Reclamă

Cum se numesc câinii Prințesei Kate. Semnificația din spatele numelor lor a fost dezvăluită de experții regali și e emoționantă

Te-ai întrebat vreodată cum se numesc câinii Prințesei Kate? Semnificația din spatele numelor lor a fost dezvăluită abia acum de experții regali și ascunde un detaliu emoționant. Patrupezii Prințesei de Wales au putut fi văzuți într-un videoclip de familie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 septembrie 2024, 6:49
Semnificația din spatele numelor lor a fost dezvăluită abia acum de experții regali și ascunde un detaliu emoționant / Getty Images

Prințesa de Wales a împărtășit cu admiratorii regali vestea pozitivă că chimioterapia ei preventivă pentru cancer a luat sfârșit. Videoclipul emoționant de familia a fost surprins de Will Warr în Norfolk și a fost împărtășit cu publicul larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se numesc câinii Prințesei Kate

Videoclipul a fost plin de momente tandre între William și Kate. Cei doi a împărtășit momentele sincere de bucurie alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cu toate acestea, un al șaselea membru al familiei a captat inimile fanilor regali. Admiratorii Prințesei l-au observat imediat pe adorabilul cocker spaniel al familiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte, cu câinele familiei în brațe, într-un portret adorabil
Prințesa Charlotte a apărut de mai multe ori în public anul acesta / Profimedia Images
Reclamă

Puiul rar văzut a fost surprins în timp ce stătea pe picioarele lui Kate Middleton în timp ce aceasta se relaxa pe o pătură de picnic. Frumosul lor câine se numește Orla, care se traduce din gaelică în „Prințesa de aur”.

Animalul lor de companie care a apărut în fotografiile de la cea de-a șaptea aniversare a Prințesei Charlotte, surprinse de mama ei, a fost dăruit cuplului regal de fratele lui Kate, James Middleton. Orla a venit în casa Prințesei Kate în anul 2021.

Prințul William și Kate Middleton aveau deja la acel moment un cocker spaniel. Numele său era Lupo, care a fost oferit cuplului de către James și soția sa, Alizee Thevenet.  

Reclamă

„Sunt tris să văd că plecați, și da, aș putea plânge, dar va fi de fericire, deoarece fiecare dintre noile voastre case este plină de dragoste”, a spus James într-o fotografie în care apare cu peste 10 pui.

Orla a însoțit Familia Regală în multe momente importante

Orla a adus multă fericire Familiei Regale. Acesta a fost alături de Kate Middleton și de copiii ei de-a lungul timpului.

Cățelușa a fost surprinsă la un meci caritabil de polo în luna iulie 2022. Orla a venit în completarea familiei după ce Lupo, câinele deținut anterior de Kate, a murit în 2020.

Lupo s-a stins din viață la patru luni după ce James a anunțat că Ella, cățelușa sa, a adus pe lume mai mulți cățeluși.

„Săptămâna trecută, dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a fost inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi foarte dor de el”, a spus Kate într-un mesaj din trecut.

Numele lui Lupo are un fler mai puțin regal, dar este un tribut adus trecutului Prințesei de Wales. Numele său este de origine italiană și i-a adus un omagiu străbunicii paterne a lui Kate, Olive Christina Middleton, născută Lupton, în stema familie căreia sunt prezentați lupii.

Lupo a fost îndrăgit de Kate Middleton și întreaga sa familie. Pierderea sa a întristat admiratorii Familiei Regale, dar Kate și William au fost bucuroși să o întâmpine în familia lor pe micuța Orla.

Orla s-a adaptat rapid familiei lui Kate Middleton și a fost întâmpinată cu multă iubire de către Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×