Reclamă

Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem. La numai 11 ani si-a depășit tatăl cu abilitățile pe care le are

Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem. La numai 11 ani și-a depășit tatăl cu abilitățile pe care le are. Viitorul Rege este pregătit să calce pe urmele tatălui său și să înceapă o activitate demnă de un bărbat adevărat. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 septembrie 2024, 3:48

Viitorul rege a luat prima sa lecție de zbor sub privirile încântate ale părinților săi. Prințul William și Kate Middleton nu au lipsit de la acest moment important din viața fiului lor cel mare. Cei trei membri ai familiei regale britanice au petrecut momente de neuitat împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem

Apropiații Familie regale au declarat pentru presa de peste hotare ca fiul cel mare al Prințului William a adorat lecția de zbor încă din primele momente.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul George cu căști pe cap în timp ce coboară cu părinții săi dintr-un elicopter
Prințul George se pregătește să devină pilot / Getty Images

Prințul George a decolat de la sol împreună cu instructorul său. Cei doi au zburat pentru o oră întreagă înainte de a se întoarce la William și Kate.

Reclamă

Prințul George a început această activitate de la o vârstă mult mai timpurie. Tatăl său, Prințul William, a luat prima lecție de zbor la vârsta de 16 ani, scrie publicația People.

Prințul și Prințesa de Wales l-au adus pe George, fiul lor cel mare, pe aerodromul care se află la 10 mil de casa lor din Windsor. Familia a ajuns într-un convoi cu trei mașini. După zbor, William, Kate și George s-au relaxat în clubhouse-ul aerodromului. O sursă apropiată cuplului a oferit mai multe informații pentru publicația New York Times.

„George are doar 11 ani, dar este momentul potrivit pentru a începe. Familia Regală are o tradiție mândră de a zbura și se pare că George este următorul la rând. Părinții lui l-au văzut pe George în timp ce a decolat în siguranță de la sol”, a spus sursa pentru presa internațională.

Reclamă

Piloții aspiranți din Marea Britanie pot începe să-și dezvolte abilitățile de pilotaj la orice vârstă. Cu toate acestea, orele de pregătire care contează pentru obținerea licenței încep de la vârsta de 14 ani.

Adolescenții sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de un instructor, iar piloții cu vârsta peste 17 ani pot transporta pasageri dacă au o licență.

Dacă Prințul George va continuă să zboare, atunci va merge pe urmele multor membrii din Familia Regală.

Prințul William este pilot de elicopter antrenat, care a finalizat misiuni de căutare și salvare cu Royal Air Force. Bunicu lui William, Prințul Philip, s-a antranat pe acelați aerorodom.

Prințul William a luat și el lecții de zbor în adolescneță

Prințul Philip avea 31 de ani când și-a început antrenamentul de zbor. În anul 1952, Prințul Philip a început să se antreneze la White Waltham Airfield.

La rândul lor, William și fratele său, Prințul Harry, au fost amândoi în Corpul Cadeților Armatei de la Colegiul Elton.

Cei doi frați nu au luat lecții de zbor până nu s-au înrolat în armată. În anul 2009, William a început un program intensiv de antrenamente cu Royal Air Force, în timpul căruia a învățat cum să zboare cu avioane și elicoptere cu aripi fixe. Prințul William a pilotat un avion în care s-a aflat familia sa.

În 2022, Prințul William și-a dus familia la Jocurile Commonwealth. De altfel, William a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să reia zborul cu elicopterul.

„Mi-ar plăcea să zbor din nou. Aș putea să mă ofer voluntar pentru un weekend pentru a reveni”, a spus William în timpul vizitei la sediul Ambulanței Aeriene din Țara Galilor. Până la momentul revenirii, Prințul William se mândrește cu fiul său. Prințul George are un curaj impresionant la vrta sa și apre pregătit să se înalțe tot mai des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×