Reclamă

Georgina Rodriguez a purtat o rochie roșie la Festivalul de Film de la Veneția 2023. Iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat cu ținuta pe care a ales-o

Georgina Rodriguez a purtat o rochie roșie la Festivalul de Film de la Veneția 2023. Iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat cu ținuta pe care a ales-o. Georgina s-a numărat printre invitații de seamă la cea de-a 80-a ediție a festivalului internațional.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 septembrie 2023, 6:49

Partenera lui Cristiano Ronaldo a arătat incredibil într-o rochie roșie. Ținuta superbă s-a continuat cu o trenă impresionantă, iar Georgina a avut nevoie de puțin ajutor pentru a putea să meargă pe covorul roșu. Diva a făcut câteva alegeri „periculoase” pentru a da impresia că este mult mai înaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a purtat o rochie roșie la Festivalul de Film de la Veneția 2023

Georgina Rodriguez a fost un simbol al eleganței și feminității la Festivalul de Film de la Veneția 2023. Diva a avut un look dramatic, dar rafinat. Aceasta a optat pentru o rochie roșie cu umerii goi. Ținuta i-a fost completată de o pereche de mănuși albe.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Georgina Rodriguez într-o rochie roșie cu umerii goi și o pereche de mănuși albe la Festivalul de Film de la Veneția
Georgina Rodriguez a ales o ținută elegantă pentru covorul roșu / Profimedia Images

Vedeta a ales să-și lase părul desfăcut și să-și facă un machiaj elegant. La gât a purtat un colier cu diamante și safire.

Reclamă

Aceasta și-a asortat rujul cu una dintre pietrele prețioase de la baza colierului. Ținuta a fost una extrem de elegantă, iar bărbații s-au aflat tot timpul în spatele Georginei. Aceasta a avut nevoie de ajutor atunci când s-a deplasat pe covorul roșu.

Trena lungă i-a creat brunetei probleme. Georgina a avut o apariție extravagantă pe covorul, după cum relatează publicația Daily Mail. Însă în spatele unei ținute atât de elegante, Georgina a ascuns un secret „periculos”. Vedeta internațională a ales să poarte o pereche de cizme cu toc.

Cizmele negre au făcut-o pe divă să pară mult mai înaltă. Cu toate acestea ținuta elegantă pe care a ales-o a fost în contrast cu cizmele negre și lucioase. Vedeta a încercat să le ascundă, însă paparazzi nu au ratat ocazia de a fotografia atunci când a călcat greșit.

Reclamă

Cum și-a făcut Georgina Rodriguez apariția la Festivalul de Film de la Veneția

Georgina Rodriguez este una dintre vedetele care adoră să-și facă apariția la evenimentele de covor roșu. Aceasta nu este prima sa vizită la Festivalul de Film de la Veneția. Georgina și-a făcut apariția într-o ținută simplă, dar elegantă.

Aceasta a optat pentru un corset negru și o pereche de pantaloni largi. Părul a fost desfăcut, iar ținuta a fost accesorizată cu o mulțime de bijuterii cu diamante. Partenera lui Cristiano ronaldo a fost intens criticată pentru stilul de viață pe care îl trăiește.

La începutul acestui an i s-au adresat cuvinte dure cu privire la alegerile pe care le face. Cu toate acestea, Georgina a preferat să păstreze tăcerea. Diva trăiește o viață fără griji, departe de realitatea multor persoane, susțin publicațiile internaționale.

Georgina a apărut la Festivalul de Film de la Veneția într-o ținută modestă, însă accesoriile pe care le-a purtat s-au ridicat la sume mai mari de 200.000 de lire sterline.

Doar poșeta divei este estimată la o valoare cuprinsă între 120.000 și 400.000 de lire sterline, în funcție de starea în care aceasta se află. Georgina este o femeie asumată, iar diva nu se sfiește să-și afișeze bunurile în public.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×