Reclamă

Salma Hayek s-a pozat într-o rochie mulată. Actrița surprinde cu ficizul ei la vârsta de 57 de ani

Salma Hayek s-a pozat într-o rochie mulată. Actrița surprinde ori de câte ori apare cu fizicul ei de invidiat. Vedeta, în vârstă de 57 de ani, a sosit la un eveniment al unei case celebre de modă. Aceasta s-a pozat împreună cu mai multe celebrități invitate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iulie 2024, 6:19

Salma Hayek a arătat incredibil în rochia ei cu imprimeu flora. Aceasta a participat la petrecerea găzduită de cântăreața Miley Cyrus, în vârstă de 31 de ani. O mulțime de celebrități s-au reunit la elegantul Chateau Marmont din West Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a pozat într-o rochie mulată

Miley Cyrus este imaginea popularei linii de parfum Gucci Flora a designerului italian de lux și a apărut recent într-o nouă campanie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma Hayek într-o rochie mulată cu imprimeu floral
Actrița surprinde cu ficizul ei la vârsta de 57 de ani / Profimedia Images

Între timp, legătura Salmei cu celebra casă de modă este prin soțul ei miliardar, Francois-Henri Pinault, care este președintele LVMH, care deține mărci de lux, printre care și celebra casă de modă.

Reclamă

Pentru eveniment, Vedeta a ales să poarte o rochie cu imprimeu floral în față. Ținuta mulată i-a pus în valoare formele perfecte.

Diva a ales o rochie care să fie din mătase și care să-i îmbrățișeze frumos formele de invidiat. Hayek pare că a descoperit secretul tinereții veșnice.

Ținuta sa elegantă a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc și o poșetă lăcuită. Vedeta din Frida a purtat cu mândrie poșeta mică. Din ținuta ei nu au lipsit accesoriile. Salma a fost însoțită de fiica ei vitregă, Mathilde Pinault, în vârstă de 23 de ani.

Reclamă

Mathilde, care este model, a ales un crop top și o pereche de blugi evazați. Salma și fiica ei vitregă au o relație strânsă și petrec mult timp împreună.

De altfel, Salma este văzută des în vacanțele sale cu întreaga familie. La eveniment au participat mai multe vedete din întreaga lume, scrie publicația DailyMail.

Salma Hayek a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a nunții sale

Salma Hayek a devenit mama vitregă a Mathildei după ce ea și Pinault s-au căsătorit în anul 2009. Cuplul a sărbătorit recent cea de-a 15-a aniversare a nunții lor.

Salma și soțul ei au împreună un singur copil, fiica Valentina, în vârstă de 16 ani. Salma a făcut recent o călătorie în Marea Britanie, scrie PageSix.

Ea a fost la Londra pentru a participa la Wimbledon cu o mulțime de alte celebrități de top. Ralma a fost prezentă la eveniment și cu soțul ei.

Salma și soțul ei nu vorbesc des despre căsnicia pe care o au, dar trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Actrița, despre care s-a spus că a descoperit elixirul tinereții, a povestit în trecut fapul că soțul ei nu este complet de acord cu metodele sale. Salma spune că reușește să se mențină tânără cu ajutorul meditației.

Diva are de asemenea o dietă echilibrată și încearcă să se mențină în formă cu exerciții fizice pe care le face în mod regulat.

Salma este văzută des la plimbare cu câinii ei sau înotând în timpul vacanțelor sale. Salma este adepta unui stil de viață sănătos și activ pentru a avea silueta perfectă, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×