Reclamă

Kate Middleton a stabilit reguli clare cu Familia Regală. Ce a cerut Prințesa de Wales de la monarhie: „Prioritatea ei va fi întotdeauna familia ei”

Kate Middleton a stabilit reguli clare cu Familia Regală. Află din rândurile de mai jos ce a cerut Prințesa de Wales de la monarhie: „Prioritatea ei va fi întotdeauna familia ei”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 august 2024, 7:49

Deși loială coroanei și muncii ei ca membru al monarhiei, Kate „a fost clară de la început” cu privire la ceea ce conta cel mai mult pentru ea. Aceste informații au fost făcute publice de Robert Jobson într-o nouă biografie despre Prințesa de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a stabilit reguli clare cu Familia Regală

Kate Middleton este loială muncii sale ca membru regal, dar are credința fermă că micuții ei Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt pe primul loc în viața sa.

Crescută într-o familie unită de cinci persoane din afara familiei regale, biograful Robert Jobson scrie în noua sa carte Catherine, Prințesa de Wales că Kate „își cunoaște mintea și chiar a stabilit niște reguli fundamentale de viață atunci când s-a alăturat „The Firm”.

„Kate și-a prezentat termenii Reginei Elisabeta și viitorului Rege Charles la începutul lui 2015, atunci când era însărcinată cu Charlotte. „Nu într-un document oficial, ci prin Prințul William”, a spus Jobson.

Prințul William le-a spus bunicii și tatălui său că Kate „și-a dorit spațiu pentru a avea rolul ei și a spus că are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta la particularitățile vieții regale”, scrie în cartea publicată pe 6 august. Se pare că Prințesa de Wales a insistat să aibă concediu de maternitate, departe de ochii presei și ai publicului.

Reclamă

Autoarea mai adaugă: „Prioritatea ei, a subliniat ea, ar fi întotdeauna familia ei”.

Așa cum Kate acordă prioritate copiilor, ea este, de asemenea, fermă să se concentreze asupra sănătății ei, în timp ce își continuă tratamentul pentru cancer, un diagnostic pe care l-a anunțat în martie.

„Ea face lucrurile încet”, a spus Jobson pentru People despre revenirea Prințesei Kate la serviciul public. „Ea nu este motivată de faptul că aceasta este o bună oportunitate de imagine. Nu sunt îngrijorați de vizibilitate. Sănătatea și recuperarea adecvată sunt cele mai importante.”

Reclamă

Prințul William și Kate Middleton vor sta puțin la Castelul Balmoral

În această vară, Jobson a mai declarat că familia de cinci persoane a Prințului și Prințesei de Wales va pleca la casa lor de la țară, Anmer Hall: „Ei evadează acolo și este un loc foarte privat. Pot ieși cu copiii cu bicicleta și nimeni nu-i va deranja. Asta va fi prioritatea.”

Jobson a spus că se așteaptă, de asemenea, ca cei cinci să se îndrepte spre locul de evadare al familiei regale, Castelul Balmoral din Scoția, acum, în august. „Dar nu pentru foarte mult timp”, a spus el pentru People. „Acele tradiții s-ar putea estompa. Acolo este mai mult pentru Rege și Regină și ceilalți membri ai familiei regale. William are mai mult frâu liber. Vor merge acolo, dar nu va fi neapărat pentru o perioadă lungă de timp. Nu o să fie așa cum a fost înainte cu regretata Regină Elisabeta”.

Pe măsură ce Prințesa Kate continuă să primească tratament împotriva cancerului, ea și Prințul William „traiesc zilnic și nimeni nu știe cu adevărat ce este după colț”. Diagnosticul lui Kate de la începutul acestui an „arată că nu poți lua nimic de la sine înțeles”, a adăugat el.

„Atât prințul, cât și prințesa de Wales sunt foarte conștienți de acest lucru. De aceea petrec cât de mult timp pot cu copiii lor, atunci când pot. Într-o zi, s-ar putea să nu poată face acest lucru, cu siguranță William nu. Ambii sunt foarte conștienți de asta.”

Cea mai mare provocare a cuplului, a spus Jobson, „este să mențină viața de familie în timp ce îl pregătește pe George pentru rolul său, fără să-l sperie nici pe el, nici pe Charlotte în ceea ce privește rolul respectiv. Este un echilibru destul de delicat. Este o muncă grea să faci asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×