Reclamă

Prințul William și Regele Felipe s-au întâlnit la finala Euro 2024. Prințul George și Infanta Sofia au avut o apariție spectaculoasă alături de părinții lor

Prințul William și Regele Felipe s-au întâlnit la finala Euro 2024. Alături de cei doi s-au aflat și Prințul George, dar și Infanta Sofia. Copiii regali au avut o apariție spectaculoasă la marele meci și au privit jocul cu la fel de multă emoție ca tații lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iulie 2024, 0:01

Finala Euro 2024 a reunit pe Olympiastadion unele dintre cele mai importante nume din lumea fotbalului, dar și din cadrul Familiilor Regale Europene. Reprezentanții celor două țări care au jucat în teren s-au aflat în tribune să susțină jucătorii de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Regele Felipe s-au întâlnit la Euro 2024

Prințul William și Prințul George au stat în tribune împreună cu Regele Felipe al VI-lea și Infanta Sofia. Cei patru au fost surprinși în timp ce discutau pe parcursul meciului și comentau jocul echipelor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Felipe, Infanta Sofia, Prințul William și Prințul George la finala Euro 2024
Copiii regali au avut o apariție spectaculoasă la marele meci / Profimedia Images

Tensiunea a fost înaltă pe teren, dar și în tribunele stadionului din Berlin. Nu este prima dată când Prințul William vine însoțit de fiul său, scrie People.

Reclamă

Fiul Regelui Charles și Prințul George au mai fost prezenți în tribune și la finala ediției din 2020, care s-a dat între Anglia și Italia. Prințul William a fost un invitat special la Campionatul European UEFA, la fel și fiul său cel mare.

În timp ce Prințul George i s-a alăturat tatălui său pentru a vedea împreună finala Euro 2024, Prințesa Charlotte i s-a alăturat mamei sale la Wimbledon.

Kate Middleton a fost prezentă, de asemenea, la finala de simplu masculin de la Wimbledon din Londra. Campionatul European UEFA are loc o dată la patru ani, iar Anglia nu a câștigat niciodată turneul, pe când Spania l-a câștigat deja de trei ori.

Reclamă

Prințul William și-a arătat susținerea față de echipa Angliei la fiecare meci din Euro 2024. Deși William nu a putut fi prezent la semifinalele dintre Anglia și Țările de Jos de pe 20 iulie, acesta și-a trimis susținerea prin intermediul rețelelor de social media.

Regele Felipe a venit însoțit de fiica sa cea mică, Infanta Sofia

Regele Felipe a participat la Euro 2024 împreună cu fiica sa, Infanta Sofia. Tânăra prințesă a avut o apariție spectaculoasă la meciul de fotbal.

Acesta a ales să poarte o bluză albă la care a asortat o pereche de pantaloni roșii. Tatăl său s-a asortat și a ales să poarte o cravată în aceeași culoare.

Prințesa Leonor, fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia, nu a putut fi prezentă la marele meci. Aceasta a făcut prima sa călătorie oficială în străinătate.

Prințesa Leonor s-a aflat în Portugalia în numele poporului său. Site-ul oficial al președintelui portughez a anunțat încă din luna iunie vizita Prințesei Leonor.

„La invitația Președintelui Republicii, Alteța Sa Regală Prințesa Austriei va vizita Portugalia pe 12 iulie în prima sa călătorie oficială în străinătate. Programul de vizitare va avea un accent deosebit pus pe protecția și conservarea oceanelor”, a spus oficialul într-o postare făcută publică.

Chiar dacă Prințesa Leonor nu a fost prezentă la finala Euro 2024, sora sa mai mică, Infanta Sofia, a dat dovadă de la fel de multă implicare. Infanta Sofia și Prințul George au stat alături de părinții lor până la încheierea grandioasă a meciului legendar. Meciul s-a încheiat cu victoria Spaniei în fața Angliei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×