Reclamă

Regina Camilla a participat la Wimbledon 2024. Soția Regelui Charles a fost surprinsă în compania surorii ei, Annabel Elliot

Regina Camilla a participat la Wimbledon 2024. Soția Regelui Charles a fost surprinsă în compania surorii sale, Annabel Elliot. Camilla și Annabel au arătat extraordinar în cea de-a 10-a zi a competiției de tenis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2024, 6:27

Soția Regelui Charles a participat la Campionatele de la Wimbledon de la All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra. Regina, în vârstă de 76 de ani, a sosit cu Debbie Jevans, președintele All England Lawn Tennis Club și și-a făcut timp să se cunoască cu persoanele prezente pe peluza jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a participat la Wimbledon 2024

Soția Regelui a fost fotografiată în timp ce stătea de vorbă cu Yug și Natalia. Publicația People scrie că aproximativ 250 de tineri lucrează la campionate în fiecare an.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla și sora ei, Annabel Elliot, la Wimbledon 2024
Soția Regelui Charles a fost surprinsă în compania surorii ei, Annabel Elliot / Profimedia Images

Soția Regelui s-a conectat și cu foștii jucători profesioniști de tenis, Jamie Delgado și Laura Robson. Ea a vorbit, de asemena, cu Martyn Falconer, grădinarul șef al clubului de tenis.

Reclamă

Regina a reciclat o rochie cu imprimeu cu girafe semnată de Anna Valentine. Aceasta a purtat rochia anterior în Kenya la vizita ei de stat cu Regele Charles.

Soția Regelui charles este tot mai des invitată la evenimentele publica și apre să se implice din ce în ce mai mult în îndatoririle regale, menționează People.

Aceasta a reprezentat un real sprijin pentru Regele Charles de când acesta a fost diagnosticat cu cancer.

Reclamă

Prințesa Diana a prevăzut acest moment în urmă cu mai bine de 30 de ani, a spus un expert regal.

Regina Camilla s-a distrat în compania surorii sale

Regina Camilla s-a bucurat de compania surorii sale, Annabel Elliot. Cele două personalități regale au privit meciul de la Wimbledon.

Annabel a servit ca însoțitor de încoronare pentru Regina Camilla în timpul ceremoniei de încoronare de la Westminster Abbey în mai 2023.

Deși nu sunt văzute foarte des în public, acestea au o relație strânsă. Regina Camilla nu a fost singurul membru al familiei regale britanice care a participat la meciuri în sferturile de finală. Ambii copii ai Prințesei Anne au fost și ei în tribune.

Peter Philips și noua lui iubită, Harriet Sperling, au fost, de asemenea, văzuți la Wimbledon. În aprilie, fiul Prințesei Anne s-a despărțit de Lindsay Wallace, partenera sa de trei ani.

Anterior, acesta a fost căsătorit cu Autumn Kelly, cu care are două fiice, Savannah și Isla. Zara Tindall și soțul ei, Mike Tindall, au fost, de asemenea, prezenți la Wimbledon. De la evenimentul sportiv a lipsit Kate Middleton.

Prințesa de Wales este o mare admiratoare a turneului de tenis, însă tratamentul pentru cancer nu-i permite ca aceasta să-și facă prezența în tribune.

Aceasta era invitată an de an pentru a înmâna premiile câștigătorilor. Anul acesta Prințesa de Wales s-ar putea să fie înlocuită cu o altă persoană din Familia Regală Britanică.

Soția Prințului William nu a confirmat, dar nici nu a infirmat prezența sa la ultimul meci din cadrul turneului Wimbledon 2024. Părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton și-au făcut prezența la turneul de tenis în locul fiicei lor, scrie DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×