Reclamă

Stilul Prințesei Charlotte s-a schimbat în ultimii ani. Ce spun experții regali despre influența Prințesei de Wales asupra fiicei sale

Stilul Prințesei Charlotte s-a schimbat în ultimii ani. Experții regali susțin că prințesa de Wales are o influență majoră asupra fiicei sale. Nepoata Regelui Charles a impresionat publicul cu cea mai recentă apariție pe care a avut-o la Wimbledon 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2024, 6:00

Prințesa Charlotte pare că îi calcă pe urme mamei sale și alege ținute tot mai elegante. Charlotte, în vârstă de 9 ani, a fost surprinsă în compania mamei și mătușii sale la finala masculin de la Wimbledon. Tot atunci, experții au remarcat câteva detalii la ținuta aleasă de tânăra prințesă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stilul Prințesei Charlotte s-a schimbat în ultimii ani

Bethan Holt, director de stil la Daily Telegraph, a remarcat o schimbare majoră în ceea ce privește stilul Prințesei Charlotte.

„Mi s-a părut o piatră de hotar această apariție a sa. Charlotte a trecut de la o fetiță drăguță în rochii florale la o domnișoară care poartă ținute elegante. De altfel, rochița ei a fost accesorizata cu câteva bijuterii speciale”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton, zâmbitoare, într-o rochie mov
Prințesa de Wales, care este patrona All England Lawn Tennis and Croquet Club, a ieșit în public / Profimedia Images
Reclamă

Prințesa Charlotte a atras atenția cu o brățară personalizată cu numele său. Experții regali au declarat că fiica Prințesei de Wales trece treptat la ținute mult mai mature, potrivite pentru o vârstă mai înaintată.

„Acest stil pe care l-a adoptat face parte din colecții potrivite domnișoarelor care au aproximativ 15 ani, dar există și fetițe care iubesc ținutele elegante și confortabile”, a explicat un expert regal pentru People.

Tânăra Prințesă a fost surprinsă tot mai rar în ținute de zi cu zi. Aceasta pare că preferă rochițele mult mai apropiate de cele pe care le poartă și mama sa, Kate Middleton.

Reclamă

Charlotte începe să se transforme într-o tânără domnișoară și pare că a moștenit gusturile mamei sale în materie de modă.

Ce spun experții regali despre impactul prințesei de Wales asupra fiicei sale

Experții regali sunt de părere că Prințesa de Wales are un impact pozitiv asupra fiicei sale. Charlotte are o legătură strânsă cu mama sa și este unul dintre motivele pentru care ar fi adoptat o parte a stilului său elegant.

„Cred că Prințesa de Wales are un stil cu adevărat clasic, dar elegant. Ea arată întotdeauna uimitor fără să depună prea mult efort. Prințesa Charlotte pare că a moștenit acest lucru de la mama sa”, au mai spus experții regali. Kate Middleton și Prințesa Charlotte au purtat ținute asemănătoare la încoronarea Regelui Charles. Fiica Prințului William a impresionat atunci într-o rochie albă și o tiara superbă.

„Prințesa de Wales o îmbracă atât de frumos pe Charlotte. Ea arată întotdeauna impecabil și sunt sigură că, pe măsură ce crește, va continua să urmeze stilul mamei sale”, au spus experții regali pentru presa internațională.

Kate și Charlotte au purtat ținute elegante inclusiv la finala de simplu masculin de la Wimbledon. Prințesa de Wales a optat pentru o rochie violet, în timp ce fiica sa a ales o rochie bleumarin cu buline albe.

Cele două au petrecut timp de calitate împreună, în timp ce Prințul William a mers cu Prințul George pentru a vedea împreună finala de la Euro 2024. Prințul Louis nu este văzut la fel de des la evenimentele publice din cauza vârstei sale, însă admiratorii regali sunt dornici să-l vadă pe micul prinț tot mai des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×