Reclamă

Cum sunt cunoscuți copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton la școală. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au întors din vacanța de vară

S-a aflat cum sunt cunoscuți copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton la școală. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au întors din vacanța de vară și sunt pregătiți să intre din nou pe poarta școlii Lambrook din Berkshire.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 septembrie 2024, 4:47

Copiii Prințului și ai Prințesei de Wales au fost înscriși la școala Lambrook în luna septembrie a anului 2022. Prințul George, în vârstă de 11 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 10 ani și Prințul Louis, în vârstă de 6 ani, sunt pregătiți să se întoarcă la ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum sunt cunoscuți copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton la școală

După o vacanță cu bunicul lor, Regele Charles, la Balmoral din scoția, copiii Prințului William revin în sălile de clasă.

George, Charlotte și Louis vor fi acum în anul 7, anul 5 și respectiv, anul 2 la școala pregătitoare din Berkshire.

Copiii Ducilor de Cambridge în prima zi a noului an școlar
Copiii Ducilor de Cambridge vor studia la Școala Lambrook / Profimedia Images

Cei trei copii faimoși s-au integrat cu ușurință la această școală, scrie publicația HelloMagazine. La școală nu se face referire la ei prin titlurile regale, scrie presa.

Reclamă

Frații sunt cunoscuți pur și simplu ca George Wales, Charlotte Wales și Louis Wales. Copiii nu au o poreclă la școala pregătitoare și sunt numiți după titlurile părinților lor.

Acesta a fost și cazul Prințului William și al Prințului Harry atunci când erau la școală. Cei doi Prinți au luat titlurile de la părinții lor și erau numiți William și Harry Wales.

În mod tradițional, membrii familiei regale nu folosesc un nume de familie. Ei sunt cunoscuți după prenumele lor și după titlurile pe care le primesc.

Reclamă

De cele mai multe ori sunt cunoscuți după numele casei lor, cum ar fi Windsor, care poate fi diferit de numele de familie, cum ar fi Mountbatten-Windsor.

O declarație a Reginei în Consiliul Privat din 1960 spunea că descendenții de linie masculină ai monarhului, fără titluri regale, vor purta numele de Mountbatten-Windsor.

Copiii Ducelui și Ducesei de Edinburgh nu sunt denumiți Alteța Sa Regală. Nașterea lui Lady Louise în 2003 a marcat prima apariție a numelui de familie Mountbatten-Windsor.

William și Kate au primit titlul de Prinț și Prințesa de Wales după decesul Reginei Elisabeta și urcarea Regelui Charles pe tron.

Ce taxe plătesc Prințul și Prințesa de Wales pentru școala copiilor lor

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se vor întoarce curând la școală. Presa internațională scrie că părinții lor plătesc o taxă de aproape 80 de mii de lire sterline pentru cei mici. Express.co.uk a reaportat că taxele pentru școala lor sunt plătite lunar.

Conform presei taxele vor crește de la 1 ianuarie la suma de 80 de mii de lire sterline pe an pentru toți cei trei copii. Prințul și Prințesa de Wales vor suporta o creștere cu 20% a taxelor școlare.

Prințul Louis, care a împlinit șase ani la începutul acestui an, se află în prezent în anul de recepție. Acest lucru presupune o taxă de 5 mii de lire sterline.

Creșterea taxelor va face ca suma pentru întregul an școlar să treacă la aproape 19 mii de lire sterline. În ciuda sumelor mari, Prințul și Prințesa de Wales au decis ca cei trei copii să-și continue studiile la școala pe care au ales-o în 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×