Reclamă

Tensiuni în cuplul Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Ce scrie presa din Spania despre nunta planificată de cei doi

Au apărut tensiuni în cuplul Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, au scris recent tabloidele din Spania. Mai mult decât atât, se pare că cei doi și-au anulat deja nunta și discuțiile în contradictoriu dintre ei sunt din ce în ce mai mari.

Publicat: 4 ianuarie 2023, 6:03

Chiar dacă pozează într-o familie fericită, se pare că cei doi sunt mai aproape ca niciodată de despărțire. Din cauza problemelor pe care le au în cuplu, cei doi și-au amânat deja nunta mult așteptată.

Tensiuni în cuplul Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Chiar dacă Ronaldo a primit o mașină de 350 000 de euro de la Georgina de Crăciun, se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz între cei doi. Celebrul jucător este cunoscut pentru colecția de mașini scumpe pe care o deține și a fost extrem de încântat de ceea ce a primit de la Georgina, sau cel puțin așa se vedea în imagini. Se pare însă că presa din Spania a remarcat o oarecare distanțare între cei doi.

Conform tabloidelor, anunțul oficial nu a apărut încă pentru că amândoi au contracte de publicitate în derulare. O separare le-ar putea dăuna imaginii și sumele pe care le încasează din publicitate nu sunt deloc mici.

După cum a relatat „Socialite” Georgina și fotbalistul încearcă să se asigure că totul pare în regulă pe canalele lor din mediul online, dar nu se întâmplă deloc așa și în spatele ușilor închise.

Reclamă

Emisiunea TV a mai speculat faptul că relația lor există doar pentru că este benefică atât pentru cariera cât și pentru statutul lor de celebrități, dar cei doi iubiți au negat întotdeauna că acesta este motivul pentru care sunt împreună.

„Recenta dezamăgire a jucătorului la Cupa Mondială din Qatar cu echipa națională a Portugaliei poate să fi declanșat o criză, iar nunta pe care o plănuiseră este în standby”, a relatat jurnalistul Gonzalo Vazquez.

Ronaldo tocmai a semnat un contract cu echipa Al Nassr din Arabia Saudită pentru restul sezonului. Nu este exclus că Rodriguez are obiecții față de mutarea cu Cristiano în Orientul Mijlociu. Este cunoscut faptul că ea este mereu înconjurată de prieteni peste tot pe unde călătorește.

Reclamă

Georgina și Cristiano au trecut prin momente dificile în 2022

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au trecut prin momente dificile în anul 2022. Totul părea să fie de vis în familia lor, mai ales că iubita fotbalistului urma să aducă pe lume gemeni. Totul s-a năruit când băiețelul celor doi a murit la naștere. Din fericire, medicii au reușit să o salveze pe fetița celor doi și doar așa au reușit să treacă peste momentele tragice.

Atunci, Cristiano și Georgina au publicat amândoi mesaje pe rețelele sociale și au anunțat decesul micuțului lor, cu mare durere în suflet.

”Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna”, a scris fotbalistul în momentul respectiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×