Reclamă

Lady Gaga a purtat o ținută excentrică cu pene roz la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2024. Artista a cântat pe râul Sena

Lady Gaga a purtat o ținută excentrică cu pene roz la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2024. Artista a cântat pe râul Sena.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 iulie 2024, 21:43

Superstarul a fost în capitala Franței, pregătindu-se pentru ceea ce fanii spun că este o performanță la ceremonia de deschidere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a purtat o ținută excentrică cu pene roz la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Superstarul pop, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută cântând de-a lungul râului Sena, în capitala Franței, pe 26 iulie, în timp ce purta o ținută extravagantî, înconjurată de mai mulți dansatori și o mulțime de pene colorate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga într-un body negru și pene roz în timp ce cântă la Jocurile Olimpice de Vară 2024
Artista a cântat pe râul Sena / Profimedia Images

În fotografiile de la eveniment, Gaga pare să cânte și să danseze pe reprezentații cu tematică pariziană. Artista chiar este ridicată în aer de un dansator la un moment dat.

Reclamă

Câștigătoarea Grammy a fost în oraș săptămâna aceasta. Ea a salutat fanii și a purtat un look casual în timp ce se pregătea pentru spectacol.

Jocurile Olimpice de vară din 2024 încep azi, pe 26 iulie cu ceremonia de deschidere, ținută pe râul Sena.

Gaga se mândrește în acest an și cu un rol principal într-unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2024. După succesul din House of Gucci, Gaga speră să le ofere fanilor ei o interpretare de excepție. Artista are o carieră în plină ascensiune. Pare că vrea să revină în muzică cu cele mai frumoase melodii pentru fanii ei. Vedeta este una dintre cele mai apreciate artiste și e mereu apreciată pentru performanțele ei.

Reclamă

Câți bani va încasa Celine Dion de la Jocurile Olimpice 2024

De asemenea, se zvonește că și Céline Dion va cânta în timpul Jocurilor Olimpice din acest sezon. Revenirea ei pe scenă ar marca primul spectacol de când a anunțat că suferă de sindromul persoanei rigide în decembrie 2022. În ultima săptămână, marea artistă a fost văzută salutând fanii la Paris de mai multe ori.

Aparițiile publice ale lui Dion vin după ce Variety a scris că va cânta la Jocurile Olimpice de la Paris. Pe de altă parte, TMZ a scris de asemenea, că artista va câștiga 2 milioane de dolari pentru un spectacol cu ​​o singură melodie la ceremonia de deschidere.

Performanța lui Gaga, pe de altă parte, va marca primul ei spectacol de când și-a încheiat rezidența Jazz & Piano la Dolby Live de la Park MGM din Las Vegas, la începutul acestei luni.

Artista se pregătește în prezent pentru lansarea din octombrie a următorului ei film, Joker: Folie à Deux. De asemenea, ea lucrează la muzică nouă, deoarece a distribuit câteva fotografii din studiourile de înregistrare în ultima perioadă. Lady Gaga și Joaquin Phoenix promit să facă roluri de excepție. Pe lângă cei doi actori, în film vor mai juca Zazie Beetz, Brendan Gleeson și Catherine Keener. Joker: Folie à Deux ar urma să ajungă în cinematografele din întreaga lume anul acesta.

O sursă a declarat recent pentru People că Gaga „niciodată nu a fost mai fericită” ca acum de materialul la care a lucrat, adăugând: „Se simte cea mai creativă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×