Reclamă

Detalii despre testamentul lui Matthew Perry. Cine va moșteni averea celebrului actor

Detalii despre testamentul lui Matthew Perry și averea sa au fost dezvăluite la cinci luni după deces. Moartea actorului a fost o tragedie pentru lumea filmului, familia, prieteni și cunoscuți. Dispariția sa a lăsat multă durere în sufletul tuturor. Mai ales că totul s-a întâmplat când se credea că este pe calea cea bună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 martie 2024, 12:39

Conform documentelor obținute de Page Six, starul „Friends” a lăsat prin testament mai mult de 1 milion de dolari într-un fond pe care l-a înființat și care poartă numele unui celebru personaj din filmele lui Woody Allen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre testamentul lui Matthew Perry

Actorul a murit la vârsta de 54 de ani în urma unei supradoze de ketamină, pe data de 28 octombrie 2023. În anul 2009, Perry a creat un testament în care spunea că majoritatea bunurilor sale vor ajunge către un trust.

”Alvy Singer Living Trust” este numele trustului creat de el, numit după personajul lui Allen din 1977, Annie Hall.

În declarația creată în 2009, Matthew i-a enumerat pe tatăl său, John Perry, și pe mama, Suzanne Morrison, drept beneficiari ai testamentului său. Fratele său vitreg, Caitlin Morrison, și fosta iubită Rachel Dunn, au fost și ei numiți.

Perry s-a întâlnit cu Dunn în perioada 2003-2005. El a semnat testamentul pe 26 octombrie 2009.

Reclamă

La acea vreme, actorul „Fools Rush In” a indicat în testamentul său că copiii pe care plănuia să-i aibă nu ar avea dreptul să acceseze moștenirea sa. Din păcate, nu a ajuns niciodată să aibă copii.

Potrivit documentelor, el deținea 1.030.000 de dolari. Bunurile „nu se limitează la bijuterii, mobilier și mobilier, opere de artă și automobile”.

Lisa Ferguson și fosta soție a lui Mike Myers, Robin Ruzan, sunt enumerate ca fiind co-executorii testamentului – atât Perry, cât și Ruzan au lucrat la emisiunea Celebrity Liar în anii 2010.

Reclamă

Care a fost cauza decesului celebrului actor

Actorul a fost găsit mort în piscina casei sale din Pacific Palisades, California, pe 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani.

Raportul unui medic legist de la Biroul Județean de Medicină Legală LA a dezvăluit că a murit din cauza „efectelor acute ale ketamina”. El a considerat moartea lui ca fiind accidentală.

Înecul, boala coronariană și buprenorfina, care este un opioid, au fost, de asemenea, enumerate ca factori care au contribuit la decesul său, conform autopsiei sale.

”La nivelurile ridicate de ketamină găsite în probele de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi fost cauzate atât de suprastimularea cardiovasculară, cât și de depresia respiratorie”, a concluzionat medicul legist, Raffi Djabourian.

Regatul actor renunțase la consumul de substanțe interzise de 19 luni, pe fondul luptei sale continue cu dependența.

În timp ce s-a luptat public cu depresia și abuzul de substanțe ani de zile, prietena lui apropiată Jennifer Aniston a susținut că a fost „fericit” și „sănătos” în zilele de dinainte de a muri.

„Matthew și-ar fi dorit ca oamenii să-și amintească de el. Am vorbit cu el cu puțin înainte de acest incident tragic. Era fericit. Era sănătos. Tocmai ce renunțase la fumat și se apucase de sport pentru a-și intra în formă. A fost fericit, asta e tot ce știu. Am vorbit cu el prin mesaje exact în acea dimineață. Nu avea dureri, nu avea probleme emoționale. El era fericit”, a declarat Aniston pentru publicația Variety.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×