Reclamă

Ce vedete au participat la Finala Euro 2024. Spania a învins Anglia cu 2-1

Finala Euro 2024 s-a încheiat cu victoria Spaniei. Scorul a fost strâns, iar meciul s-a încheiat cu 2-1. Regele Felipe al Spaniei și Prințul William au fost figurile dominante de la marele meci. Descoperă ce alte vedete au participat la Finala Euro 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iulie 2024, 10:25

Ed Sheeran și soția sa Cherry, Harry Styles, Jame Corden, Prințu George și Infanta Sofia, acestea sunt doar câteva dintre numele sonore care au urmărit cu sufletul la gură Finala Euro 2024 de pe stadionul din Berlin. Oamenii au așteptat cu sufletul la gură să se afle marii câștigători de la Stadionul Olimpic din Berlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vedete au participat la Finala Euro 2024

Au fost momente tensionate pentru suporterii celor două echipe. Ed Sheeran, un împătimit al fotbalului, a venit la Finala Euro 2024 împreună cu soția sa.

Cântărețul a susținut până la final echipa sa preferată. De altfel, acesta nu este străin de meciurile de la Euro 2024. El a fost prezent, de asemena, la meciul dintre Anglia – Olanda și s-a bucurat alături de ceilalți suporteri atunci când echipa Angliei a ieșit învingătoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ed Sheeran și Cherrt Seaborn surprinși pe stadionul din Berlin la finala Euro 2024
Ed Sheeran, un împătimit al fotbalului, a venit la Finala Euro 2024 împreună cu soția sa / Profimedia Images
Reclamă

Cântărețul, în vârstă de 33 de ani, care este un mare fan al Angliei, s-a sărutat pasional cu soția sa, Cherry Seaborn, imediat ce Anglia a reușit să înscrie primul gol.

Momentul romantic a fost capturat de fotografi și a ajuns să facă rapid înconjurul lumii.

Alături de cei doi soți s-a aflat și actorul Damian Lewis, în vârstă de 53 de ani. Lewis a fost prezent și la meciurile de tenis de la Wimbledon.

Reclamă

Alte vedete mari care au călătorit în Germania pentru a urmări marea finală au fost Harry Styles și James Corden. Cântărețul și prezentatorul TV au fost surprinși, de asemenea, în tribunele stadionului. Ed Sheeran a încercat să treacă neobservat purtând o cămașă roșie a Angliei.

Cherry a încercat și ea să se ascundă de fotografi purtând o șapcă albă și un tricou asortat.

În altă parte a stadionului, Martin Kemp și fiul său Ramon s-au amestecat printre fanii Angliei și au urmărit cu sufletul la gură Finala de la Berlin.

Publicația Daily Mail scrie că Martin și Roman au ajuns la meci împreună cu fostul fotbalist Peter Crouch. Vedeta Sophie Brown a urmărit cu sufletul la gură meciul purtând un tricou cu echipa Angliei.

Rapperul și starul Top Boy Kano a fost văzut, de asemenea, în mulțime la meciul de la Berlin.

Echipa Angliei s-a luptat până în ultimul moment cu Spania pentru a obține marele trofeu al finalei Euro 2024, însă victoria a fost și de această dată de partea Spaniei.

Regele Felipe și Prințul William au felicitat echipele la finalul meciului de fotbal

Prințul William și Regele Felipe au ajuns la Finala Euro 2024 alături de copiilor. Prințul William a ales să vină cu Prințul George, în timp ce Felipe a venit însoțit de fiica sa, Infanta Sofia.

Copiii regali s-au bucurat de meci împreună cu părinții lor. La finalul meciului, William și Regele Felipe s-au întâlnit cu jucătorii pe teren.

Regele Felipe al VI-lea i-a felicitat pe jucători în timp ce le-a înmânat trofeul finalei Euro 2024. Prințul William a coborât și el din tribune pentru a-i consola pe jucătorii Angliei și pentru a le oferi speranță pentru meciurile pe care le vor juca în viitor.

Regele Felipe, Infanta Sofia, Prințul William și Prințul George la finala Euro 2024
Copiii regali au avut o apariție spectaculoasă la marele meci și au privit jocul cu la fel de multă emoție ca tații lor / Profimedia Images

Fiul Regelui Charles nu este străin de Campionatul European UEFA. William și Prințul George au fost, de asemenea, prezenți la finalul ediției din 2020, care s-a dat între Anglia și Italia, scrie PageSix.

Campionatul European UEFA are loc o dată la patru ani, iar Anglia nu a câștigat niciodată turneul. Cu toate acestea, Spania se mândrește deja cu faptul că a reușit să câștige Campionatul European UEFA de patru ori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×