Reclamă

Vedeta care e în stare de orice pentru a plăti taxa de școlarizare a copiilor ei. Decizia drastică pe care a luat-o recent s-ar putea să stârnească controverse

Acum s-au aflat mai multe detalii despre vedeta care e în stare de orice pentru a plăti taxa de școlarizare a copiilor ei. Decizia drastică pe care a luat-o recent s-ar putea să stârnească controverse.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 august 2024, 6:51

Tori Spelling va face tot ce este necesar pentru cei cinci copii ai săi. Liam Aaron, 17 ani, Stella Doreen, 16 ani, Hattie Margaret, 12 ani, Finn Davey, 11 ani și Beau Dean, 7 ani, toți din relația cu McDermott.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care e în stare de orice pentru a plăti taxa de școlarizare a copiilor ei

În cel mai recent episod din podcastul ei, mama a cinci copii a discutat cu invitatul William Shatner despre costul școlarizării la facultate și a glumit că „va trebui să-și facă cont pe o platformă pentru adulți pentru a-i duce la facultate”.

Actorul în vârstă de 93 de ani a întrebat imediat ce este OnlyFans, determinând-o pe Tori să răspundă: „Cum să descriu OnlyFans? Așadar, OnlyFans este un site, cred că nu sunt lucrătoare sexuale. Acum și actrițele o fac.”

Cu toate acestea, Shatner dorea un răspuns mai complex de la gazda podcastului despre site-ul de conținut pentru adulți.

„Când spui „nu lucrători sexuali, dar în aceste linii, e ori da, ori nu”, a spus el. „Se caută aventură sexuală?”

Reclamă

Spelling a fost de acord cu el, dar a mai dezvăluit că OnlyFans s-a „transformat” față de ce era la început. „Sunt și comedianți și bucătari acolo. Pui videoclipuri și oamenii plătesc. E ca și cum te-ai putea abona. Multe actrițe o fac acum și arată lucruri.”

Ea a fost mai apoi mai explicită: „Așa că, dacă ești în bikini sau ceva sexy, dacă oamenii se abonează și plătesc mai mult, pot primi o fotografie a ta cu sânul la vedere.”

„Se arată totul?” a întrebat Shatner în timp ce Spelling a răspuns: „Dacă vrei, dacă alegi”.

Reclamă

Spelling a spus că cunoaște celebrități care câștigă bani din faptul că sunt pe site. Ea a dat-o exemplu chiar pe prietena ei, Denise Richards, care și-a creat un cont în iunie 2022. „Poți plăti prin card de credit, aplicație Cash, PayPal”, a adăugat ea.

Tori Spelling a fost abonată la contul lui Denise Richards

Spelling a recunoscut anterior la Jeff Lewis Live de la SiriusXM în ianuarie 2023 că s-a „abonat sub un nume fals” la profilul OnlyFans al lui Richards și a cheltuit 400 de dolari în doar două zile.

„Am fost oarecum fascinat de toți de pe OnlyFans și nu o să mint. Am verificat ce presupuse această platformă”, a explicat ea.

„Așa că m-am uitat la ea și, desigur, arată ceva. Dacă nu te abonezi, nu poți să vezi. Deci, bineînțeles, m-am abonat sub un nume fals. A fost captivant pentru că la un moment dat a spus că va arăta ceva în duș. Și am vreau să văd, e prietena mea. Am vrut să văd până unde merge”.

„Se presupune că dacă le dai bacșiș, îți arată mai repede. Așa că, am spus că îmi place ceea ce văd și să văd mai mult”, a adăugat Spelling, înainte de a recunoaște: „ Am ajuns, în decurs de două zile, să cheltuiesc 400 de dolari, nu m-am putut opri”.

Spelling s-a bucurat apoi de tot ce i-a oferit prietena ei: „Doamne, arăta bine. Așa că, am continuat să-i dau bacșiș. Dar nu am vrut să știe că eu sunt.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×