Reclamă

Imagini rare cu Prințul William la un meci de fotbal. Fiul Regelui Charles este un suporter înfocat

Au apărut câteva imagini rare cu Prințul William de la un meci de fotbal. Fiul Regelui Charles s-a întâlnit cu fotbaliștii din echipa sa preferată. Momentele au fost imortalizate de către fotografii prezenți la eveniment. Echipa preferată a Prințului de Wales a postat fotografii cu el.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 octombrie 2024, 12:59

Fiul Regelui Charles s-a întâlnit cu fotbaliștii din echipa Aston Villa, care a câștigat Cupa Europei în 1982. Prințul William, în vârstă de 42 de ani, este cunoscut pentru susținerea pe care i-o oferă echipei din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare cu Prințul William la un meci de fotbal

Prințul William a participat la meciul din Liga Campionilor împotriva lui Bayern Munchen de la Villa Park, a declarat Associated Press.

„După 42 de ani, legendele noastre câștigătoare ale Cupei Europei din 1982 sunt aici într-o seară istorică. Gata pentru primul joc pe teren”, a scris echipa preferată a Prințului William.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în timp ce privește un meci de fotbal
Prințul William adoră să participe la meciurile de fotbal / Profimedia Images
Reclamă

Echipa a trimis mai multe mesaj î mediul online. În mediul online au apărut, de asemenea, fotografii cu fiul Regelui Charles de la eveniment. Prințul William este un adept loial al fotbalului și președintele Asociației de Fotbal, organismul de conducere al jocului din Anglia.

El a participat la mai multe meciuri de la Aston Villa în acest an și și-a adus ocazional fiul cel mare, Prințul George, în vârstă de 11 ani.

„Ultima dată când AVFCOfficial a câștigat în topul competiției europene a fost cu o lună înainte de a mă naște. Să sperăm că seara asta este primul pas către o altă aventură europeană” a scris Prințul William în online.

Reclamă

Prințul William a explicat anterior cum a ajuns să fie un fan al Villa.

„Cu mult timp în urmă, la școală, m-am apucat de fotbal din plin. Căutam cluburi în jur. Toți prietenii mei de la școală erau fie fani ai lui Man United, fie fanii Chelsea și nu voiam să urmez obișnuitul”, a spus William într-un interviu din trecut.

„Mi-am dorit o echipă care să fie mai mult la mijlocul mesei, care să-mi ofere momente de rollercoaster mai emoționante”, a spus el.

Fotbalul a fost o sursă de bucurie pentru William în această perioadă grea. Soția sa, Kate Middleton, cât și tatăl său, Regele Charles, au urmat tratamente pentru cancer.

„El este foarte încurajat de rezultatele lui Aston Villa. Nu ar trebui să treci cu vederea importanța fotbalului în aceste momente”, spune un apropiat al Prințului.

Prințul William este grijuliu cu soția sa în această perioadă

Prințul de Wales a renunțat la îndatoririle regal epentur câteva luni pentru a se concentra mai mult la familia sa.

Fiul Regelui Charles s-a asigurat că soția sa are parte de susținerea necesară pentru a trece cu brio peste perioadele grele din perioada tratamentului pentru cancer.

Prințul William nu a participat la Jocurile Olimpice de la Paris dintr-un motiv întemeiat. Soțul lui Kate Middleton și-a dorit să o protejeze pe Prințesa de Wales.

Acesta nu a vrut să riște să aducă virusul de COVID-19 acasă. William a declarat recent faptul că „nu a vrut să riște nimic”. Prințul de Wales a făcut dezvăluirea în timpul unui interviu.

„Eram nerăbdător să vin, dar după ce am citit interviul cuiva despre COVID, m-am decis, pentru că soția mea făcea evident chimioterapie, că nu voiam să risc acest lucru. Am urmărit totul cu sufletul la gură. Am stat în fața televizorului zilnic”, a mai spus William în timpul interviului.

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost în afara reflectoarelor o mare parte a timpului după ce a anunțat că urmează un tratament pentru cancer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
persoană care stă la birou și scrie în chineză pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii primesc un mesaj important din partea astrelor în perioada ce urmează. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024 și vezi dacă te numeri printre...
5
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
PARTENERI
×