Reclamă

Jennifer Lopez „dorește să petreacă timp de calitate” cu copiii lui Ben Affleck înainte de începerea școlii. Cum se comportă artista în preajma lor

Jennifer Lopez „dorește să petreacă timp de calitate” cu copiii lui Ben Affleck înainte de începerea școlii. Managerul de multă vreme al lui Jennifer Lopez spune că prietenii ei nu l-au plăcut niciodată pe celebrul actor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 august 2024, 7:36

În ciuda tensiunilor dintre artistă și actor, lui Jennifer Lopez încă îi pasă de cei trei copii ai lui. Problemele conjugale nu ar trebui să-i afecteze pe copii, crede artista.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez „dorește să petreacă timp de calitate” cu copiii lui Ben Affleck

Cântăreața a făcut din timpului cu copiii actorului o prioritate majoră. Ea s-a concentrat pe ei după ce s-a întors din călătoria ei de câteva săptămâni în Hamptons.

„Doar pentru că nu este cu Ben, nu înseamnă că nu-i pasă de copiii lui”, a declarat o sursă pentru People. „Întotdeauna i-a păsat de ei.”

Lopez, în vârstă de 55 de ani, „dorește să petreacă timp de calitate cu ei înainte de a începe școala”. Violet, de care este foarte apropiată, pleacă la facultate.

Samuel și JLo, în haine casual, la cumpărături
Sursa a mai remarcat că Lopez și-a dorit cu adevărat ca căsătoria lor să funcționeze / Profimedia Images
Reclamă

Sursa a mai remarcat că Lopez și-a dorit cu adevărat ca căsătoria lor să funcționeze. Acest lucru a fost dovedit de faptul că „a petrecut luni de zile în căutarea casei perfecte pentru familia lor unită anul trecut”.

În mod similar, o sursă a declarat pentru Page Six la începutul acestei luni că Lopez este extrem de supărat de modul în care despărțirea lor ar putea avea impact asupra copiilor lor.

„Sunt cinci copii implicați în asta. Știa că vor îmbina familiile. Ea nu a acceptat pe deplin că s-a terminat.”

Reclamă

Cuplul a achiziționat un conac de 38.000 de metri pătrați în Beverly Hills în iunie 2023, astfel încât să poată locui cu toții sub același acoperiș. Cu toate acestea, au scos casa la vânzare pentru 68 de milioane de dolari în iulie.

Jennifer Lopez își caută o nouă casă

De atunci, Lopez a vizionat mai multe case din aceeași zonă. Între timp, actorul în vârstă de 51 de ani și-a cumpărat luna trecută o casă de 20 de milioane de dolari în cartierul luxos Pacific Palisades din Los Angeles.

Deși cei doi nu s-au văzut de peste o lună, s-au întâlnit față în față recent. Actrița a trecut pe la casa închiriată a lui Affleck după o zi la mall cu fiul său, Samuel.

Lopez l-a dus pe băiețel la Century City Mall timp de aproape trei ore. Ei au fost văzuți făcând câteva achiziții scumpe și plimbându-se cu brațele unul în jurul celuilalt.

În timp ce erau la cumpărături, Emme, în vârstă de 16 ani, era acasă, petrecând timp cu Seraphina. Frații vitregi s-au apropiat după nunta lui Affleck și Lopez din iulie 2022.

După ce i-a lăsat pe toți copiii la casele lor, Lopez s-a îndreptat spre casa soțului ei, unde a stat aproape cinci ore.

Despre cei doi au apărut pentru prima dată zvonuri despre despărțire în mai. Atunci artista a apărut singură la Met Gala, în ciuda faptului că era unul dintre copreședinții evenimentului.

De atunci, se pare că s-au bazat pe managerii lor pentru a discuta detaliile despărțirii lor înainte de a solicita oficial divorțul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×