Reclamă

Copiii lui Kate Middleton merg la școală și sâmbăta. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au parte de o experiență „intensă”

Copiii lui Kate Middleton merg la școală și sâmbăta. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au parte de o experiență „intensă”. „Pentru cei mai mici, pentru cei de șase și șapte ani, este o săptămână foarte lungă.”

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 septembrie 2023, 6:34 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Lambrook este cunoscută ca fiind una dintre școlile de top din Marea Britanie și are trei elevi foarte renumiți care o frecventează în prezent. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt elevii acestei instituții. Ei și toți ceilalți studenți Lambrook merg la cursuri sâmbăta, săptămână de școală având pentru ei șase zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii lui Kate Middleton merg la școală și sâmbăta

Lambrook, care se află chiar lângă casa cu patru dormitoare din Windsor, Țara Galilor, Adelaide Cottage, este o școală pregătitoare privată. Melanie Sanderson, redactor-șef al The Good Schools Guide, a declarat pentru Hello’s „A Right Royal Podcast” că școala este „intensă”, a spus ea. „Pentru cei mai mici, pentru cei de șase și șapte ani, este o săptămână foarte lungă.”

Lambrook este amplasată pe terenul rural Berkshire. Printre facilități se numără un teren de golf, o piscină, un teatru, un centru sportiv și studiouri de artă.

Prințul George alături de Prințul Louis și Prințesa Charlotte la parada Trooping the Colour din 2022
Copiii Prințesei de Wales trebuie să respecte reguli stricte la masă / Profimedia Images

„Știm că familia regală adoră să stea mult în aer liber”, a spus Sanderson. „Ei iubesc peisajul rural și este o școală cu genunchi plini de noroi. Au multe terenuri și câmpuri de explorat și li se permite să se joace liber în pauzele lor.”

Reclamă

Un alt motiv pentru care Prințul și Prințesa de Wales au ales Lambrook pentru copiii lor, pe lângă faptul că era o școală mixtă, astfel încât toți trei copiii lor să poată participa împreună, este că școala apreciază importanța serviciului public, care este evident important pentru membrii Familiei Regale.

„Lambrook face o mulțime de strângeri de fonduri pentru comunitate”, a spus Sanderson. „Sunt foarte concentrați să se asigure că elevii lor înțeleg cât de privilegiați sunt. Tot ceea ce auzim despre Prințul William și Prințesa Catherine indică faptul că și acest lucru este foarte important pentru ei.”

Kate Middleton vrea să le transmită copiilor ei principii de viață solide

Reclamă

Sanderson crede că William și Catherine au făcut alegerea corectă trimițându-și copiii la Lambrook. „Puteți vedea cât de practici sunt doar văzându-i la televizor”, a spus ea. „Au fost foarte dornici să aleagă o școală pentru cei trei copii, care să se potrivească foarte bine cu propriile lor valori din familie. Și cred că Lambrook se potrivește cu adevărat”.

Un alt lucru de care a ținut cont Kate Middleton în alegerea școlii pentru copii a fost o regulă strictă. Ea își dorește ca mediul în care cei mici învață să fie împotriva hărțuirii cibernetice. Site-ul web al școlii subliniază că aplică o politică strictă împotriva hărțuirii cibercenice. Mai mult, școala încearcă să revină incidentele verbale și fizice dintre cei mici. Kate și-a dorit foarte mult un mediu sigur pentru copiii ei.

Se pare că acest lucru se trage de pe urma unei experiențe personale. Prințesa de Wales a părăsit odată o școală pentru că a fost agresată de unul dintre colegii ei. Kate a urmat mai întâi cursurile de la Downe House School din Berkshire, iar mai apoi s-a mutat la Marlborough College din Wiltshire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
2
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
3
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
5
tineri surprinși pe un fundal deschis la culoare îmbrăcați în haine casual
Horoscop
5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații, zilele următoare. Ce spun astrele
Perioada verii aduce cu sine și introspecții. Conexiunile divine nu sunt acum mult mai ușor de urmărit. Află care sunt acele 5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații și vezi dacă...
PARTENERI
×