Reclamă

Kate Middleton a publicat o nouă declarație despre activitățile sale regale după apariția de la Wimbledon. Când s-ar putea întoarce Prințesa de Wales

Kate Middleton a publicat o nouă declarație despre activitățile sale regale după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales, care urmează un tratament pentru cancer, a vorbit despre puterea de „transformare” a naturii, în timp ce a ales să facă un anunț important.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iulie 2024, 13:10

Kate Middleton sprijină dezvoltarea naturii și este încântată să susțină o modalitate de a aduce în aer liber mai mulți copii. La doar câteva zile după ce și-a făcut a doua apariție publică de anul acesta, Kate a oferit informații noi despre programul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a publicat o nouă declarație despre activitățile sale regale

Prințesa de Wales a emis un mesaj prin care sărbătorește lansarea a două noi grădini la Muzeul de Istorie Naturală din Londra. Kate este patron regal al acestuia. Soția Prințului William a oferit informații și despre activitățile sale din această perioadă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

„Susținem angajamentul Muzeului de a crea un spațiu special care să încurajeze oamenii de toate vârstele să reia legătura cu natura și să învețe mai multe despre cum pot proteja natura. Cunosc puterea naturii de a ne sprijini dezvoltarea și bunăstarea. Sper ca aceste grădini vor fi o inspirație pentru mulți dintre voi și vor transforma miile de oameni care le vor vizita”, a spus Kate Middleton.

Reclamă

Mesajul său a fost distribuit pe Instagram Stories de pe contul oficial pe care îl împărtășește cu soțul ei, Prințul William.

Kate Middleton este patroana Muzeului de Istorie Naturală încă din 2013. La acea vreme palatul a spus că rolul reflectă „interesul ei pentru lumea naturală”.

Muzeul a devenit un loc pe care Prințesa l-a vizitat deseori cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Reclamă

Prințesa de Wales a împărtășit legătura ei cu natura cu o postare pe care a făcut-o recent. Soția Prințului William a făcut mai multe dezvăluiri despre starea sa de sănătate.

Ce a spus Kate Middleton despre starea sa de sănătate din ultimele luni

Kate Miledon a postat în luna iunie o fotografie din natură. Fotografia a fost făcută de matt Porteous la Castelul Windsor. Kate apare îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi și cu o bluză simplă. Prințesa de Wales este surprinsă în timp ce se bucură de o plimbare în natură.

O susținătoare a plimbărilor în pădure, această practică pare că a ajutat-o pe Prințesa Kate în timpul tratamentului său. Kate a povestit despre plimbările în natură și într-un interviu din 2019.

„Simt că natura și interacțiunea în aer liber are beneficii uriașe asupra bunăstării noastre fizice și mentale”, a spus ea în 2019.

Kate Middleton a participat recent la finala de simplu masculin de la Wimbledon. Aceasta a fost cea de-a doua ieșire a Prințesei de Wales după diagnosticul de cancer.

Kate a declarat că rămâne sub supravegherea medicilor. Aceasta nu a dezvăluit care va fi următoarea apariție publică. Kate a spus că speră să se întoarcă curând la viața sa normală. Prințesa de Wales a împărtășit „speranța” de a se alătura „câtorva angajamente publice pe timpul verii”.

Prințesa de Wales a mai spus că tratamentul său nu s-a încheiat. Soția Prințului William a mai adăugat că va mai fi nevoie de o perioadă înainte de a învinge bătălia pe care o duce cu cancerul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×