Reclamă

Cât de mult s-a schimbat Cristiano Ronaldo în ultimii ani. Jucătorul de fotbal ocupă un loc de cinste în lumea sportului

Fanii au remarcat cât de mult s-a schimbat Cristiano Ronaldo în ultimii ani. Jucătorul de fotbal ocupă un loc de cinste în lumea sportului și a muncit din greu pentru a-ți menține poziția. Atacantul portughez a avut de înfruntat multe provocări înainte de a ajunge acolo unde și-a propus.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iunie 2024, 6:48

Cristiano Ronaldo este considerat unul dintre cei mai mari jucători de fotbal ai generației sale. Acesta a câștigat cinc premii Balonul de Aur și se numără printre cei mai buni atacanți ai acestui sport. Ronaldo s-a afirmat datorită talentului său, dar și datorită dedicării în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de mult s-a schimbat Cristiano Ronaldo în ultimii ani

Tatăl lui Cristiano Ronaldo, Jose Dinis Aveiro, a fost managerul unui club local. Numele de Ronaldo a fost adăugat prenumelui lui Cristiano în onaorea actroului de film preferat al tatălui său, Ronald Reagan, care era și președintele SUA la momentul nașterii lui Cristiano.

La doar 15 ani, Ronaldo a fost diagnosticat cu o boală cardiacă care a necesitat o intervenție chirurgicală, pe care familia a amânat-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cristiano Ronaldo într-o fotografie din copilărie
Jucătorul de fotbal ocupă un loc de cinste în lumea sportului / Profimedia Images
Reclamă

Cristiano a jucat pentru Clube Desportivo Nacional din Madeira și apoi s-a transferat la Sporting Clube de Portugal, unde a jucat pentru echipele de tineret ale clubului.

Mulți l-au remarcat pe Ronaldo ca fiind un sportiv incredibil pe teren, lucru care l-a ajutat în timp să se dezvolte într-un atacant de excepție. După ce și-a făcut debutul în 2002 și un sezon de succes la Sporting, Ronaldo a semnat cu Manchester United în 2003.

A fost primul pas spre transformarea unui vis în realitate. La scurt timp după ce a început să joace pentru Manchester United, Ronaldo a fost numit „unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului”.

Reclamă

Cel mai bun sezon al său la United a avut loc între 2007 și 2008, când a marcat 42 de goluri în Ligă și Cupă și a câștigat Pantoful de Aur ca cel mai bun marcator al Europei. Ulterior, jucătorul a câștigat onorurile de Jucător mondial al anului FIFA pentru sezonul său din 2007 în 2008.

Banii, faima și celebritatea nu l-au schimbat pe fotbalist ci l-au făcut să-și dorească cu și mai multă înverșunare titlul de campion. La scurt timp după onorurile FIFA, Ronaldo a fost vândut la Real Madrid din Spania, menționează The Guardian.

Ronaldo a marcat 66 de goluri în 56 de apariții cu Madrid și echipa națională a Portugaliei în 2013.sigur, realizările sale sportive sunt impresionante, dar puțini îl cunosc pe Cristiano din spatele jucătorului de fotbal.

Cristiano Ronaldo este considerat unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de fotbal

Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal. O mulțime de studii de popularitate au arătat că sportivul este iubit la nivel Mondial.

Popularitatea extremă l-a făcut pe Ronaldo unul dintre cei mai bine plătiți sportive din istoria sportului. În noiembrie 2016, Ronaldo a devenit a treia persoană care a câștigat un contract „pe viață” de la o celebră companie de îmbrăcăminte sportive.

Mai mult, Ronaldo și-a lansat propria marcă de produse de success. Problemele jucătorului de fotbal au apărut în 2017 când procurorii au intenta proces împotriva sa.

Aceștia l-a acuzat pe Ronaldo că a fraudat guvernul spaniol cu 14 milioane de euro, ascunânzdu-și veniturile din drepturile de imagine din Spania încă din anul 2011 până în 2014.

În 2018 Ronaldo a acceptat o pedeapsă cu suspendare. El a fost de acord să plătească 18.8 milioane de euro guvernului spaniol pentru a soluționa cazul.

Cristiano Ronaldo, între viața de pe teren și viața de familie

Pe plan personal, sportivul se consider un om împlinit. Cristiano Ronaldo trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera sa, Georgina Rodriguez.

Georgina și fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr. au mers recent să-l susțină pe fotbalist la un meci important. Cristiano Ronaldo Jr ese cel mai mare copil al fotbalistului și este adeseori văzut împreună cu tatăl său. Ronaldo mai are și o pereche de gemeni.

Georgina Rodriguez alături de patru dintre copiii ei și a lui Cristiano Ronaldo la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Georgina Rodriguez a fost susținută la eveniment de patru dintre copiii lui Cristiano Ronaldo / Profimedia Images

Gemenii Mateo și Eva au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Cel de-al patrulea copil al fotbalistului este Alana Martina. Alana este rodul iubirii dintre Ronaldo și Georgina, a scris presa la acea vreme. Georgina Rodriguez a născut din nou în luna aprilie a anului 2022.

Partenera fotbalistului a adus pe lume o pereche de gemeni,. Unul dintre copii s-a stins din viață la scurt timp după naștere.

Perechea de gemeni era formată dintr-o fetiță și un băiețel, iar din păcate băiețelul fotbalistului nu a supraviețuit. Ronaldo a trecut atunci prin momente dificile, dar fanii și familia i-au rămas mereu alături.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×