Reclamă

Salma Hayek a purtat torța pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Cum a fost aleasă actrița pentru acest moment istoric

Salma Hayek a purtat torța pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Actrița a postat mai multe imagini pe contul său de social media. Fanii s-au întrebat cum anume a reușit să fie selectată pentru acest eveniment istoric. Snoop Dogg a fost, de asemenea, selectat pentru această onoare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2024, 12:19

Parisul face istorie la Jocurile Olimpice 2024 și găzduiește pentru prima dată ceremonia de deschidere în afara unui stadion. Salma Hayek a purtat torța legendară de-a lungul râului Sena. Motivul pentru care Hayek a fost selectată pentru a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2024 are un legătură cu relația ei cu Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a purtat torța pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

Salma Hayek i se va alătura cântărețului Patrick Bruel și lui Didier Deschamps, antrenorul echipei naționale de fotbal a Franței, în timp ce vor duce torța din suburbia Yvelines la Palatul Versailles.

Hayek, căsătorită cu Francois-Henri Pinault, miliardarul CEO al conglomeratului francez de produse de lux. Alegerea Salmei nu a fost deloc întâmplătoare și are legătură cu căsnicia sa cu Pinault.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma Hayek într-un trening alb înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
Salma Hayek a purtat torța legendară de-a lungul râului Sena / Profimedia Images
Reclamă

Pinault conduce, de asemenea, o firmă franceză recunoscută de investiții. Hayek este bine cunoscută în societatea franceză.

Recent, actrița a participat la cina de stat găzduită de Emmanuel Macron și Prima Doamnă Brigitte Macron. Salma a distribuit o postare pe Instagram în care se pregătește de maratonul ei.

Vedeta a fost surprinsă purtând un trening alb Torch Relay, cu dungi portocalii pe mâna și și pantofi sport albi.

Reclamă

Hayek a putut fi văzută cântând piesa Lose Yourself în timp ce ducea torța. Vedeta a postat și un mesaj în mediul online.

„Mă pregătesc să particip la ștafeta torței olimpice de la Paris. Simțim entuziasmul și unitatea pe care o aduce olimpiada. Rămâneți pe fază pentru mai multe fotografii cu torța mâine”, a spus ea în dreptul postării pe care a făcut-o în online.

Hayek nu este singura persoană publică neașteptată care participă anul acesta la ceremonia de deschidere de la Paris.

Snoop Dogg a fost ales ca purtătorul final al torței în timpul festivităților care vor avea loc vineri. Există, de asemenea, zvonuri că Lady Gaga și Celine Dion ar putea cânta la marele eveniment, a scris publicația People.

Celine Dion ar putea să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2024

Celine Dion a avut parte de o primire călduroasă la Paris. Cântăreața ar putea să țină un spectacol muzical la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2024.

Zvonurile că se va întoarce pe scenă pentru prima dată de când a anunțat că suferă de sindromul persoanei rigide în 2022 sunt tot mai intense.

Dion a fost surprinsă zâmbind și pozând cu fanii. Aceasta a dar mai multe autografe și s-a bucurat de prezența oamenilor care o apreciază. TMZ a raportat faptul că artista va urca pe scenă vineri în timpul ceremoniei de deschidere și va primi un onorariu în valoare de 2 milioane de dolari pentru prestația sa.

Cântăreața a avut mai multe apariții publice în ultimul timp, dar nu a mai urcat pe scenă pentru a cânta. Celine a povestit despre starea ei de sănătate în filmul I Am: Celine Dion.

Filmul prezintă experiența sa cu sindromul persoanei rigide” Într-un interviu din trecut, Celine  declarat faptul că nu și când și dacă se va mai întoarce vreodată pe scenă.

Celine Dion surprinsă la Paris înainte de Jocurile Olimpice din 2024
Celine Dion a avut parte de o primire călduroasă la Paris / Profimedia Images

„Nu pot să răspund la asta. Este o adevărată luptă cu mine. Așa cum stau lucrurile, nu pot să spun că în patru luni mă voi întoarce. Nu știu. Corpul meu îmi va spune, pe de altă parte, nu vreau doar să aștept”, a spus cântăreața.

„E greu din punct de vedere moral să trăiești de la o zi la alta. Este greu, muncesc foarte mult și mâine va fi și mai greu. Mâine este o altă zi, dar există un lucru care nu se va opri niciodată, și aceasta este voința, pasiunea mea”, a spus cântăreața într-un interviu din trecut.

Întrebată dacă se va întoarce pe scenă pentru a cânta la Jocurile Olimpice, vedeta a spus că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să vadă din nou Turnul Eiffel.

Cântăreața a păstra o aură de mister și nu a dezvăluit dacă va urca sau nu pe scenă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×