Reclamă

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au făcut-o mândră pe Regina Letizia. Cele două surori au participat la un eveniment public din Barcelona

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au făcut-o mândră pe Regina Letizia. Cele două surori au participat la un eveniment public din Barcelona. Tinerele au fost prezente cu mândrie la o expoziție de artă și au vizitat atelierul sculptorului Jaume Plensa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2024, 12:35

Prințesa Leonor a Spaniei a făcut echipă cu sora ei mai mică, Infara Sofia, pentru a participa la un eveniment important. Fiicele Reginei Letizia și ale Regelui Felipe au făcut o vizită în Barcelona. Acolo, Familia Regală s-a reunit și i-a salutat pe foștii câștigători ai Premiilor Prințesa de Girona. În urma scurtei vizite, Leonor și Sofia au admirat lucrările sculptorului Jaume Plensa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au făcut-o mândră pe Regina Letizia

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au ales ținute asemănătoare pentru ieșirea regală. Atât Leonor, 18 ani, cât și Sofia, 17 ani, au optat pentru bluze albe, pantaloni și espadrile asortate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Infanta Sofia și Prințesa Leonor în timp ce participă la o expoziție de artă din Barcelona
Cele două surori au participat la un eveniment public din Barcelona / Profimedia Images

Sofia este în această perioadă în vacanța de vară de la UWC Atlantic. Aceasta și-a început studiile de în Țara Galilor anul trecut. Între timp, Prințesa Leonor și-a încheiat recent primul an de pregătire militară, urmând să întreprindă prima ei călătorie oficială în străinătate luna aceasta.

Reclamă

Prințesa Leonor va vizita Portugalia pe data de 12 iulie 2024. Site-ul oficial al președintelui portughez a anunțat luna trecută vizita acesteia.

„La invitația Președintelui Republicii, Alteța Sa Regală Prințesa Austriei va vizita Portugalia pe 12 iulie. În prima sa călătorie oficială în străinătate, Dona Leonor de Borbón y Ortiz, Moștenitoarea Coroanei, va fi primită la Palatul Belem de către președintele Marcelo Rebelo de Sousa”.

Programul pentru viitoarea vizită a Prințesei Leonor „va avea un accent deosebit pe protecția mediului și conservarea oceanelor”.

Reclamă

Totodată, programul Prințesei va include mai multe teme prioritare pentru Portugalia și Spania.

Site-ul președintelui a menționat că „alegerea Portugaliei ca destinație pentru prima călătorie oficială în străinătate a Alteței Sale Regale, Prințesa Austriei, reflectă și întărește legăturile de fraternitate și apropiere care unesc cele două țări”, a citat publicația Hello.

Regele Felipe și Regina Letizia s-au alăturat fiicelor lor

Regina Letizia a Spaniei și Regele Felipe au participat de asemenea la evenimentul din Barcelona. Apariția în familie vine după ce cumnatul Reginei Letizia a făcut noi dezvăluiri despre „infidelitatea” soției Regelui Felipe.

În ciuda zvonurilor legate de infidelitate, Letizia și Felipe nu au răspuns public la afirmațiile făcute de acesta.

Cei doi soți nu au arătat nicio urmă de tulburare în căsnicia lor atunci când au participat la întâlnirea câștigătorilor edițiilor anterioare ale Premiilor Fundației Prințesa de Girona.

Regina Letizia și Regele Felipe au fost apropiați în timpul evenimentelor de la a XV-a aniversare a organizației de la Melia, scrie DailyMail.

Letizia a arătat incredibil într-o rochie elegantă fără mâneci, cu o fantă îndrăzneață și un decolteu statement. La fel de sofisticat a fost și soțul ei.

Regele Felipe s-a asortat cu ținuta soției sale și a purtat un blazer crem și o cămașă albastră. Fundația, care este în prezent patronată de Rege în numele Prințesei Leonor, lucrează pentru tineri în toate domeniile care sunt critice pentru viitorul lor.

Aceasta urmărește să devină un reper la nivel național pentru sprijinirea tinerilor în dezvoltarea lor personală și profesională. Prințesa Leonor și Infanta Sofia s-au bucurat să se reunească cu părinții lor și să pozeze împreună la marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×