Reclamă

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au făcut-o mândră pe Regina Letizia. Cele două surori au participat la un eveniment public din Barcelona

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au făcut-o mândră pe Regina Letizia. Cele două surori au participat la un eveniment public din Barcelona. Tinerele au fost prezente cu mândrie la o expoziție de artă și au vizitat atelierul sculptorului Jaume Plensa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2024, 12:35

Prințesa Leonor a Spaniei a făcut echipă cu sora ei mai mică, Infara Sofia, pentru a participa la un eveniment important. Fiicele Reginei Letizia și ale Regelui Felipe au făcut o vizită în Barcelona. Acolo, Familia Regală s-a reunit și i-a salutat pe foștii câștigători ai Premiilor Prințesa de Girona. În urma scurtei vizite, Leonor și Sofia au admirat lucrările sculptorului Jaume Plensa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au făcut-o mândră pe Regina Letizia

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au ales ținute asemănătoare pentru ieșirea regală. Atât Leonor, 18 ani, cât și Sofia, 17 ani, au optat pentru bluze albe, pantaloni și espadrile asortate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Infanta Sofia și Prințesa Leonor în timp ce participă la o expoziție de artă din Barcelona
Cele două surori au participat la un eveniment public din Barcelona / Profimedia Images

Sofia este în această perioadă în vacanța de vară de la UWC Atlantic. Aceasta și-a început studiile de în Țara Galilor anul trecut. Între timp, Prințesa Leonor și-a încheiat recent primul an de pregătire militară, urmând să întreprindă prima ei călătorie oficială în străinătate luna aceasta.

Reclamă

Prințesa Leonor va vizita Portugalia pe data de 12 iulie 2024. Site-ul oficial al președintelui portughez a anunțat luna trecută vizita acesteia.

„La invitația Președintelui Republicii, Alteța Sa Regală Prințesa Austriei va vizita Portugalia pe 12 iulie. În prima sa călătorie oficială în străinătate, Dona Leonor de Borbón y Ortiz, Moștenitoarea Coroanei, va fi primită la Palatul Belem de către președintele Marcelo Rebelo de Sousa”.

Programul pentru viitoarea vizită a Prințesei Leonor „va avea un accent deosebit pe protecția mediului și conservarea oceanelor”.

Reclamă

Totodată, programul Prințesei va include mai multe teme prioritare pentru Portugalia și Spania.

Site-ul președintelui a menționat că „alegerea Portugaliei ca destinație pentru prima călătorie oficială în străinătate a Alteței Sale Regale, Prințesa Austriei, reflectă și întărește legăturile de fraternitate și apropiere care unesc cele două țări”, a citat publicația Hello.

Regele Felipe și Regina Letizia s-au alăturat fiicelor lor

Regina Letizia a Spaniei și Regele Felipe au participat de asemenea la evenimentul din Barcelona. Apariția în familie vine după ce cumnatul Reginei Letizia a făcut noi dezvăluiri despre „infidelitatea” soției Regelui Felipe.

În ciuda zvonurilor legate de infidelitate, Letizia și Felipe nu au răspuns public la afirmațiile făcute de acesta.

Cei doi soți nu au arătat nicio urmă de tulburare în căsnicia lor atunci când au participat la întâlnirea câștigătorilor edițiilor anterioare ale Premiilor Fundației Prințesa de Girona.

Regina Letizia și Regele Felipe au fost apropiați în timpul evenimentelor de la a XV-a aniversare a organizației de la Melia, scrie DailyMail.

Letizia a arătat incredibil într-o rochie elegantă fără mâneci, cu o fantă îndrăzneață și un decolteu statement. La fel de sofisticat a fost și soțul ei.

Regele Felipe s-a asortat cu ținuta soției sale și a purtat un blazer crem și o cămașă albastră. Fundația, care este în prezent patronată de Rege în numele Prințesei Leonor, lucrează pentru tineri în toate domeniile care sunt critice pentru viitorul lor.

Aceasta urmărește să devină un reper la nivel național pentru sprijinirea tinerilor în dezvoltarea lor personală și profesională. Prințesa Leonor și Infanta Sofia s-au bucurat să se reunească cu părinții lor și să pozeze împreună la marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×