Reclamă

Georgina Rodriguez le-a arătat fanilor avionului ei privat. Modelul a pozat într-o rochie albă, sport, care i-a lăsat silueta la vedere

Georgina Rodriguez le-a arătat fanilor avionului ei privat. Modelul a pozat într-o rochie albă, sport, care i-a lăsat silueta la vedere. Partenera lui Cristiano Ronaldo a oferit încă o privire asupra stilului ei de viață de invidiat. Imaginile au ajuns rapid în presă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 septembrie 2023, 7:20

Modelul, în vârstă de 29 de ani, a folosit Instagram-ul pentru a publica o mulțime de fotografii la bordul aeronavei ei și a lui Cristiano. Ea a pozat în fotoliul elegant al aeronavei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez le-a arătat fanilor avionului ei privat

Pe fundalul fotografiilor se vedea designul interior generos al avionului. Se poate observa de asemenea și o geantă galbenă Hermes Birkin, care costă aproximativă de 70.000 de lire sterline.

Georgina arăta incredibil în ținuta sport, mulată, pe care a completat-o cu o pereche de pantofi sport Nike. Într-o altă imagine, Georgia și-a arătat decolteul amplu. Ea nu i-a ferit însă pe fani nici de la a-i admira accesoriile masive din aur. Iubita lui Cristiano a postat un selfie și cu machiajul ei impecabil după călătoria cu avionul, când a coborât.

Cristiano, în vârstă de 38 de ani, are un fiu, pe Cristiano Jnr, de 12 ani. El îi are și pe gemenii Eva și Mateo, de cinci ani, pe care i-a primit înainte să o cunoască pe Georgina în 2016.

Reclamă

Georgina mai are doi copii cu Cristiano. Pe Alana Martina, de cinci ani, și pe Bella, de 13 luni, care s-a născut în luna aprilie anul trecut.

Cele mai recente zvonuri despre Georgina se referă la un acord imbatabil în „stil pre-nupțial” cu Cristiano în cazul în care se despart, potrivit informațiilor din Spania.

Cuplul a fost scutit de legile saudite care împiedică cuplurile necăsătorite să conviețuiască în Regat. S-a întâmplat când Cristiano a făcut mutarea de 175 de milioane de lire sterline la Saudi Pro League. El a semnat în luna ianuarie a acestui an.

Reclamă

Ce acord există între Georgina Rodriguez și Ronaldo în cazul unei despărțiri

Dar, în ciuda faptului că nu este căsătorit legal, conform TV Guia, au fost puse în aplicare documente între cuplu în cazul în care se despart. Aceste acte s-au întocmit pentru a se asigura că Georgina primește sprijin financiar.

Se spune că acordul va preda casa familiei din Madrid, La Finca, starului Yo Soy Georgina. Rodriguez ar primi, de asemenea, o bursă lunară de 85.900 de lire sterline (100.000 de euro) pentru tot restul vieții.

Cristiano a fost desemnat cel mai bine plătit sportiv din lume de către Forbes la începutul lunii mai. Câștigurile sale din acest an fiind estimate că depășesc 109 milioane de lire sterline.

În timp ce Ronaldo își vede de carieră, Georgina s-a asigurat recent că va întoarce capetele la Festivalul de Film de la Veneția la începutul acestei luni. Ea a purtat atunci o geantă Hermès Birkin, colecție rară de 200.000 de lire sterline.

Accesoriul generos al Georginei are un preț care variază între 120.000 și 480.000 de lire sterline, în funcție de starea și imprimarea crocodilului de pe geantă.

Geanta specială arăta asemănătoare ca stil cu o geantă alb-mat Diamond Himalaya Niloticus crocodil Birkin 30, care s-a vândut cu 239.158 de lire sterline, ceea ce o face cea mai scumpă geantă vândută la o licitație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×