Reclamă

Șeful de personal al Ducilor de Sussex a demisionat. De ce a renunțat la slujbă după doar 3 luni

Șeful de personal al Ducilor de Sussex a demisionat. Acum s-a aflat de ce a renunțat la slujbă după doar 3 luni. Cuplul urmează să facă o călătorie în Columbia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 august 2024, 12:21

Seful de personal al Prințului Harry și Meghan Markle a demisionat după doar trei luni în funcție. „Josh Kettler nu mai lucrează pentru ei”, a declarat luni pentru Daily Mail o sursă din California. Harry și Markle s-au mutat în SUA după ce au plecat din Familia Regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șeful de personal al Ducilor de Sussex a demisionat

DailyMail a mai dezvăluit că Kettler urma să însoțească cuplul în „turul lor cvasi-regal” de patru zile în Columbia, care începe peste câteva zile.

Se pare că nu a fost dat un motiv pentru plecarea lui „bruscă”. Reprezentanții lui Harry, 39 de ani, și ai lui Markle, 43 de ani, nu au răspuns cu un comunicat despre această situație.

Ducele și Ducesa de Sussex par să fi avut dificultăți în păstrarea personalului. De fapt, Daily Mail susține că au pierdut cel puțin 18 angajați de când s-au căsătorit în 2018, iar nouă sau mai mulți au plecat după ce cei doi s-au mutat în California în 2020.

„Ceea ce poate fi cel mai grăitor este că, în tot timpul cât am lucrat acolo, nu cred că am auzit un angajat actual sau fost angajat din personalul lor spunând că ar primi din nou slujba dacă i-ar da ocazia”, a declarat un fost angajat pentru presă.

Reclamă

„Aceștia nu sunt angajați pe care i-au găsit pe străzi”, a continuat fostul angajat. „Mulți dintre ei sunt oameni care au excelat anterior lucrând pentru șefi pretențioși în companii și medii de înaltă performanță.”

Ce se știe despre angajatul care a plecat de la Ducii de Sussex

Kettler, despre care se crede că este american la origini, a lucrat anterior pentru Cognixion, un producător de echipamente medicale.

Reclamă

Când a fost angajat să fie șeful personalului Ducilor de Sussex la începutul acestui an, Kettler a fost considerat omul perfect pentru a-l „ghida” pe Harry „prin următoarea lui fază”.

În mai, Kettler a fost o figură cheie în călătoria Prințului la Londra pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus.

El a jucat, de asemenea, un rol esențial în turneul de trei zile al familiei în Nigeria, mai târziu în aceeași lună.

Meghan Markle și Prințul Harry au aterizat în Nigeria pe 10 mai. Acesta a fost primul lor turneu internațional oficial de la retragerea din rolurile lor regale în 2020.

În timpul petrecut în Nigeria, Meghan și Harry au luat parte la o varietate de activități culturale. Vizita lor a evidențiat și mai mult Jocurile Invictus. Acestea au primit 500 de sportivi la evenimentul de anul trecut din Germania. Au participat 21 de națiuni, inclusiv Nigeria. Cu această ocazie, Alhaji Mohammed Abubakar Badaru, ministrul Apărării, care a participat la evenimentul de anul trecut din Germania, a susținut că Nigeria este pregătită să găzduiască jocurile dacă va avea ocazia.

La Jocurile Invictus din Düsseldorf, Germania, de anul trecut, Meghan și Harry și-au dedicat timp interacționării cu echipa nigeriană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×