Reclamă

Predicția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește pe măsură ce soția Regelui devine tot mai populară. Ce a prevăzut mama Prințului William și a Prințului Harry

Predicția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește pe măsură ce soția Regelui devine tot mai populară printre admiratorii Familiei Regale. Mama Prințului William și a Prințului Harry a reușit să prevadă ceva ce mulți au ignorat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2024, 7:15

Regina Camilla se pregătește să celebreze cea de-a 77-a aniversare. Un expert regal a împărtășit o predicție surprinzătoare făcută de regretata Prințesă Diana în urmă cu peste 30 de ani. Cuvintele ei par să fie din ce în ce mai reale pe măsură ce trece timpul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Predicția Prințesei Diana despre Regina Camilla se adeverește

Legătura dintre Regele Charles și Regina Camilla, de peste cinci decenii, a fost evidențiată în ultimele luni, pe măsură ce prezența Reginei Consort a devenit din ce în ce mai vitală pentru monarh.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pințesa Diana stând de vorbă cu Regina Camilla în fața unui hipobrom în anul 1980
Prințesa Diana și Regina Camilla au avut o relație dificilă de-a lungul timpului / Profimedia Images

Pe fondul unui an plin de probleme de sănătate, inclusiv diagnosticul de cancer al Regelui, rolul Reginei Camilla a devenit crucial.

Reclamă

Ea a reușit să facă un pas important pentru menținerea stabilității monarhiei în Marea Britanie, scrie Express.co.uk.

Pe măsură ce aniversarea sa se apropie, mai multe persoane au început să recunoască contribuțiile Reginei Camilla. Reflectând la transformarea Reginei în ultimele luni, fosta corespondentă BBC, Jennie Bond, a lăudat-o pe Camilla pentru implicarea sa în rolul de Regină Consort.

„Cred că toți au fost surprinși în mod plăcut de munca grea pe care a depus-o în ultimele luni. La urma urmei, este o femeie care nu a trebuit niciodată să se angajeze într-o carieră solidă sau într-un loc de muncă de la 9 la 5. Ea și-a asumat un volum de muncă semnificativ crescut și o responsabilitate imensă în ultimele câteva luni”, a spus jurnalista.

Reclamă

Dedicarea Reginei are o legătură profundă cu iubirea pe care aceasta i-o poartă Regelui Charles, a constatat jurnalistă.

„Cred că o parte din asta se datorează faptului că își dorește atât de mult ca bărbatul pe care îl iubește să fie mândru de ea și să-și pună sprijinul în parteneriatul lor”, a mai adăugat jurnalista.

Prințesa Diana și-a dat seama că imaginea Reginei Camilla se va schimba

Regina Camilla a câștigat în ultimii ani acceptarea publicului, dar și admirația acestuia. Dacă mulți obișnuiau să o deteste în trecut, acum devine din ce în ce mai plăcută publicului.

„Trebuie să fie foarte îmbucurător pentru ea că a reușit să câștige aprobarea pe scară largă, chiar și afecțiunea. Un public care s-a împotrivit cândva și a numit-o cealaltă femeie sau distrugătoarea de căsătorii. Femeie care a făcut-o pe Diana atât de nefericită este acum apreciată de ceilalți”, a remarcat jurnalista.

Jurnalista a mai dezvăluit că Prințesa Diana a prezis cândva acest nivel de devotament și angajament al Reginei Camilla.

„Cred că Rana a avut perfectă dreptate să-mi spună că Camilla a fost loială și că dragostea lui Charles pentru Camilla a fost mai puternică decât orice căsătorie pe care ar fi putut-o face vreodată”.

„Este un contrast uimitor cu acele zile de la început. Atunci arăta și părea atât de nervoasă dacă ar fi trebui să vorbească în public. Acum este mult mai sigură și confortabilă cu noul său rol”, a remarcat fosta corespondată pentru BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×