Reclamă

Ce mai face și cum arată Kaka la 7 ani de când s-a retras din fotbal. Are o soție superbă, după ce prima l-a părăsit pentru că era „prea perfect”

Kaka, legenda fotbalului, acum în vârstă de 42 de ani, duce o viață împlinită și fericită. Ce mai face și cum arată Kaka la 7 ani de când s-a retras din fotbal este o întrebare al cărui răspuns este așteptat de mulți fani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iunie 2024, 8:12

Răspunsul este simplu. Se pare că lucrurile s-au așezat frumos pentru el. Are o soție superbă, după ce prima l-a părăsit pentru că era "prea perfect".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce mai face și cum arată Kaka la 7 ani de când s-a retras din fotbal

Într-o lume în care partenerele fotbaliștilor devin cunoscute pe seama numelui lor, Carolina Dias avea deja un nume când a început să se vadă cu Kaka. Actuala soție a fostului fotbalist era o prezență constantă a podiumului cu mult înainte de a se vedea cu el.

Femeia de 28 de ani este printre cele mai populare modele sud-americane care și-a construit o carieră impresionantă.

Kaka și Carolina Dias, lângă mașinăm la un restaurant
Kaka, legenda fotbalului, acum în vârstă de 42 de ani, duce o viață împlinită și fericită / Profimedia Images

Carolina Dias a fost pasionată de moddeling și fotbal încă din copilărie

Reclamă

Dias a fost întotdeauna pasionată de fotbal. Modelul este un fan înfocat și a vorbit adesea despre meciurile la care mergea alături de tatăl ei în copilărie.

Dias l-a cunoscut pe Kaka în 2016, la un an după divorțul acestuia de Caroline Celico. Cei doi au reușit imediat să aibă o conexiune și au început să se vadă oficial în 2017. Ulterior, Dias și Kaka s-au căsătorit în 2019.

Amândoi au făcut tot ce pot pentru a avea familia puternică de acum și nu s-au ferit niciodată să-și exprime dragostea unul față de celălalt pe rețelele sociale. Cei doi par să fie un cuplu puternic! Cei doi sunt părinții a două fetițe și se asigură că oferă suficient timp familiei lor, în ciuda programului lor aglomerat.

Reclamă

Soția lui Kaka, Carolina Dias, continuă să fie un exemplu pentru modelele din America de Sud. Și-a început cariera încă din copilărie și a muncit mult ca să ajungă unde este acum. Brazilianca a continuat ca model independent înainte de a semna cu Ford Modeling Agency, care i-a oferit un nume atât de necesar în industrie.

După mutarea ei la agenție, soția lui Kaka a fost imagine pentru unele mărci braziliene mari, cum ar fi Eve Beauty și Easy Sim 4U. Ea a realizat și multe pictoriale pentru reviste importante din lume.

Pe lângă munca ei ca model, Carolina lucrează și ca influencer. Soția lui Kakă are 875.000 de urmăritori pe Instagram. Dias adoră să-și împărtășească viața de zi cu zi cu admiratorii ei, prin postările ei. Dias le oferă inclusiv imagini cu familia ei și cu călătoriile lor.

Modelul e purtător de cuvânt și consilier pentru brandul de modă Soller Assessoria și Choisir. Deși acum are o familie, ea continuă să fie un model pentru multe femei din America de Sud care doresc să-și facă un nume pe podium.

De ce a fost părăsit Kaka de prima soție și câți copii are fostul fotbalist

În 2005, fostul fotbalist brazilian s-a căsătorit cu Caroline Celico. Cei doi erau împreună din adolescență, însă căsnicia a durat doar zece ani, pentru că în 2015 cei doi s-au despărțit.

Fostul star al fotbalului și Caroline Celico au împreună doi copii. Cu toate acestea, la nouă ani de la divorțul de Kaka, Celico a mărturisit de ce nu s-a simțit niciodată fericită în relație.

”Kaka nu m-a trădat niciodată, m-a tratat întotdeauna foarte bine, mi-a oferit o familie minunată. Dar nu eram fericită, îmi lipsea ceva. Problema era că era ’prea perfect’ pentru mine”, a spus Caroline Celico, conform The Sun.

Fosta vedetă de la Real Madrid are patru copii pe nume Luca, Isabelle, Esther și Sara. Fiul său este cel mai mare s-a născut în 2008 și este din relația cu fosta sa soție Caroline Celico. Cuplul a mai avut un copil în 2012, pe fiica Isabelle. Cu toate acestea, mariajul lor s-a destrăat în 2015.

După despărțirea sa de Celico, Kaka a început să se întâlnească cu modelul Carolina Dias în 2017, înainte ca cei doi să se căsătorească în 2019. Cuplul are împreună două fiice pe nume Esther și Sarah, cele două născute sunt în 2020, respectiv 2023.

O familie superbă are și Răzvan Marin, fotbalistul român care s-a impus la Euro 2024 în fața Ucrainei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×