Matthew Perry. După ce Perry a fost găsit mort pe 28 octombrie 2023, chavez l-a sunat pe Plasencia pentru a discută dacă este „îngrijorat” de moartea actorului, conform rapoartelor oficiale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×