Reclamă

Salariul anual al Prințului William a fost dezvăluit. Cât câștigă fiul Regelui Charles

Salariul anual al Prințului William a fost dezvăluit de contabili într-un nou raport regal. Fiul Regelui Charles a reușit să obțină zeci de milioane de dolari în primul său an în care a gestionat proprietatea Ducatului de Cornwall.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iulie 2024, 10:18

Fiul Regelui Charles a primit 30 de milioane de dolari din venitul primului său an întreg de la proprietatea Ducatului de Cornwall, titlu și proprietate pe care le-a moștenit când tatăl său a urcat pe tron. Mai multe detalii despre câștigurile sale au fost făcute publice pentru publicul larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul anual al Prințului William a fost dezvăluit

Contabilii care se ocupă de administrarea Ducatului de Cornwall și-a publicat raportul anual integrat și a dezvăluit că a oferit 30 de milioane de dolari pentru activitatea din 2023 – 2024.

Prințul William a încheiat cu succes primul său an complet ca Duce de Cornwall. Această sumă incredibil acoperă cheltuielile oficiale, caritabile și private ale Prințului William, Kate Middleton și celor trei copii ai lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William într-un costum elegant la Premiile BAFTA 2024
Prințul William a participat singur la Premiile BAFTA 2024 / Profimedia Images
Reclamă

În calitate de membru activ al Familiei Regale, William, nu primește un venit tradițional. În schimb, cheltuielile sale anuale sunt acoperite în mare măsură de Ducatul de Cornwall, o proprietate care a fost înființată de Regele Edward al III-lea în 1337 pentru a oferi fonduri moștenitorului tronului, scrie Hello.

Proprietatea vastă are o valoare de peste un miliard de dolari și cuprinde aproximativ 23 de județe din Anglia și Țara Galilor, terenuri, ferme, case și alte bunuri necesare pentru moștenitorul tronului și familia sa.

Fiul Regelui Charles plătește un impozit pe venit după scăderea cheltuielilor casnice care nu au fost făcute publice. Mai multe detalii privind cheltuielile anuale ale Prințului William nu au fost dezvăluite publicului larg, a scris publicația People.

Reclamă

Cum a primit Prințul William Ducatul de Cornwall de la Regele Charles

În momentul în care Regele Charles a urcat pe tron în 2022, Prințul William a devenit noul Duce de Cornwall, dar și șeful oficial al moașei.

După moartea Reginei Elisabeta, o sursă a declarat că William și-a asumat complet noul rol. Prințul de Wales a început prin a face mai multe opriri la moșia pe care a primit-o.

Acesta a vizitat, de asemenea, proiectul de locuințe al Ducatului de Cornwall, care vizează oferirea unui loc sigur pentru persoanele fără adăpost.

Raportul publicat de reprezentanții Ducatului arată că William a avut o schimbare și a rolului său în cadrul Asociației de Fotbal.

William va servi ca patron al FA, o funcție deținută anterior de Regina Elisabeta. William va prelua, de asemena, noi patronaje cu Welsh Guards Charity și Royal Cornwall Agricultural Association.

Fiul Regelui Charles va deveni președinte al Asociației Victoria Cross și George Cross. De asemena, William va trece de la titlul de președinta la patron al Fields in Trust.

Fiul Regelui Charles se va implica în continuare în îndatoririle sale regal eși își va continua responsabilitățile. Cea mai recentă apariție a sa a fost la finala Euro 2024.

William a sărbătorit recent aniversarea primului său copil, Prințul George. Moștenitorul tronului se dedică în această perioadă familiei sale. Kate Middleton, soția viitorului Rege, urmează în continuare un tratament pentru cancer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×