Reclamă

Georgina Rodriguez a defilat într-o rochie cu numele iubitului ei pe piept. Partenera lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez a defilat într-o rochie cu numele iubitului ei pe piept. Partenera lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Ținuta  modelului celebru a avut și un autograf de la partenerul său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 martie 2024, 6:26

Cele mai cunoscute celebrități din lume s-au adunat în această perioadă la Săptămâna Modei de la Paris. Georgina, care a împlinit recent 30 de ani, nu a putut să rateze oportunitatea de a defila pe podium în orașul iubirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a defilat într-o rochie cu numele iubitului ei pe piept

Georgina a defilat pentru Vetements și a prezentat o ținută din colecția de toamnă – iarnă 2024- 2025. Rochia roșie a fost una simplă, dar de efect. Pe pieptul Georginei s-a aflat numele lui Cristiano Ronaldo. Mai jos s-a putut observa și autograful celebrului fotbalist.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Georgina Rodriguez în timp ce defilează într-o rochie roșie la Săptămâna Modei de la Paris
Partenera lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris / Profimedia Images

Georgina nu este străină de evenimentele de fashion de la Paris, scrie PageSix. Aceasta a participat de-a lungul carierei sale la unele dintre cele mai importante prezentări de modă.

Reclamă

După ce ținuta ei a devenit virală în mediul online, Georgina a postat câteva mesaje și în mediul online. De altfel, rochia a avut și cifra 7 imprimată pe piept. Pe spatele rochiei s-a aflat și un mesaj scris special de Ronaldo. Acesta a vrut să se asigure că îi oferă partenerei sale încurajările de care are nevoie pentru marele eveniment.

„Pentru dragostea vieții mele. Gio X Vetements. Cristiano Ronaldo”, a scris fotbalistul pe spatele rochiei.

Deși jucătorul de fotbal nu a putut fi alături de partenera sa, acesta s-a asigurat că îi transmite toată iubirea și încrederea de la distanță.

Reclamă

Georgina a dat dovadă de profesionalism în timp ce toți ochii erau ațintiți asupra ei. În primul rând s-au aflat și patru dintre cei mai mari susținători ai divei. Patru dintre copiii săi și a lui Cristiano Ronaldo au fost prezenți și au pozat alături de Georgina la finalul spectacolului de modă. 

Câți copii are Georgina Rodriguez împreună cu Cristiano Rolado

Georgina Rodriguez se ocupă de creșterea și îngrijirea a celor cinci copii ai lui Cristiano Ronaldo. Partenera fotbalistului este o mamă implicată, cahir dacă nu toți copiii sunt ai ei. Ronaldo are în prezent o familie numeroasă.

Cristiano Ronaldo este tatăl lui Cristiano Ronaldo Jr. Cel mai mare copil al familiei a venit pe lume atunci când fotbalistul avea doar 25 de ani. Jucătorul nu a făcut niciodată publică identitatea mamei primului său copil.

Următorii copii ai fotbalistului au venit pe lume la șapte ani de la nașterea lui Cristiano Jr. Mateo și Eva, gemenii fotbalistului, au fost aduși pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Cel de-al patrulea copil al fotbalistului este Alana Martina. Alana este primul copil pe care Georgina Rodriguez l-a adus pe lume împreună cu Cristiano. Alana a venit pe lume în anul 2017.

În 2022, Georgina Rodriguez a adus pe lume o pereche de gemeni, formată dintr-o fetiță și un băiețel. Din nefericire, fetița cuplului s-a stins din viață la scurt timp după ce a venit pe lume.

Astfel, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună doar doi copii la acest moment. În ciuda faptului că doar doi dintre cei cinci copii ai familiei sunt ai săi, Georgina îi tratează pe toți în mod egal și îi iubete la el de mult, a spus o sursă apropiată cuplului pentru People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×