Reclamă

Fiul lui Drake are acum 6 ani și e superb. Micuțul a fost fotografiat alături de mama sa, Sophie Brussaux

Fiul lui Drake are acum 6 ani și e superb. Micuțul a fost fotografiat alături de mama sa, Sophie Brussaux, iar fanii au fost cuceriți de frumusețea moștenită de la părinți. Adonis pare că este numele care i se potrivește cel mai bine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 august 2024, 10:56

Sophie Brussaux, care locuiește în Franța, a postat pe Instagram imaginea cu ea băiețelul ei, în cintea zilei sale de naștere. Mama băiețelului lui Drake a împlinit 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Drake are acum 6 ani și e superb

„35. Cuvintele nu pot explica dragostea și recunoștința copleșitoare pe care le simt pentru că am fost binecuvântată cu o familie atât de frumoasă 🫶”, a scris ea în descrierea pentru caruselul cu 18 imagine, dintre care jumătate erau cu ea și cu singurul copil al rapperului.

Imaginile par să fi fost făcute într-o călătorie în Egipt. Mama și fiul se pare că au fost fascinați de istoria antică și au stat mult în fața piramidelor.

Într-una dintre fotografii, Adonis chiar arăta ca un egiptean în timp ce purta ochelari de soare, un tricou negru și avea o față serioasă.

Drăgălașul cu părul creț și-a petrecut ceva timp în deșert privind baloanele cu aer cald plutind pe cer la apus, așa cum se mai poate vedea în imaginile din mediul online.

Reclamă

Brussaux și fiul ei au fost, de asemenea, fotografiați în ținute tradiționale, împreună cu ceilalți cu care erau în vacanță.

Părul blond deschis și ochii albaștri pătrunzători ai lui Adonis au fost elementele care au atras atenția fanilor la fiecare poză cu el.

Reclamă

Brussaux și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni, într-o rochie roșie decoltată.

Postarea a inclus, de asemenea, imagini de la vizitarea obiectivelor turistice, poze în care apar cumpărăturile pe care le-au făcut. De asemenea, familia s-a bucurat de ceai fierbinte și preparate culinare tradiționale. Mama lui Adonis nu a ratat ocazia și și-a arătat și silueta în cele mai sexy costum de baie.

Drake a cerut un test ADN pentru a vedea dacă Adonis e copilul lui

În mai 2018, rapperul Pusha T a dezvăluit că Drake „ascundea” un copil secret.

Luna următoare, artistul a recunoscut că a are un fiu cu Brussaux după ce a primit rezultatele unui test ADN. Dar Drake, care a sugerat că Brussaux l-a conceput pe Adonis după o aventură de o noapte, nu a distribuit fotografii cu copilul pe rețelele sociale până în martie 2020.

Deși cei doi au avut un început dificil, acum au o relație de prietenie și de susținere. Sophie Brussaux este o fostă actriță de filme pentru adulți care în prezent e pictoriță. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în ianuarie 2017, iar la scurt timp Sophie a rămas însărcinată.

În mai 2017, ea a dezvăluit pentru TMZ că Drake i-a cerut să facă renunțe la copil. „Dacă este, într-adevăr, copilul lui Drake, ceea ce el nu crede, va face tot ce este mai bine pentru copil”, a declarat un reprezentant al starului la acea vreme, potrivit The Sun.

Aabia în iunie 2018 Drake a recunoscut că este tată. El a dezvăluit că a cerut teste de paternitate, din simplul fapt că micuțul nu îi semăna deloc. Adonis e blond cu ochii albaștri. „Dacă vă uitați la fiul meu, o să înțelegeți de ce”, a spus el. „E un băiat uimitor, cu cei mai strălucitori ochi albaștri și. Când l-am văzut prima oară n-am știu ce să zic.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×