Reclamă

Regina Letizia a participat la o recepție pentru a sărbători victoria echipei de fotbal a Spaniei. Evenimentul a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid

Regina Letizia a Spaniei a participat la o recepție pentru a sărbători victoria echipei de fotbal a Spaniei. Evenimentul mult așteptat a avut loc la palatul Zarzuela din Madrid. Infanta Sofia și Prințesa Leonor au recreat o fotografie veche de mai bine de 12 ani cu trofeul de la Euro 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2024, 13:13

Regina Spaniei s-a alăturat soțului ei, Regele Felipe al VI-lea. Majestatea Sa a sărbătorit victoria echipei de fotbal a Spaniei împotriva Angliei la Euro 2024. Familia Regală a felicitat fotbaliștii pentru reușita lor și a pozat împreună cu aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a participat la o recepție pentru a sărbători victoria echipei de fotbal a Spaniei

Regina Letizia a impresionat într-o rochie care a notat echipa de fotbal a Spaniei. Aceasta a ales să poarte o rochie roșie semnată de Carolina Herrera.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Leonor, Infanta Sofia, Regina Letizia și Regele Felipe sărbătorind victoria Spaniei
Familia Regală a Spaniei a sărbătorit victoria istorică de la Euro 2024 / Profimedia Images

Rochia cu mânceci scurte și tiv midi a atras privirile tuturor celor prezenți. Alături de rochia superbă. Letizia a ales și o pereche de sandale într-o nuanță de crem.

Reclamă

Ea și-a compleat întreaga imagine cu o notă finală de accesorii strălucitoare, purtând o pereche de cercei din aur roz, cu diamante și rubin.

În ceea ce privește ținutele fiicelor sale, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au purtat ambele tricouri care imitau aspectul uniformei oficiale a echipei Spaniei, scrie PageSix.

Soțul Reginei Letizia, Regele Felipe, a purtat un costum gri la care a asortat o cravată roșie. Regele Felipe și Infanta Sofia au participat împreună la Finala Euro 2024. Cei doi au privit meciul cu sufletul la gură împreună cu Prințul William și Prințul George.

Reclamă

Cele două familii regale au pozat la finalul meciului împreună. Regele Felipe a fost mândru să sărbătorească victoria pe teren alături de jucătorii Spaniei, iar acum să se regăsească în fromula completă.

Echipa de fotbal a Spaniei s-a alăturat Familiei Regale pentru a celebra victoria împreună la Palatul Zarzuela din Madrid.  

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au recreat o fotografie veche de 12 ani

Familia Regală a Spaniei a sărbătorit victoria istorică de la Euro 2024. Prințesa Leonor și Infanta Sofia au fost cele care au recreat o imagine veche de 12 ani.

Fiicele adolescente s-au alăturat părinților lor la Palatul Zarzuela din Madrid. Echipa Spaniei a câștigat împotriva angliei cu 2-1 în finala din Germania.

Jucătorii Spaniei au adus Trofeul Henri Delaunay, iar Familia Regală a făcut câteva fotografii istorice. Viitoare Regină Leonor, 18 ani, și Sofia, 17 ani, au pozat în același mod cu trofeul, așa cum au făcut-o în urmă cu 12 ani, când aveau șase și, respectiv, cinci ani.

Prințesa Leonor și Infanta Sofia în timp ce pozează cu trofeul de la Euro 2012
Prințesa Leonor și Infanta Sofia au purtat din nou tricoul echipei Spaniei / Getty Images

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au purtat din nou tricoul echipei Spaniei. Imaginea i-a înduioșat imediat pe suporterii echipei de fotbal.

Echipa de fotbal a Spaniei a purtat tricorui special făcute, cu numărul patru pe ele, reprezentând numărul de titluri record pe care le deține la Campionatul European.

Pe lângă 2024 și 2012, Spania a devenit campioană europeană în 1964 și 2008, a scris publicația DailyMail. Infanta Sofia și Regele Felipe au zburat la Berlin împreună pentru a putea vedea Finala de la Euro 2024.

Deși echipa Angliei nu a câștigat trofeul, Prințul William a postat un mesaj de susținere pentru fotbaliștii englezi, dar și un mesaj prin care l-a felicitat pe Regele Felipe și echipa Spaniei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×