Reclamă

Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu

Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 mai 2023, 12:13

Modelul de origine spaniolă, în vârstă de 29 de ani, a arătat absolut senzațional în rochia aurie strălucitoare. Ținuta era decorată cu sute de paiete. Iubita starului fotbalului Cristiano Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, și-a coafat părul într-o coadă de cal prinsă în lateral, elegantă, când a sosit la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie

Corsetul rochiei care îi pune în evidență bustul și trena lungă au atras atenția multora. Georgina emana încredere și feminitate pe covorul roșu, scrie DailyMail.

Dungi aurii îndrăznețe au pus în evidență formele Georginei, sporind încă o dată silueta ei incredibilă.

Fosta asistentă de vânzări a adăugat câteva brățări și cercei din argint pentru a completa look-ul. Machiajul a fost ales și el pentru a scoate în evidență frumusețea Georginei. Conturul de culoare închisă din jurul ochilor a fost piesa de rezistență.

Filmul Last Summer se concentrează pe o avocată respectată pe nume Anne. Acesta locuiește la Paris cu soțul ei Pierre și cele două fiice ale lor mici.

Reclamă

Théo, fiul adolescent al lui Pierre dintr-o căsătorie anterioară, se mută. Anne începe în cele din urmă o aventură cu el și, făcând acest lucru, riscă să-și pericliteze cariera și să-și piardă familia.

Filmul îi are în distribuție pe Léa Drucker, Samuel Kircher, Olivier Rabourdin și Clotilde Courau și a fost regizat de Catherine Breillat. Este, de asemenea, un remake al dramei daneze Queen Of Hearts din 2019.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Georgina Rodriguez, cu o rochie mulată, aurie, la Festivalul de Film de la Cannes
Fosta asistentă de vânzări a adăugat câteva brățări și cercei din argint pentru a completa look-ul / Profimedia Images

Cum s-au cunoscut Georgina și Cristiano Ronaldo

Georgina și fotbalistul Cristiano s-au cunoscut în timp ce ea lucra ca asistentă de vânzări la Madrid. Era angajată într-un magazin Gucci în 2016.

Georgina a declarat pentru revista Elle din Italia: „Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci. Lucram ca asistent de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la un eveniment al unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara mediului meu de lucru. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”.

Cristiano are un fiu, Christiano Jr, de 12 ani, și pe gemenii Eva și Mateo, de cinci ani, pe care i-a avut înainte să o cunoască pe Georgina. Ronaldo și Georgina sunt părinți ai fiicei Alana Martina, de patru ani și Bella Esmeralda, de un an.

În octombrie 2021, cuplul a dezvăluit că așteaptă gemeni. În mod tragic, fiul lor a murit la naștere pe 18 aprilie, în timp ce fiica lor Bella Esmeralda a supraviețuit.

Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost luat imediat la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

În iunie 2017, starul de atunci de la Real Madrid i-a surprins pe fani cu vestea că a devenit tată pentru gemenii Eva și Mateo printr-o mamă surogat. Doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună. Cristiano a susținut în trecut că vrea să aibă șapte copii.

Georgina vrea să evolueze pe toate planurile

Apariția Georginei la Cannes vine după ce modelul a făcut furori săptămâna trecută pe rețelele sociale, când a participat la prima ei „clasă de twerking”.

În clipul pe care l-a publicat, modelul Georgina și „profesorul de twerk” Jack Gómez și-au arătat amândoi mișcările de dans în timp ce cântau în fața unei oglinzi.

Modelul a dansat perfect în sincron cu instructorul ei Jack, din Columbia. Instructorul, care are sediul în Madrid, a publicat și el clipul pe contul său, scriind: „Astăzi am învățat-o pe această regină”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×