Reclamă

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au sărbătorit cea de-a patra aniversare a nunții lor. Cei doi au publicat imagini rare de la marele eveniment

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au sărbătorit cea de-a patra aniversare a nunții lor. Cuplul regal a distribuit mai multe fotografii rare de la marele eveniment. Verișoara Prințul William s-a căsătorit cu alesul inimii sale în anul 2020.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iulie 2024, 6:28

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au celebrat aniversarea loc într-un mod unic. Cei doi au decis să arunce o privire îna rhiva personală de fotografi și să facă o postare pe contul de Instagram pe care îl dețin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au sărbătorit cea de-a patra aniversare a nunții lor

Imaginea, care nu a mai fost publicată până acum, îi înfățișează pe cei doi miri într-o scenă romantică din pădure. Fotografia pare desprinsă dintr-un basm.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au sărutat iubitor în cadrul feeric. Beatrice este surprinsă în rochia ei de mireasă, care i-a fost împrumutată de bunica ei, regretata Regină.

Reclamă

Beatrice și dezvoltatorul imobiliar s-au căsătorit la Capela Regală a Tuturor Sfinților de la Royal Lodge, Windsor.

Cuplul a avut o ceremonie restrânsă din cauza restricțiilor de COVID-19 de la acea vreme. Într-un omagiu adus soției sale, Edoardo a spus și câteva cuvinte în onine: „La mulți ani de a 4-a aniversare a nunții noastre, iubirea mea. Fiecare zi este atât de specială cu tine. Te iubesc atât de mult”, a scris soțul Prințesei în online.

Fericitul cuplu s-a căsătorit pe 17 iulie 2020 și, în urma nunții, Beatrice a scris pe Instagram: „Edo și cu mine suntem încântați să ne începem împreună acest nou capitol. A fost o onoare să port rochia frumoasă a buncii mele în ziua nunții, sper că mulți dintre voi ați putut să o vedeți la expoziția de la Castelul Windsor”.

Reclamă

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au împărtășit mesaje de dragoste la fiecare aniversare a nunții lor.

Cuplul are o căsnicie puternică și o familie fericită. Totodată, aceasta are o legătură strânsă cu familia sa extinsă. Prințesa Beatrice ține în continuare legătura cu Prințul Harry și familia acestuia.

Câți invitați a avut Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi la nuntă

Nunta Prințesei cu Edoardo a avut doar 20 de invitați, scrie publicația Hello. Prințul Andrew și Sarah Ferguson s-au aflat printre invitați.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au bucurat de moment împreună cu familia restrânsă. Povestea lor de dragoste a continuat să meargă mai departe, iar fiecare an i-a apropiat și mai mult.

În anul 2021 cei doi au devenit părinții unei fetițe, Sienna. Deși Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi nu împărtășesc des fotografii cu fiica lor de doi ani, Beatrice a dezvăluit anterior câteva imagini cu micuța Sienna. Prințesa a declarat anterior cât de fericită este să fie mămică.

„Sunt destul de ocupată cu slujba mea și alerg după un copil de doi ani care mă ține în picioare. Apropo, Siena iubește baletul”, a spus Prințesa.

Prietena apropiată a Prințesei Beatrice, Gabriela Peacock, a adăugat: „Sienna este absolut superbă și arată exact ca Bea. Este cu adevărat simpatică și are o personalitate puternică”, a mai spus aceasta.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au preferat să stea departe de ochii curioșilor și să nu o expună pe fiica lor prea des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×