Reclamă

Regele Felipe i-a felicitat pe jucătorii Spaniei la Finala Euro 2024. Ce reacție a avut Prințul William la sfârșitul meciului

Regele Felipe i-a felicitat pe jucătorii Spaniei la Finala Euro 2024. Meciul de la Berlin s-a încheiat cu victoria Spaniei împotriva Angliei. Scorul final a fost de 2-1, iar suporterii Spaniei s-au bucurat alături de jucători. Spania a câștigat cel de-al patrulea titlu record al Campionatului European și a provocat încă o pierdere dureroasă pentru Anglia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iulie 2024, 11:49

Spania a reușit să stabilească un adevărat record pe terenul de fotbal. Pentru Anglia, pe de altă parte, este o situație îngrozitoare în povestea echipei cu rezultate din ce în ce mai slabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Felipe i-a felicitat pe jucătorii Spaniei la Finala Euro 2024

Spania a terminat un turneu pe care echipa sa l-a dominat încă de la început. Mikel Oyarzabal a înscris golul decisiv și a adus o nouă victorie pentru Spania în cadrul Campionatului European.

Regele Felipe a câștigat echipa țării sale și a coborât pe peluză pentru a oferi trofeul mult râvnit. Anglia, locul de naștere al fotbalului, nu are încă un titlu major în jocul masculin de la câștigarea Cupei Mondiale din 1966.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Infanta Sofia și Regele Felipe în timp ce țin în mână trofeul de la finala Euro 2024
Infanta Sofia s-a bucurat alături de întreaga echipă a Spaniei pentru câștigarea Finalei Euro 2024 / Profimedia Images
Reclamă

Prințul William a privit cu tristețe cum Morata și Regele Felipe ridică trofeul de argint pe stadionul din Berlin. Spania se mândrește deja cu câteva victorii impresionante la Campionatul European.

La titlul din 2024 de adaugă și cele din 1964, 2008 și 2012. Campionatul European se ține o dată la patru ani, iar Anglia a mai pierdut în trecut la Finala Euro 2020.

Regele Felipe i-a felicitat rând pe rând pe jucători, fiind impresionat de Lamine Yamal, cel mai tânăr jucător din echipa Spaniei.

Reclamă

Lamine Yamal, care a împlinit recent 17 ani, este cel mai tânăr jucător care a apărut vreodată la un Campionat European. Yamal este urmat de Williams care are doar 22 de ani.

Spania a revenit ca un jucător important în fotbalul de seniori după ce a câștigat atât Cupa Mondială feminină, tot împotriva Angliei, cât și UEFA Nation League masculină în 2023.

Din 2001 și până în prezent, echipele masculine spaniole au câștigat 23 de finale majore consecutive la fotbal de club și internațional, scriu publicațiile internaționale.

Ce reacție a avut Prințul William la sfârșitul meciului

Prințul William nu a venit singur la Finala euro 2024. Acesta a ales să vină însoțit de fiul său cel mare, Prințul George.

William și George au fost împreună și la Finala Euro din 2020, atunci când Anglia a pierdut în fața Italiei. Fanii Angliei au rămas dezamăgiți de înfrângerea pe care au suferit-o.

Prințul William și-a dat seama rapid că trofeul „nu vine acasă” pentru prima dată în 58 de ani. Prințul de Wales, un pasionat al fotbalului, a coborât pe peluză pentru a-i consola pe jucătorii echipei Angliei.

Fiul Regelui Charles și-a arătat sprijinul față de echipa lui Gareth Southgate Three Lions în timpul Finalei Euro 2024 de la Berlin.

Prințul William în timp ce îi aplaudă pe jucători după finala Euro 2024
Prince William a părut vizibil dezamăgit de pierderea de la Finala Euro 2024 / Profimedia Images

William, în vârstă de 42 de ani, s-a alăturat mulțimii pe locurile Stadionului Olimpic din capitala Germaniei. William, a cărei soție, Kate Middleton, a revenit triumfal la Wimbledon, a fost văzut fiind vizibil dezamăgit la finalul meciului.

Fiul Regelui Charles s-a aflat în tribune alături de alte nume sonore din Marea Britanie. O mulțime de celebrități s-au aflat pe stadion pentru a susține echipa Angliei.

Prințul William și-a anunțat susținerea față de echipă încă dinaintea începerii meciului. Chiar dacă Anglia a pierdut, William a ținut capul sus și i-a felicitat rând pe rând pe jucătorii echipei Angliei, scrie Hello.

În spiritul competiției amicale, Prințul William a revenit în mediul online cu o fotografie postată de Regele Felipe. Fotografia a fost făcută înainte de înfrângerea Angliei.

După încheierea meciului, William a împărtășit un mesaj de sprijin pentru echipa Angliei: De data aceasta pur și simplu nu a fost menit să fie. Încă suntem cu toții atât de mândri de voi”, a spus el în mediul online.

Prințul George nu și-a putut ascunde emoțiile în timpul meciului

Prințul George a fost prezent la Finala Euro 2024. Sora sa mai mică, Prințesa Charlotte, a mers cu mama sa la Wimbledon.

George este, de asemenea, un fan pasionat de fotbal și își însoțește adeseori tatăl la meciuri. El a fost văzut anterior sărbătorind golul timpuriul al echipei Anglei și în finala Euro 2020 alături de William și mama sa, Prințesa de Wales.

Echipa masculină a Angliei nu a mai câștigat un turneu major din 1966. Toate privirile au fost ațintite asupra echipe Three Lions a lui Gareth Southgate, iar printre aceste priviri s-a numărat și cea a Prințului George.

Expresiile faciale ale Prințului George au vorbit de la sine în timp ce urmărea cum Spania a înscris golul decisiv.

Prințul George și Prințul William în timp ce sunt dezamăgiți de rateul Angliei la Finala Euro 2024
Prințul George nu și-a putut ascunde sentimentele la Finala Euro 2024 / Profimedia Images

Fotografii l-au surprins pe tânărul Prinț în timp ce s-a bucurat la golul Angliei, dar și fiind vizibil dezamăgit la finalul meciului.

Prințul de Wales, tatăl lui George, este președintele Asociației de Fotbal și este un susținător devotat, participând în mod regulat la jocurile Angliei și la finalele FA Cup.Premierul proaspăt ales, Keir Starmer, a stat alături de Familia Regală și a discutat cu Prințul George pe parcursul meciului.

Prințul George și Prințul William au stat în loja regală împreună cu Regele Felipe și Infanta Sofia. Tatăl și fiul au purtat discuții pe tot parcursul meciului. Prințul de Wales și fiul său au venit la meci în ținute elegante, asortate.

Tânărul George, în vârstă de 10 ani, nu și-a putut ascunde emoțiile în timpul meciului, dar nici la finalul acestuia. Deși Anglia și Spania s-au înfruntat pe teren, Prințul William și Regele Felipe au o relație strânsă de prietenie.

După Finala Euro 2024, Familiile Regale Europene s-au alăturat președintelui UEFA, Aleksander Ceferin.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×