Reclamă

Regulile stricte pe care Georgina Rodriguez e nevoită să le respecte în Arabia Saudită

Regulile stricte pe care Georgina Rodriguez e nevoită să le respecte în Arabia Saudită. Viața va fi diferită pentru cuplu după mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 12:06

A fi femeie în Arabia Saudită nu este ușor și acum Georgina Rodriguez va trebui să se obișnuiască cu toate regulile pe care trebuie să le respecte în țară. După semnarea lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr, începe o nouă viață pentru tânără și copiii ei.

Regulile stricte pe care Georgina Rodriguez e nevoită să le respecte

Deși femeile au câștigat anumite libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită este încă o țară foarte restrictivă, cu mai puține drepturi și libertăți decât Occidentul. Site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Uniunii Europene și Cooperării detaliază anumite reguli care trebuie respectate de cei care doresc să se mute în țară.

  • Trebuie să poarte abaya în public. Aceasta este tunica talar de culoare închisă.
  • Ea trebuie să se îmbrace cu „modestie și decor”. Cu alte cuvinte, nu va mai putea purta haine transparente, decoltate și mulate.
  • Importul și consumul de alcool și produse din carne de porc este strict interzis.
  • Nici nu poate mânca, bea sau fuma în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie.
  • În ceea ce privește turismul în noul ei loc de reședință, nefiind musulmană, nu va putea vizita Orașele Sfinte, precum Mecca și Medina, precum și alte situri și monumente naturale. Cu toate acestea, Georgina și copiii ei vor putea face acest lucru doar după obținerea un permis de ședere.

Georgina Rodriguez a fost alături de Cristiano Ronaldo pe stadionul Al-Nassr atunci când acesta a fost prezentat oficial.

Aceasta a salutat și ea fanii cu respect și i-a avut alături pe copiii mai mari. Deși este o fană a ținutelor mulate, Georgina a îmbrăcat atunci o pereche de jeanși, o bluză cu guler si un blazer peste. La bijuteriile mari nu a renunțat, dar coafura și machiajul au fost discrete.

Reclamă

Utilizatorii rețelelor sociale îi atacă pe Georgina și Cristiano

Cei doi parteneri au postat o imagine cu Mateo sărutându-și sora mai mică, pe Esmeralda.

După ce Georgina a postat în mediul online o poză cu cei doi copii ai lor, valul de cririci nu a mai putut fi oprit. În poza care a fost încărcată de Georgina pe Instagram, tânărul lor fiu Mateo poate fi văzut sărutându-o pe Esmeralda.

Reclamă

„Nu-l vor lăsa să fie un copil”, scria într-un comentariu. Urmăritorii Georginei au atacat cuplul după ce au văzut cercelul cu diamant pe urechea dreaptă a lui Mateo. Acest detaliu nu a fost trecut cu vederea, mai ales că Mateo are o vârstă fragedă.

Alții au considerat că este nepotrivit ca un copil de cinci ani să poarte cercel. Ei au susținut că „la acea vârstă un copil nu decide dacă poartă sau nu cercei, totul la timpul său”.

Între timp, un alt utilizator a criticat cuplul pentru că a ales să-și arate averea pe rețelele sociale prin imagini cu copiii lor.

„Este necesar să arăți o bogăție excesivă punând cercei unui copil?”, s-a întrebat utilizatorul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×