Reclamă

Georgina Rodriguez e criticată din nou: „Trăiește într-o lume aparte, îi lipsesc multe informații despre viață”

Georgina Rodriguez e criticată din nou. „Trăiește într-o lume aparte, îi lipsesc multe informații despre viață”, acestea au fost cuvintele pe care mai mulți jurnaliști din Spania i le adresează. Partenera lui Cristiano Ronaldo este din nou subiect de atacuri verbale pe rețelele sociale și la emisiunile de divertisment.

Publicat: 30 martie 2023, 8:09

Georgina Rodriguez a profitat de turneul său din Spania pentru a promova cel de-al doilea sezon al serialului "Sunt Georgina".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez e criticată din nou

Partenera lui Cristiano Ronaldo a fost prezentă la emisiunea „El Hormiguero”. Acolo a făcut câteva comentarii interesante despre noua ei viață cu familia ei într-o țară precum Arabia Saudită. Mutarea lui Ronaldo la Al-Nassr în perioada de transferuri din ianuarie a însemnat ca familia lui să se mute alături de el în Arabia Saudită.

Cu toate acestea, tânăra de 29 de ani nu s-a bucurat de o perioadă foarte plăcută în Spania. Unele programe din țară au atacat-o pe partenera lui Cristiano pentru stilul ei de viață. Mulți au vorbit-o de rău și pentru acest reality show care nu arată adevărata realitate a vieții ei.

„Trăiește într-o lume aparte. Îi lipsesc multe informații despre viață în general”, a spus jurnalista spaniolă, Emma Garcia, la emisiunea „Fiesta” de la Telecinco. Garcia a fost destul de dură în comentariile sale față de Georgina. Afirmațiile au fost făcute într-un program difuzat într-o zi de weekend și care are o audiență numeroasă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Georgina Rodriguez, într-o mașină scumpă, pe un platou de filmare
Trailer-ul prezintă, de asemenea, momente de la aniversarea de 28 de ani a Georginei / Profimedia Images

„Aceste afirmații sunt deplasate, realitatea este alta. Cred că este ignoranță în general. Pentru mine, este ignoranță și lipsă de informare. Ea nu are nicio nevoie”, a adăugat gazda acelui program.

În ultimele luni s-a înregistrat o ascensiune de neoprit în cariera Georginei Rodriguez.
De la partenera lui Cristiano Ronaldo, ea a devenit o femeie cu o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale și cu o mulțime de contracte de imagine.

Reclamă

Viața ei din Arabia Saudită îi oferă o mulțime de subiecte de discuție, lucru care a fost confirmat cu lansarea reality show-ul „Sunt Georgina” care generează foarte mulți telespectatori. Georgina are oameni care o susțin și o admiră. Dar sunt și oameni care o critică, așa cum a fost cazul acestui program TV din Spania.

Nu e prima dată când Georgina este subiect de discuție pentru presa tabloidă

Tot ceea ce fac Georgina și Ronaldo reprezintă subiect de interes atât pentru presa tabloidă, cât și pentru fani. Viața lor este privită cu admirație, dar și intens criticată.

După ce Georgina a publicat pe contul de Instagram o imagine cu cel mai mic membru al familiei, Esmeralda, conturile ei de socializare au fost luate cu asalt. Fiica cuplului, care s-a născut în urmă cu câteva luni și care a luptat pentru viața ei, a luptat pentru viața ei. Din păcate, în același moment, Georgina și Ronaldo l-au pierdut pe fratele ei geamăn.

În imagine se vede cum pe brațul Georginei a apărut un tatuaj cu inițiala ei și a lui Cristiano. În timp ce unii au apreciat dovada ei de iubire, alții nu au văzut fotografia decât prin prisma opulenței. Foarte mulți au spus că Georgina poartă prea multe bijuterii pe mână.

În serialul „Sunt Georgina”, partenera lui Cristiano a spus că iubește bijuteriile luxoase și că nu se teme să poarte mai multe deodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×