Reclamă

Regulile stricte pe care Georgina Rodriguez e nevoită să le respecte în Arabia Saudită

Regulile stricte pe care Georgina Rodriguez e nevoită să le respecte în Arabia Saudită. Viața va fi diferită pentru cuplu după mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 12:06

A fi femeie în Arabia Saudită nu este ușor și acum Georgina Rodriguez va trebui să se obișnuiască cu toate regulile pe care trebuie să le respecte în țară. După semnarea lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr, începe o nouă viață pentru tânără și copiii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regulile stricte pe care Georgina Rodriguez e nevoită să le respecte

Deși femeile au câștigat anumite libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită este încă o țară foarte restrictivă, cu mai puține drepturi și libertăți decât Occidentul. Site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Uniunii Europene și Cooperării detaliază anumite reguli care trebuie respectate de cei care doresc să se mute în țară.

  • Trebuie să poarte abaya în public. Aceasta este tunica talar de culoare închisă.
  • Ea trebuie să se îmbrace cu „modestie și decor”. Cu alte cuvinte, nu va mai putea purta haine transparente, decoltate și mulate.
  • Importul și consumul de alcool și produse din carne de porc este strict interzis.
  • Nici nu poate mânca, bea sau fuma în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie.
  • În ceea ce privește turismul în noul ei loc de reședință, nefiind musulmană, nu va putea vizita Orașele Sfinte, precum Mecca și Medina, precum și alte situri și monumente naturale. Cu toate acestea, Georgina și copiii ei vor putea face acest lucru doar după obținerea un permis de ședere.

Georgina Rodriguez a fost alături de Cristiano Ronaldo pe stadionul Al-Nassr atunci când acesta a fost prezentat oficial.

Aceasta a salutat și ea fanii cu respect și i-a avut alături pe copiii mai mari. Deși este o fană a ținutelor mulate, Georgina a îmbrăcat atunci o pereche de jeanși, o bluză cu guler si un blazer peste. La bijuteriile mari nu a renunțat, dar coafura și machiajul au fost discrete.

Reclamă

Utilizatorii rețelelor sociale îi atacă pe Georgina și Cristiano

Cei doi parteneri au postat o imagine cu Mateo sărutându-și sora mai mică, pe Esmeralda.

După ce Georgina a postat în mediul online o poză cu cei doi copii ai lor, valul de cririci nu a mai putut fi oprit. În poza care a fost încărcată de Georgina pe Instagram, tânărul lor fiu Mateo poate fi văzut sărutându-o pe Esmeralda.

Reclamă

„Nu-l vor lăsa să fie un copil”, scria într-un comentariu. Urmăritorii Georginei au atacat cuplul după ce au văzut cercelul cu diamant pe urechea dreaptă a lui Mateo. Acest detaliu nu a fost trecut cu vederea, mai ales că Mateo are o vârstă fragedă.

Alții au considerat că este nepotrivit ca un copil de cinci ani să poarte cercel. Ei au susținut că „la acea vârstă un copil nu decide dacă poartă sau nu cercei, totul la timpul său”.

Între timp, un alt utilizator a criticat cuplul pentru că a ales să-și arate averea pe rețelele sociale prin imagini cu copiii lor.

„Este necesar să arăți o bogăție excesivă punând cercei unui copil?”, s-a întrebat utilizatorul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×