Reclamă

Regina Letizia a purtat o ținută roz la confirmarea Infantei Sofia. Majestatea Sa a fost asortată cu cele două fiice ale sale

Regina Letizia a purtat o ținută roz cu la confirmarea Infantei Sofia. Majestatea Sa a fost asortată cu cele două fiice ale sale. Regele Felipe și Regina Letizia au sărbătorit confirmarea fiicei lor la biserica Asuncion de Nuestra Señora.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 mai 2023, 11:11

Membrii regali spanioli au purtat nuanțe de roz asortate pentru fotografia de familie. Familia de patru persoane a participat la slujba de la Biserica Asunción de Nuestra Señora din municipalitatea Aravaca din Madrid, Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a purtat o ținută roz la confirmarea Infantei Sofia

Lor li s-au alăturat mama lui Felipe, Regina Sofia, și părinții Letiziei, Paloma Rocasolano și Jesus Ortiz. Toți au făcut mai multe fotografii în afara bisericii.

Arătându-și legătura strânsă pe care o au, Prințesa Leonor și Sofia au fost fotografiate ținându-se de mână. Ele au ajuns împreună la biserica catolică.

Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, care își va termina studiile liceale la școala Santa María de los Rosales în această vară, a purtat o salopetă roz fucsia.

Sora ei mai mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a îmbrăcat o rochie midi cu flori roz. Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, a arătat elegantă într-o bluză pastel și pantaloni albi de la Boss.

Reclamă

Prințesa Sofia a purtat o salopetă marca Cayro, care are prețul de 96,90 de euro.

Regina Sofia și Paloma Rocasolano au fost și ele elegante. Mama Regelui Felipe a optat pentru eveniment pentru un blazer cu model, roz, pe care l-a asortat cu o bluză și pantaloni, în timp ce Paloma a ales un costum cu fustă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Regele și Regina Spaniei, alături de mama Reginei Letizia, împreună cu Prințesa Leonor și Infanta Sofia, la biserică
Familia de patru persoane a participat la slujba de la Biserica Asunción de Nuestra Señora din municipalitatea Aravaca din Madrid / Profimedia Images

Fiicele Regelui și Reginei Spaniei sunt superbe

Confirmarea Infantei Sofia vine la doar câteva zile după absolvirea prințesei Leonor de la UWC Atlantic College din Țara Galilor. Familia Regală a făcut publice mai multe selfie-uri emoționante de familie de la ceremonie.

Leonor a fost elegantă într-o rochie roz de la Apparentia pentru ceremonie.

Înainte de absolvire, tribunalul spaniol a anunțat că Leonor va urma trei ani de pregătire militară, începând din luna august. Între timp, Infanta Sofia va călca pe urmele surorii sale mai mari. Ea își va începe studiile la UWC Atlantic College în această vară.

Fiica mijlocie a Regelui Willem-Alexander și a Reginei Maxima, Prințesa Alexia, în vârstă de 17 ani, a absolvit și ea în aceeași clasă cu Leonor.

UWC este situat în Castelul Sf. Donat din secolul al XII-lea, pe coasta de sud a Țării Galilor. Facilitățile din campus includ o bibliotecă, un pădure, o piscină interioară și una în aer liber și săli de clasă în clădiri istorice.

A fost fondată în 1962 de educatorul german Kurt Hahn. Tot el a înființat și internatul Gordonstoun în Scoția, la care a frecventat Regele Charles.

Recent a avut loc un alt eveniment important pentru familia regală spaniolă. Regele Felipe și regina Letizia au sărbătorit cea de-a 19-a aniversare a nunții.

Cuplul regal s-a căsătorit pe data de 22 mai 2004 la Catedrala Almudena din Madrid, după ce logodna lor surpriză a fost anunțată de curtea spaniolă cu șase luni mai devreme. Fosta prezentatoare TV de știri, Letizia, a arătat uimitor într-o rochie de mireasă din satin, concepută de Manuel Pertegaz.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×