Reclamă

Ce mai face și cum mai arată Michael Jordan. Fostul jucător de baschet e complet transformat la 61 de ani

Te întrebi ce mai face și cum arată Michael Jordan? Fostul jucător de baschet e complet transformat la vârsta de 61 de ani. Acesta a fost surprins recent în timp ce se relaxa cu soția sa în vacanță. El și Yvette Prieto au petrecut momente de neuitat în Saint-Tropez. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2024, 5:32

Michael Jordan și soția sa au fost surprinși în sudul Franței. Cei doi se află într-o escapadă romantică prin Europa. Jordan, în vârstă de 61 de ani, și soția lui, în vârstă de 45 de ani, au fost fotografiați ținându-se de mână în timpul unei plimbări cu barca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce mai face și cum mai arată Michael Jordan

De șase ori campion NBA, Michael Jordan a purtat o șapcă neagră și un tricoul alb. Între timp soția lui a uimit într-un bikini roz, din două piese, și un set de plajă croșetat.

În timp ce soții navigau în largul coastei, jucătorul profesionist de baschet a fost surprins aprinzând un trabuc. Se pare că acesta a adoptat câteva obiceiuri nesănătoase de când s-a retras din baschet.

Michael Jordan și Yvette Prieto în timpul vacanței din Saint-Tropez
Michael Jordan și soția sa au fost surprinși în sudul Franței / Profimedia Images

Soția baschetbalistului a fost, de asemenea, fermecată de peisajele superbe. Paparazzi au surprins-o în timp ce își ținea soțul de mână și își odihnea capul pe umărul său.

Reclamă

Cei doi soți nu s-au sfiit să-și ofere atingeri tandre în timp ce se aflau în barca privată. Călătoria lor vine la câteva zile după ce au fost zăriți pe iahtul de 15 milioane de dolari al jucătorului de baschet în Ibiza.

Jordan se afla în orașul spaniol într-o vacanță de familie cu soția sa, Yvette Prieto, precum și cu mama sa, Deloris, frații James Jr. și Larry și sora sa, Roslyn.

Înainte de a pleca de pe iahtul pe care la cumpărat recent, cei doi soți au fost surprinși petrecând timp cu familia, scrie DailyMail.

Reclamă

Ulterior, jucătorul de baschet și soția sa au fost surprinși din nou în timp ce se distrau în Barcelon. Presa scrie că cei doi vor mai petrece câteva zile de neuitat prin Europa.

Detalii mai puțin știute despre Michael Jordan

Michael Jordan este un fost jucător profesionist de baschet, atlet olimpic american, om de afaceri și actori. El este considerat unul dintre cei mai buni jucători de baschet din toate timpurile, dominând sportul de la mijlocul anilor 1980 până la sfârșitul anilor 1990.

Jordan a condus Chicago Bulls la șase campionate NBA și a câștigat de cinci ori premiul MVP al ligii. Jordan este de asemenea, cel mai decorat jucător din NBA.

James, tatăl sportivului, este cel care l-a introdus pe Michael în baschet și care i-a construit un teren de baschet improvizat în curtea casei. Jordan a urmat cursurile liceului Laney din Wilmington și a fost repartizat în echipa specială pentru juniori.

Ulterior, Jordan s-a înscris la Carolina de Nord în 1981 și a devenit un membru important al echipei de baschet a universității. Jucătorul de baschet este faimos și datorită faptului că a purtat numărul 23 în cea mai mare parte a carierei sale. El a spus într-un interviu din trecut că numărul face referire la fratele său, Larry.

Cum și-a început Michael Jordan cariera

De-a lungul carierei sale, Jordan a reușit să strângă o mulțime de premii și medalii, scrie Forbes. În ceea ce privește retragerea din baschet, Jordan s-a retras de trei ori pe parcursul carierei sale profesionale de 19 ani. A plecat pentru prima dată pe 6 octombrie 1993, la vârsta de 30 de ani, pentru a urma o carieră în baseball, după moartea tatălui său.

Ulterior, acesta  a revenit pe terenul de baschet, dar s-a retras de la Bulls pe 13 ianuarie 1999, la vârsta de 35 de ani, înainte de a reveni în cele din urmă pe teren cu Wizards. Jordan și-a închis cariera la vârsta de 40 de ani, pe 16 aprilie 2003.

Michael Jordan surprins pe terenul de baschet în 1990
Jordan a condus Chicago Bulls la șase campionate NBA / Profimedia Images

În afara carierei sale, Jordan a fost implicat într-o serie de afaceri profitabile. De asemenea, acesta este cunoscut pentru cariera sa ca actor.

Acesta apare în drama biografică Air din 2023, în care Ben Affleck are un rol principal.

Forbes a estimat că Jordan ar avea o avere netă de 2 miliarde de dolari în anul 2023, fiind cel mai bine plătit sportiv din toate timpurile.

Ce nu s-a spus despre viața personală a jucătorului de baschet

În 1989, Jordan s-a căsătorit cu Juanita Vanoy. Cuplul a avut împreună trei copii: Jeffrey, Marcus și Jasmine. După 17 ani de căsătorie, cei doi au decis să divorțeze în 2006.

Pe 27 aprilie 2013, Jordan s-a căsătorit cu modelul Yvette Prieto. Cuplul a adus pe lume două fetițe minunate. Victoria și Ysabel sunt gemene și au venit pe lume în 2014.

Cei doi fii ai lui Jordan și Juanita, Jeffrey și Marcus, au jucat ambii baschet la facultate. Jeffrey s-a alăturat echipei de baschet de la Universitatea din Illinois în 2007.

Jeffrey a jucat la Universitatea din Illinois timp de trei sezoane, apoi a jucat la Universitatea din Florida de Sud timp de un sezon, înainte de a se retrage din baschet. Fiul mai mic al lui Jordan, Marcus, a jucat baschet pentru UCF Knights timp de trei sezoane.

Cum a arătat cariera lui Michael Jordan ca actor

Jordan a făcut senzația atunci când a avut rol principal în Space Jam din 1996. Jordan nu a apărut în continuarea din 2021 Space Jam: A New Legacy, care îl prezintă pe LeBron James.

Ulterior, Jordan și Bulls din 1997 – 1998 au fost subiectul documentarului din 2020, The Last Dance. Seria s-a întins pe 10 părți.

Alături de firmpri de arhivă ale lui Jordan și interviuri cu colegii de echipă și adversarii, The Last Dance a explorat tensiunea dintre Bulls și superstarul său în ultimul an triumfător cu echipa.

Jordan a apărut, de asemenea, pe coperta celebrei francize de jocuri video NBA 2K de patru ori, inclusiv recent, în 2022.

Jucătorul de baschet a știut cum să-și gestioneze faima și imaginea astfel încât să obțină ceea ce își dorește. La 61 de ani acesta se bucură de viața pe care oa re alături de frumoasa sa soție și de familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×