Reclamă

Cum a apărut Georgina Rodriguez la meciul Portugalia – Turcia. Cel mai mare fan al lui Cristiano Ronaldo i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Toți au fost surprinși de cum a apărut Georgina Rodriguez la meciul Portugalia – Turcia. Cel mai mare fan al lui Cristiano Ronaldo i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Decolteul ei a fost pus în evidență de un top sexy, iar paparazzi nu au ezitat să o fotografieze.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iunie 2024, 12:21

Georgina Rodriguez a fost văzută la meciul Portugalia – Turcia cu Ronaldo Jr. Partenera fotbalistului Cristiano Ronaldo și fiul acestuia au fost un adevărat sprijin din tribunele de fotbal. Portugalia a învins Turcia la trei puncte datorită golurilor lui Bernardo Silva, autogolului turcului Samet Akaydin și golului din repriza secundă a lui Bruno Fernandes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a apărut Georgina Rodriguez la meciul Portugalia – Turcia

Georgina Rodriguez a asistat la meci și a postat o serie de fotografii de pe stadion. Imaginile au reprezentat câteva selfie-uri cu Georgina, precum și imagini cu Ronaldo Jr.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Georgina Rodriguez a venit la meciul Portugalia - Turcia într-un top care i-a evidențiat bustul generos
Georgina Rodriguez i-a lăsat pe toți fără cuvinte / Profimedia Images

Familia întreagă s-a bucurat de meciul de fotbal și a trăit fiecare secundă la intensitate maximă. Georgina a făcut senzație încă din momentul în care a pășit în tribunele meciului de fotbal.

Reclamă

Partenera lui Cristiano Ronaldo a purtat un top negru din piele. Bustul generos al divei a fost pus în valoare de corsetul pe care l-a ales.

Ținuta i-a fost completată cu o jachetă neagră și o pereche de blugi mulați. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu mai multe inele de argint, cercei și un ceas de aur.

Familia fotbalistului a reprezentat un adevărat sprijin atunci când legendarul atacant a ieșit din nou pe teren la Campionatele Europene, menționează PageSix.

Reclamă

Portugalia, care a câștigat cele trei puncte în meciul de deschidere împotriva Republicii Cehe, a ajuns la un avantaj de două goluri împotriva Turciei și a reușit să se califice în fazele eliminatorii drept câștigătoare a grupei.

Acesta ar putea fi ultimul Campionat European al lui Ronaldo, căpitanul portughez împlinind 40 de ani anul viitor.

Georgina Rodriguez și-a arătat sprijinul față de Ronaldo și s-a asigurat că acesta are parte de cei mai mari susținători în tribune. Fiul fotbalistului a privit meciul cu sufletul la gură.

Ce schimbări vor avea lor în viața lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și-a ajutat națiunea să câștige turneul în 2016 și pare că visează să adauge un nou trofeu la colecția sa.

Presa scrie că acesta ar putea să nu fie ultimul turneu internațional al lui Ronaldo. Fotbalistul urmărește să joace la Cupa Mondială din 2026.

Ronaldo joacă la al șaselea Campionat European și reușește să bată recordul pentru cele mai multe apariții la turnee la Campionatul European.

Jucătorul a debutat în competiție în 2004, dar Portugalia a pierdut atunci. Ronaldo și echipa sa portugheză se vor califica în fazele eliminatorii cu victoria asupra Turciei.

Ei vor juca ultimul meci din faza grupelor împotriva Georgiei miercuri. Fotbalistul este susținut în permanență de familia sa. Georgina Rodriguez și-a mai arătat dragostea și susținerea față de Cristiano la Săptămâna Modei de la Paris.

De asemenea, alături de fotbalist sunt și copii acestuia. Georgina și Cristiano formează o familie frumoasă și cresc împreună cinci copii. Cristiano Ronaldo Jr., cel mai mare copil al familiei, s-a bucurat să-și sprijine tatăl la cel mai recent meci de fotbal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×