Reclamă

David Beckham și-a purtat soția în spate după petrecerea de 50 de ani. Chipul Victoriei Beckham arată cât de mult s-a distrat alături de prieteni

David Beckham și-a purtat soția în spate după petrecerea de 50 de ani. Chipul Victoriei Beckham arată cât de mult s-a distrat alături de prieteni. Fotografiile cu cei doi au apărut după ce s-a aflat că fostul fotbalist și-a emotionat iubita soție până la lacrimi. Acesta a ținut un discurs emoționant la petrecerea ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 aprilie 2024, 12:57

Fostul sportiv în vârstă de 48 de ani s-a alăturat Victoriei și copiilor lor la clubul privat Oswald's din Mayfair din Londra. DailyMail scrie că familia Beckham a plătit suma de 250.000 de lire sterline pentru eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham și-a purtat soția în spate după petrecerea de 50 de ani

Putem spune că a fost un eveniment în adevăratul sens al cuvântului pentru că alături de Victoria au fost numai nume celebre. Fostele colege de trupă ale Victoriei, Mel B, Emma Bunton, Melanie C și Geri Horner, precum și alți 100 de invitați, printre care Tom Cruise, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley și partenerul ei Jason Statham, Salma Hayek și Tana și Gordon Ramsay au fost, de asemenea, prezenți

David a lăudat-o pe partenera sa „model” Victoria. Ea a „vărsat” lacrimi de fericire în timp ce el a rostit câteva cuvinte emoționante. Un invitat a dezvăluit: „David a spus celor de la petrecere că Victoria a fost întotdeauna o mare inspirație pentru el. El a vorbit despre ce model uimitor este ea și despre ce mamă incredibilă este”.

David Beckham îmbrăcat elegant la plecarea de la petrecerea soției sale
Posh a fost văzut cântând și dansând pe hit-ul Spice Girls din 1997, Stop / Profimedia Images

„Copiii au ținut și ei discursuri. A fost foarte informal. Au vorbit despre cât de recunoscători sunt pentru tot ceea ce a făcut ea pentru ei”, a mai spus sursa DailyMail.

Reclamă

Posh a fost văzut cântând și dansând pe hit-ul Spice Girls din 1997, Stop, când toți cei cinci membri ai trupei s-au reunit pentru petrecere.

Cruz, în vârstă de 19 ani, care este el însuși o stea pop ]n devenire, a interpretat un cover al cântecului Spice Girls din 1996, Mama.

Oaspeții Victoriei au avut un meniu ales compus din friptură, biban de mare și platouri din bucătăria italiană. Invitații au băut sticle de șampanie de 500 de lire sterline. Se pare că petrecerea a fost una extrem de reușită. La plecare, David a fost fotografiat în timp ce o cară în spate pe Victoria. Aceasta părea vizibil obosită și avea ochelari de soare la ochi.

Reclamă

Tom Cruise a ajutat un fotograf care a căzut

Tom Cruise nu a fost nici el timid când a venit să-și arate mișcările de dans la petrecere. Actorul a fost descris „deosebit de entuziasmat”, după ce a sosit singur și a plecat tot singur la ora 1:30.

Tom pare că este totuși destul de atent la ce se întâmplă în jurul său. Acesta a ajutat un fotograf să se ridice după ce bărbatul a căzut. Sosirea lui Tom a provocat multă emoție în afara localului exclusivist. În timp ce fanii și fotografii se grăbeau să-i atragă atenția, bărbatul a căzut.

Un fotograf este ajutat de Tom Cruise să se ridice de pe scări
Acesta a ajutat un fotograf să se ridice după ce bărbatul a căzut / Profimedia Images

De la petrecerea Victoriei nu a lipsit nici sora sa Louise Adams. Apariția ei a atras din nou atenția asupra faptului că cele două seamănă foarte mult. Louise a purtat o rochie cu paiete argintii și tocuri negre pentru evenimentul de seară.

Louise Adams, la aniversarea Victoriei Beckham, într-o rochie lungă
Louise a purtat o rochie cu paiete argintii și tocuri negre pentru evenimentul de seară / Profimedia Images

Posh a purtat o rochie verde semi-transparentă până la podea, care era strânsă în talie și avea volane și detalii florale în lateral. Victoria este cea mai mare dintre cei trei frați.

În noiembrie anul trecut, Victoria a publicat o fotografie din copilărie în timp ce îi ura surorii ei Louise la mulți ani, semn că relația lor este una destul de strânsă. Vedeta a mai publicat și o fotografie mai recentă, în timp ce a zâmbit alături de Louise și de fratele lor, Christian.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×