Reclamă

Fotografii rare de la nunta actriței Salma Hayek cu Francois-Henri Pinault. Cum a arătat vedeta în rochie de mireasă

Fotografii rare de la nunta actriței Salma Hayek cu Francois-Henri Pinault au apărut în mediul online. Mulți s-au întrebat cum a arătat vedeta în rochie de mireasă, ce stil a ales. Acum au avut ocazia să se bucure de aceste imagini ținute departe de ochii presei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 aprilie 2024, 7:15

Salma Hayek a publicat imaginile în ziua în care a aniversat 15 ani de la nunta cu Francois-Henri Pinault. Căsnicia celor doi este una dintre cele mai longevive din lumea showbiz-ului, iar familia lor este una superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografii rare de la nunta actriței Salma Hayek cu Francois-Henri Pinault

Vedeta a postat pe Instagram fotografii cu ea și cu omul de afaceri din ziua în care și-au unit destinele.

„Nu există cuvinte pentru a explica binecuvântarea de a-ți găsi sufletul pereche”, a descris ea fotografiile din ziua nunții lor din aprilie 2009.

„Pentru voi toți care l-ați găsit, nu o luați niciodată ca de la sine înțeles. Pentru voi toți care nu l-ați găsit, nu renunțați niciodată. #tbt la una dintre cele mai bune zile din viața mea.”

Prima fotografie o arată pe Hayek, în vârstă de 57 de ani, îmbrăcată într-un corset alb, în timp ce privea în lateral. Părul ei era coafat într-un coc elegant. Chipul ei era machiat discret pentru a-i pune în valoare trăsăturile frumoase ale feței.

Reclamă

O altă imagine alb-negru arăta cele două rochii de mireasă ale actriței atârnate pe un suport de haine.

Hayek și-a încheiat caruselul cu fotografii cu o poză a ei și a lui Pinault, în vârstă de 61 de ani, la altar, în timp ce îi punea un inel cu diamant pe deget.

„cum se uită el la tine 😍 și tu el ❤️❤️❤️”, a scris actrița Jessica Alba în comentarii.

Reclamă

„Perfect!!!❤”, a intervenit Viola Davis.

Cei doi s-au căsătorit în fața celor dragi la un tribunal din Paris

Hayek a vorbit anterior despre nunta ei. Cu toate acestea, deși acum îl consideră sufletul ei pereche, Hayek a mai dezvăluit în trecut că a spus nu la două dintre cererile în căsătorie ale lui Pinault. Se pare că a luat această decizie față de miliardar de „frică”.

Hayek și Pinault, care s-au cunoscut în 2006, și-au sărbătorit nuntă alături de familia și prietenii lor la câteva luni după ce s-au căsătorit pentru prima dată la un tribunal din Paris de Ziua Îndrăgostiților 2009.

„Mi-e rușine să recunosc de câte ori a trebuit să mă întrebe”, a spus ea în timpul unui interviu pentru Times of India în februarie 2021. Chiar și când a fost vorba de căsătoria lor la tribunal, ea a dezvăluit că a trebuit să fie „târâtă” pe culoar.

Comparând nunta cu o „intervenție”, ea a spus pentru Glamour în februarie 2023 că nu știa că se va căsători. „M-au dus la tribunal”, a spus ea. „Părinții mei, fratele meu, toți s-au luptat cu mine. Am avut o fobie față de chestia căsătoriei.”

Cu toate acestea, ea a fost încântată să realizeze mai târziu că nu a existat nicio schimbare în a se întâlni cu Pinault și a fi căsătorită cu el.

Hayek spune că s-a măritat cu miliardarul din iubire

Ea a adăugat: „Eram nervoasă. Am spus da căsătoriei, dar pur și simplu nu aș vrea ziua respectivă sau nu aș face-o.”

De atunci, actrița a continuat să-și laude soțul. Ea a susținut că „s-a căsătorit cu tipul potrivit”, în timpul unui interviu acordat Harper’s Bazaar în 2017. Ea a criticat, de asemenea, acuzațiile că s-a căsătorit cu Pinault pentru banii lui și nu din dragoste.

„Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus că este o căsătorie aranjată. Că m-am căsătorit cu el pentru bani”.

Hayek și Pinault sunt părinții fiicei Valentina, acum în vârstă de 16 ani. CEO-ul Kering este, de asemenea, tatăl copiilor Mathilde, Augustin și François din relații anterioare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×