Reclamă

Prințul George a împlinit 11 ani. Moștenitorul tronului britanic a sărbătorit împreună cu familia sa

Prințul George a împlinit vârsta de 11 ani. Moștenitorul tronului britanic a celebrat aniversarea împreună cu familia sa. În ciuda perioadei dificile pe care o traversează, Prințul și Prințesa de Wales au organizat o petrecere pentru fiul lor. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2024, 11:19 / Actualizat: 22 iulie 2024, 13:57

Presa internațională scrie că Prințul George s-a bucurat de o petrecere liniștită cu familia sa și câțiva prieteni apropiați. Fiul cel mare al Prințului William a avut un program încărcat în ultimele săptămâni. Aniversarea sa vine la mai puțin de o lună de când George a participat cu tatăl său la finala Euro 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George a împlinit 11 ani

Presa internațională scrie că Prințul George a avut, cel mai probabil, două petreceri de naștere la Windsor. Una dintre petreceri va include inclusiv jocuri pe care George le poate face cu prietenii săi apropiați.

Experții regali susțin că fiul cel mare al Prințului William și-a serbat ziua într-un mod liniștit din cauza problemelor de sănătate ale mamei și bunicului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al Prințului George care a împlinit 8 ani în timp ce stă pe capota unei mașini și zâmbește purtând un tricou albastru cu dungi orange și pantaloni scurți
Prințul George a împlinit opt ani, iar mama sa nu a putut rata această ocazie pentru a imortaliza momentul / Profimedia Images
Reclamă

William și Kate au făcut tot posibilul să-i ofere lui George o aniversare cât mai frumoasă.

„Prințul și Prințesa de Wales au făcut aproape orice pentru a face din copilăria lui George una relativ normală, așa cum au făcut cu toți copiii lor. Cu toate acestea, anu acesta a fost unul evident greu pentru George, Charlotte și Louis”.

„Cel mai probabil au respectat planul obișnuit și au organizat o petrecere discretă la Windsor, la care au participat verișorii și câțiva prieteni de la școală”, a spus un expert regal.

Reclamă

Kate Middleton publică în fiecare an un portret aniversar al copiilor ei. Prințesa de Wales este pasionată de fotografie și nu ratează nicio aniversare a celor mici pentru a-i surprinde.

După un an dificil pentru familia Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George s-a bucurat de aniversarea liniștită în confortul familiei sale.

Prințesa Kate a declarat într-un interviu din 2019 că se ocupă personal de torturile copiilor ei, iar experții regali sunt de părere că soția Prințului William ar fi făcut la fel și de această dată.

Kate Middleton a postat portretul aniversar al Prințului George

Kate Middleton a postat portretul aniversar al fiului ei. Prințesa de Wales și-a obișnuit deja admiratorii regali cu fotografiile pe care le face pentru familia sa.

Noua imagine a fost realizată la Windsor la începutul acestei luni. Prințul și Prințesa de Wales au postat, de asemenea, portretele Prințesei Charlotte și a Prințului Louis.

Noul portret alb-negru îl înfățișează pe George zâmbind într-un blazer închis la culoare și o cămașă albă. Alături de fotografie s-a aflat și un mesaj de la părinții săi: „Îi dorim Prințului George o aniversare fericită a celor 11 ani!”

Deși tradiția a continuat anul acesta pentru Charlotte și Louis a existat o oarecare incertitudine dacă Prințul William și Kate Middleton vor lansa fotografii în jurul zilei de naștere a copiilor lor în acest an.

Kate Middleton a trecut prin multe probleme în ultimele luni, iar Prințesa de Wales este cea care se ocupă singură de fotografiile aniversare ale copiilor ei. 

Viața Prințului George ar putea să se schimbe complet la vârsta de 12 ani

Cea de-a 11-a aniversare a Prințului George marchează un moment important în viața acestuia. Moștenitorul tronului britanic are de urmat câteva reguli importante, iar unele dintre acestea încep cu vârsta de 12 ani.

Experții regali au declarat că fiul cel mare al Prințului William va fi nevoit să respecte o regulă strictă pentru a asigura linia succesiunii la tron.

„Este o regulă morbidă, dar trebuie respectată. Acesta poate fi ultimul an în care lui George i se permite să zboare cu tatăl său. Începând cu vârsta de 12 ani, moștenitorii tronului sunt obligai să facă călătorii aeriene separat pentru a păstra linia succesorală în cazul în care se produce un accident”.

„Când William a împlinit 12 ani a început să zboare într-un avion separat de tatăl și fratele său Harry. Este o regulă morbidă, cum este și faptul că toți membrii seniori trebuie să-și plănuiască singuri propriile funeralii”, au spus experții pentru FoxNews.

Prințul George a călătorit recent cu tatăl său pentru a vedea împreună finala de la Euro 2024. William și fiul său au fost surprinși în tribune împreună cu Regele Felipe și fiica sa, Infanta Sofia.

George a avut până acum o vară plină. Acesta a participat la parada aniversară a Regelui Charles, Trooping the Colour. Ulterior, George a fost văzut cu sora sa la concertul lui Taylor Swift din Londra.

Experții spun că William și Kate încearcă să-i bucure pe cei mici. Totodată, prințul și Prințesa își doresc să facă această perioadă una cât mai ușoară pentru copii lor. Kate a spus în trecut că are zile „bune și rele” în urma tratamentului său pentru cancer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×