Reclamă

Lady Gaga și-a arătat inelul de logodnă imens la o cină cu logodnicul ei Michael Polansky. Care e prețul bijuteriei superbe primite de artistă

Lady Gaga și-a arătat inelul de logodnă imens la o cină cu logodnicul ei Michael Polansky. Află din rândurile de mai jos care e prețul bijuteriei superbe. Artista îl poartă cu mândrie și îl lasă să iasă în evidență.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 august 2024, 12:36

Cântăreața în vârstă de 38 de ani și-a expus picioarele lungi într-o mini-rochie neagră, cu decolteu în V și mâneci lungi. Fusta abia îi acoperea posteriorul, oferind iluzia unor picioare lungi etalate într-o pereche de botine cu platformă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga și-a arătat inelul de logodnă imens

Inelul de logodnă cu diamante de opt carate, tăiat oval, fixat în platină, a fost cumpărat de Polansky cu suma de 578.000 de dolari potrivit Brides.

Cântăreața purta o geantă mare neagră pe care o ținea în mâna stângă, acest lucru accentuând bijuteria enormă de pe degetul ei inelar.

Părul blond platinat al lui Gaga era strâns la spate într-un coc lejer, iar ochii erau protejați de privirile indiscrete de o pereche de ochelari de soare negri.

Ieșirea vedetei are loc în timp ce planurile de nuntă pentru cuplu sunt în curs de desfășurare. Se crede că Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, dorește un contract prenupțial de 900 de milioane de dolari înainte de a ajunge în fața altarului.

Reclamă
Lady Gaga, într-o rochie scurtă neagră, cu botine cu platformă
Cântăreața purta o geantă mare neagră pe care o ținea în mâna stângă / Profimedia Images

Lady Gaga și Michael Polansky și-au negociat contractul prenupțial

Și Polansky, care are o avere netă de 600 de milioane de dolari în calitate de șef al Fundației Parker, este de acord cu cererea vedetei.

Reclamă

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru In Touch că „există o mulțime de active de ambele părți. Un prenupțial va clarifica totul”.

Gaga „valorează 900 de milioane de dolari, așa că, desigur, trebuie să existe un prenupțial. Și Michael înțelege asta. Nu se opune”, a mai spus sursa.

Nu au existat certuri sau tensiuni pe tot parcursul procesului. Se pare că prenupțialul a „făcut de fapt totul mai ușor”, în timp ce cuplul își plănuiește nunta.

„Abia așteaptă să se căsătorească”, a mai dezvăluit sursa.

Cei doi au o relație de patru ani și au făcut-o publică logodna atunci când vedeta l-a prezentat pe Polansky drept logodnicul ei primului ministru francez Gabriel Attal la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris.

Despre Gaga și Polansky au apărut zvonuri că formează un cuplu în ajunul Anului Nou 2019. Atunci ei au fost fotografiați sărutându-se la o petrecere în Las Vegas.

Logodna vine după ce cântăreața i-a dedicat una dintre ultimele sale spectacole de rezidență din Las Vegas. În această vară ea l-a numit pe Polansky „domnul meu”. Se pare că relația dintre cei doi este una strânsă. Sentimentele dintre ei i-au făcut să-și ducă povestea la nivelul următor.

Polansky este absolvent al Universității Harvard în 2006 și conduce grupul Parker al fondatorului Napster, Sean Parker.

Vedeta a mai fost logodită de două ori înainte de relația cu omul de afaceri. Ea și-a încheiat logodna cu Christian Carino la începutul anului 2019. Ulterior s-a logodit cu actorul Taylor Kinney în 2015, dar s-au despărțit în 2016. Vedeta a stat în ultimul timp departe de lumina reflectoarelor, dar le-a promis fanilor că le pregătește muzică nouă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×