Reclamă

De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la Castelul Balmoral. Ducesa de Sussex nu a vizitat niciodată proprietatea de vară a Familiei Regale

În timp ce Prințul Harry a crescut mergând vara la Balmoral, se presupune că Meghan nu a vizitat niciodată moșia scoțiană a Familiei Regale. De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la Castelul Balmoral nici anul acesta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 august 2024, 7:18

Prințul Harry și Meghan Markle au fost privați de o altă invitație la Castelul Balmoral din Scoția. Ducele și Ducesa de Sussex nu au fost invitați la reuniunea de vară a familiei regale din Highlands Scoția. Aceste informații au fost dezvăluite de sursele People. Regele Charles continuă tradiția Reginei Elisabeta de a se îndrepta către moșia Balmoral la sfârșitul verii. Cu toate acestea, monarhul nu l-a inclus pe Harry și familia sa pe lista de invitați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la Castelul Balmoral

În timp ce Prințul Harry a crescut mergând la Balmoral, se crede că Meghan nu a vizitat niciodată castelul scoțian al familiei regale.

Moșia de 50.000 de acri, în care Regina Elisabeta a murit în septembrie 2022, e un loc în care Familia Regală se retrage vara. Membrii regali pot în acest fel să păstreze distanța față de lumina reflectoarelor. Cei care merg la moșie au parte de zilele pline cu activități în aer liber. Printre acestea se numără vânătoarea, pescuitul și călăria.

„A fost o viață plină cu picnicuri și sesiuni de vâslit”, a spus în trecut Margaret Rhodes, verișoara Reginei.

Ducele și Ducesa de Sussex și-au construit o nouă viață în Montecito, California. Ei s-au retras din rolurile lor regale în 2020. Ei nu s-au mai întors în Marea Britanie cu copiii lor de la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta din 2022. Tensiunile dintre ei au ieșit la iveală când Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan, în vârstă de 42 de ani, au vorbit mai mult despre viața lor în Marea Britanie.

Reclamă
Regele Charles, alături de cei doi copii ai săi, la Castelul Balmoral
Balmoral a fost, de fapt, locul în care Majestatea Sa și-a petrecut ultimele zile ale lungii ei vieți / Getty Images

Prințul Harry cere ajutorul tatălui său pentru a rezolva problema securității familiei sale

Pentru Prințul Harry, nicio problemă nu este mai mare decât cea a securității. Acest lucru este dezvăluit de mai mulți oameni din cercul său de apropiați pentru People.

Reclamă

În ciuda unei întâlniri între tată și fiu în februarie, în urma diagnosticului de cancer al Regelui, comunicarea lor s-a deteriorat mult în ultimele luni. Cei apropiați Prințului Harry spun că suveranul nu mai preia apelurile fiului său. El nici nu mai răspunde la scrisorile acestuia.

„Apelurile lui rămân fără răspuns. A încercat să contacteze despre sănătatea Regelui, dar și acele apeluri rămân fără răspuns.”

Ducele de Sussex este profund îngrijorat de siguranța soției și a copiilor săi mici, prințul Archie în vârstă de 5 ani și prințesa Lilibet în vârstă de 3 ani. Potrivit surselor, i-a cerut în mod repetat tatălui său ajutor.

„Harry este speriat. Simte că singura persoană care poate face ceva în privința asta este tatăl său”, spune o persoană de la Palat.

Ducele de Sussex a fost lăsat fără securitate de Poliția Metropolitană în 2020. De atunci luptă pentru a restabili protecția poliției pentru el și familia sa.

Problema a creat un zid și mai mare între Prințul Harry și Regele Charles. Conversația dintre ei a trecut de la frustrare la „tăcere deplină” din partea suveranului, mai susțini apropiații lui Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×