Reclamă

Prințul William a trecut printr-o schimbare de look după vacanța de vară. Cum a fost surprins soțul Prințesei de Wales

Prințul William a trecut printr-o schimbare de look după vacanța de vară. Soțul Prințesei de Wales s-a întors la îndatoririle regale cu barbă. Fiul Regelui Charles a ales să afișeze o imagine rară atunci când a apărut în public.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 septembrie 2024, 11:26

Prințul William s-a întors la îndatoririle regale cu un nou look. După o vacanță de vară minunat, William este pregătit să-și reia rolul de membru senior. Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, a participat la expoziția Homelessness: Reframed de la Galeria Saatchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a trecut printr-o schimbare de look după vacanța de vară

Prințul William a participat la o expoziție unică de artă din Londra.

Galeria a fost creată în colaborare cu Fundația Eleven Eleven și campania Prințului William, Homewards, lansat în luna iunie a anului trecut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în timp ce este surprins de fotografi după vacanța de vară cu barbă
Soțul Prințesei de Wales s-a întors la îndatoririle regale / Profimedia Images
Reclamă

Campania a fost înființată de Fundația Prințului și Prințesei de Wales cu scopul de a a ajuta persoanelor fără adăpost și de a rezolva definitiv această problemă.

William și-a surprins fanii cu părul facial. Deși Prințul de Wales apare de obicei bărbierit, acesta pare că și-a lăsat barbă pentru prima dată în opt ani.

Anul acesta William a fost văzut de mai multe ori cu barbă. Prima dată s-a afișat cu barbă într-un videoclip lansat pe 11 august în care a felicitat echipa Marii Britanii pentru succesul de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Reclamă

William a părut să se bărbierească câteva săptămâni mai târziu când a apărut fără barbă la biserica Crathie Kirk de lângă Castelul Balmoral.

Cea mai recentă apariție a Prințului William îl înfățișează din nou cu barbă. William s-a întors la îndatoririle regale după o scurtă pauză în timpul vacanței de vară.

Prințul William s-a dedicat timpului petrecut cu familia în timpul vacanței, scrie People.

Prințul William are un program încărcat după scurta vacanță de vară

Familia Prințului William a continuat tradiția Reginei Elisabeta și s-a retras din lumina reflectoarelor în timpul vacanței de vară.

William și Kate au petrecut timp de calitate împreună cu copii lor. Ultimul eveniment oficial al Prințului William înainte de vacanță a fost la Campionatul European UEFA.

Prințul de Wales s-a întors la îndatoririle regale și a participat la expoziția de artă. Soțul lui Kate Middleton urmează să cunoască artiști ale căror lucrări sunt prezentate în cadrul galeriei.

William se va întâlni și cu celebrul fotograf Rankin. Rankin este cel care a fotografiat-o anterior pe Regina Elisabeta în portretele oficiale.

Apoi, William va petrece timp cu copiii de la Creative Kids, o organizație caritabilă care a participat la atelierele pe care le-a vizitat.

În tot acest timp, Kate Middleton continuă tratamentul pentru cancer, scrie presa internațională. Kate nu se va întoarce curând la îndatoririle regale, scrie HelloMagazine.

Ultima dată când a fost surprinsă, Prințesa de Wales mergea la o biserică de lângă Castelul Balmoral din Scoția. Prințesa de Wales continuă să fie discretă și să nu atragă foarte mult atenția asupra sa.

Kate a împărtășit vestea că suferă de cancer în luna martie a acestui an. Familia Regală Britanică nu a dezvăluit niciodată forma de cancer de care suferă Prințesa de Wales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×