Reclamă

Lady Gaga s-a logodit cu Michael Polansky. În ce context a dezvăluit vedeta marea veste din viața sa personală

Lady Gaga s-a logodit cu Michael Polansky. Dacă în ultimul timp s-a concentrat mai mult pe carieră și a stat departe de lumina reflectoarelor, acum artista și-a surprins fanii cu o veste mare pe plan personal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 iulie 2024, 10:43

Cântăreața a confirmat vestea prezentându-l pe antreprenor drept „logodnicul meu” primului ministru francez Gabriel Attal la Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga s-a logodit cu Michael Polansky

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, și iubitul ei de câțiva ani, antreprenorul și investitorul în tehnologie Michael Polansky, urmează să se căsătorească. Vestea a fost dezvăluită chiar de ea prim-ministrului francez Gabriel Attal la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Într-un TikTok postat de Attal duminică, 28 iulie, Gaga poate fi auzită prezentându-l pe Polansky drept „logodnicul meu”, în timp ce cei trei urmăreau împreună un concurs de înot.

Despre Gaga și Polansky s-a scris pentru prima dată că formează un cuplu în 2020. La vremea respectivă, cei doi au fost fotografiați sărutându-se la o petrecere de Revelion în Las Vegas. Câteva săptămâni mai târziu, ei au făcut publică relația lor în timpul unui weekend la Miami pentru Super Bowl 2020.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Lady Gaga alături de prim-ministrului francez Gabriel Attal la Jocurile Olimpice de la Paris 2024
De-a lungul anilor, Gaga și Polansky au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice / Profimedia Images

La acea vreme, Gaga a distribuit pe Instagram o fotografie cu ei. În imagine, ei erau îmbrățișati pe un iaht, artista descriind fotografia: „Ne-am distrat atât de mult în Miami”.

O sursă apropiată artistei a declarat mai târziu pentru People că Gaga și iubitul ei au locuit împreună în carantină în faza incipientă a pandemiei de COVID-19. Se pare că cei doi au ales casa lui Gaga și s-au apropiat foarte mult în perioada respectivă.

Reclamă

În ianuarie 2021, când Gaga a fost invitată să cânte la inaugurarea președintelui Joe Biden la Washington. Polansky a fost alături de ea. O sursă a spus la acea vreme pentru PEOPLE că era „fericită” pentru relația cu Polansky. Ea era de asemenea „recunoscătoare” că are sprijinul lui. Tot atunci, sursa menționată mai sus a mai spus că Gaga l-a prezentat oamenilor în culise la eveniment drept „iubitul meu”.

Polansky este cel care o susține pe artistă în toate momentele vieții sale

Mai târziu în același an, Gaga a făcut un comentariu despre relația ei într-un interviu pentru The Hollywood Reporter. Declarația a avut loc în contextul întoarcerii câinilor ei Koji și Gustav după ce au fost răpiți în timpul unui atac asupra îngrijitorului patrupezilor ei.

„Câinii mei și bărbatul pe care îl iubesc sunt întreaga mea viață”, a spus ea pentru presă atunci.

O sursă a mai declarat pentru People în noiembrie 2021 că, deși cei doi „nu păreau grăbiți să se logodească”, ei se comportau deja „ca un cuplu căsătorit”.

Gaga și iubitul ei au o pasiune pentru munca caritabilă și fac o echipă formidabilă în acțiunile lor filantropice.

Ei au lucrat împreună pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze. Au lucrat împreună și la concertul One World: Together at Home, pe care l-a organizat cântăreața. Gaga a mai dezvăluit în timpul unui interviu cu Morning Joe de la MSNBC că Polansky a construit o aplicație pentru Fundația ei Born This Way. Platforma sprijină inițiativele de sănătate mintală.

Lady Gaga a mai fost logodită de două ori până acum

De-a lungul anilor, Gaga și Polansky au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice. În octombrie 2023, după ce vedeta a făcut o apariție surpriză la Saturday Night Live, cuplul a mers la petrecerea de după distribuție, unde au fost văzuți ținându-se de mână.

Pentru a-și sărbători cea de-a 38-a aniversare, în martie 2024, cei doi eu mers cu un grup de prieteni la o cină la Giorgio Baldi din Santa Monica, California. O sursă a declarat pentru People că Gaga și Polansky „au părut foarte fericiți împreună”.

„A lăsat-o să strălucească și s-a asigurat că are tot ce avea nevoie”, a spus o persoană din interior.

„Ea a zâmbit și a râs toată noaptea”, au adăugat ei. „A fost o aniversare distractivă.”

Gaga a fost logodită anterior cu Christian Carino. S-au despărțit la începutul lui 2019, după doi ani de relație. În februarie 2015, s-a logodit cu Taylor Kinney, dar au rupt logodna anul următor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×