Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie roșie la un eveniment organizat la Palatul Regal El Pardo din Madrid. Majestatea Sa și-a completat ținuta cu pantofi stiletto

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie roșie la un eveniment organizat la Palatul Regal El Pardo din Madrid. Majestatea Sa și-a completat ținuta cu pantofi stiletto. Soția Regelui Felipe a înseninat ziua tuturor cu alegerea ei vestimentară, în timp ce primea oaspeții.

Publicat: 16 martie 2023, 11:17

Regina, în vârstă de 50 de ani, a atras atenția în rochia ei roșie monocromă. Ținuta a fost accentuată de un guler cu volane și mâneci relaxate, bufante. Majestatea Sa a purtat pantofi stiletto în nuanțe vișinii pentru a aduce look-ul un plus de glam. Ea și Regele Felipe au oferit acreditări "Ambasadorilor de onoare ai Mărcii Spaniei".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie roșie la un eveniment organizat la Palatul Regal El Pardo

Mama a doi copii și-a coafat părul cu volum, în stilul Jackie O. Soția Regelui Felipe al VI-lea a optat pentru un machiaj mai puternic și a ales nuanțe închise la culoare în zona ochilor și un ruj roz. Regina Letizia nu a purtat prea multe accesorii, lăsând rochia ei purpurie uluitoare să vorbească despre stilul ei, scrie DailyMail.

Monarhul european a apărut plină de energie în timp ce ea și Regele Felipe au prezidat ceremonia. Regele, în vârstă de 55 de ani, a arătat elegant într-un costum cu dungi, împreună cu o cămașă albastră și cravată de culoarea somonului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia și Regele Felipe au susținut un discurs la Palatul El Pardo din Madrid
Majestatea Sa și-a completat ținuta cu pantofi stiletto / Profimedia Images
Reclamă

El și Letizia au zâmbit tot timpul. Au discutat cu oaspeții lor, iar la un moment dat au fost fotografiați ținând un discurs.

„Marca Spaniei” este o inițiativă care își propune să celebreze oamenii și organizațiile care au contribuit pozitiv la reputația națiunii în străinătate prin munca lor. Țara are peste 70 de „Ambasadori Onorifici”.

Regina Letizia arătat recent elegantă într-o jachetă de tweed crem. Ținuta a fost aleasă pentru a anunța câștigătorul Fundației Prințesa de Girona. Regina spaniolă și-a arătat din nou stilul elegant în timpul evenimentului Tour de Talento din Valladolid.

Reclamă

Letizia și-a completat jacheta cu pantaloni negri, adăugând o pereche de pantofi cu toc pentru a avea un look impecabil. Premiile Fundației Prințesa de Girona îi onorează pe tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani care au început o afacere ce produce schimbări pozitive pentru societate.

Regina Letizia atrage atenția prin stil și eleganță

Prințesa de Girona este titlul deținut de fiica cea mare a Letiziei, Leonor, în vârstă de 15 ani. Soția Regelui Felipe a purtat și la acest eveniment un machiaj închis la culoare în zona ochilor, un fard de pleoape maro și sprâncene stilizate.

Letizia este binecunoscută pentru dragostea ei pentru bijuteriile minimaliste și a purtat o pereche discretă de cercei cerc. Regina, care a participat la eveniment fără soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, a părut relaxată când a ajuns în Valladolid.

Fundația Prințesa de Girona este promovată de patronul Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea, care este președinte de onoare reprezentând-o pe fiica sa, Principesa Leonor.

Obiectivul său principal este să lucreze pentru tineri în toate domeniile esențiale pentru viitorul lor. Este o fundație privată înființată în 2009, susținută de 88 de administratori, președinte de onoare fiind Regele, în numele lui Leonor.

Acesta urmărește să devină un reper la nivel național pentru sprijinirea tinerilor în dezvoltarea lor profesională și personală.

Luna trecută s-a anunțat că fiica Reginei Letizia, Infanta Sofia, din Spania, va urma un curs de doi ani de 68.000 de lire sterline. Ea va merge la United World College of the Atlantic din Țara Galilor.

Tânăra de 15 ani va călca pe urmele surorii ei Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, moștenitoarea tronului Spaniei. Aceasta din urmă se află în ultimul an la facultatea de specialitate din Valea Glamorgan.

Situat la Castelul Sf. Donat din secolul al XII-lea, pe coasta de sud a țării, colegiul, supranumit „Hippie Hogwarts”, a fost fondat de educatorul german Kurt Hahn. Taxele școlare pentru cursul de doi ani costă 68.000 de lire sterline. Ele includ Tai Chi, teoria cunoașterii și literatura tibetană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×