Reclamă

Georgina Rodriguez a postat o fotografie din trecut cu Cristiano Ronaldo. Imaginea din anul 2020 a stârnit o serie de controverse printre fani

Georgina Rodriguez a postat o fotografie din trecut cu Cristiano Ronaldo. Imaginea din anul 2020 a stârnit o serie de controverse printre fani. Sunt mulți cei care le apreciază familia și stilul de viață, dar și mulți care îi critică pentru alegerile extravagante pe care le fac.

Publicat: 11 aprilie 2023, 12:40

Georgina Rodriguez, care are peste 48 de milioane de urmăritori pe Instagram, a revenit în centrul atenției. Recenta ei postare pe platforma de socializare a primit și aprecieri, dar și o mulțime de critici din partea fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez a postat o fotografie din trecut cu Cristiano Ronaldo

Georgina a încărcat mai multe imagini în care a rememorat momente din trecut, mai precis din vara anului 2020. Una dintre fotografii o prezenta pe ea și pe partenerul ei, Cristiano Ronaldo. Imaginea a fost însoțită de o descriere care nu a fost pe placul tuturor, scrie marca.com.

„Îmi aminteam de acea după-amiază de vară când ne-am dus să ne cumpărăm barca”, au fost cuvintele Georginei.

Una dintre fotografiile cu Cristiano Ronaldo a fost de când și-au cumpărat iahtul împreună. Poza a arătat cuplul în fața noii lor bărci, un Azimut Grande de 27 de metri. E o ambarcațiune pe care au cumpărat-o în urmă cu trei ani. Aceasta are un preț ce depășește șase milioane de euro.

În doar câteva ore, postarea a acumulat cinci milioane și jumătate de aprecieri, dar a primit și unele critici.

Reclamă

Georgina a primit o serie de comentarii ca reacție la postare. În timp ce unii și-au arătat dragostea și afecțiunea, alții au criticat-o pentru că se lăuda cu stilul ei de viață generos. „Ai spus că nu ești materialistă”, a subliniat un utilizator.

Fanii i-au venit totuși în ajutor și au apărat-o numindu-i „invidioși” pe cei care au scris remarcile negative.

Reclamă

Georgina, criticată și de presa din Spania

Deși nu a intrat niciodată în conflict cu nimeni și se implică într-o mulțime de acțiuni de voluntariat, Georgina a intrat în gura răutăcioșilor. Sunt oameni care o apreciază pentru acțiunile de caritate pe care le face, pentru familia frumoasă pe care a construit-o alături de Ronaldo, dar și oameni care spun că trăiește într-o altă lume.

Georgina are un stil de viață extravagant. Acesta a ieșit la iveală cu ocazia serialului despre viața ei de pe o platformă de streaming. Partenera lui Ronaldo călătorește în cele mai exclusiviste zone ale lumii. Are un avion mereu la dispoziție, merge în cele mai bune restaurante și le oferă copiilor ei experiențe de vis. Cu toate acestea, sunt oameni care spun că trăiește într-o altă realitate și că a uitat de vremurile când era vânzătoare.

Acum ea este criticată și din cauza faptului că poartă mult prea multe bijuterii și că nu are un stil discret și minimalist, așa cum o făcea în trecut.

„Trăiește într-o lume aparte. Îi lipsesc multe informații despre viață în general”, a spus jurnalista spaniolă, Emma Garcia, la emisiunea „Fiesta” de la Telecinco.

„Aceste afirmații sunt deplasate, realitatea este alta. Cred că este ignoranță în general. Pentru mine, este ignoranță și lipsă de informare. Ea nu are nicio nevoie”, a adăugat gazda acelui program.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×