Reclamă

Ben Affleck și-a cumpărat o „fortăreață”. Actorul a plătit o sumă considerabilă pentru locuința anti-fotografi

Recent s-a aflat că proprietatea în valoare de 20 de milioane de dolari cumpărată de actor are un „sentiment de confidențialitate și izolare”. Ben Affleck și-a cumpărat o fortăreață care să-i ofere liniște și un sentiment de siguranță față de fotografii care sunt mereu pe urmele lui.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 august 2024, 11:07

Actorul a închis escrow pe proprietatea cu cinci dormitoare pe 24 iulie. Casa sa din Beverly Hills, cu Jennifer Lopez, rămâne pe piață. Ei cer 68 de milioane de dolari. Aceasta e o sumă despre care agenții imobiliari spun că este decentă având în vedere suma investită atunci când au cumpărat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și-a cumpărat o „fortăreață”

Noua casă a lui Ben Affleck oferă puțină pace și liniște departe de lumina reflectoarelor, a declarat o sursă pentru People.

Proprietatea de 20,5 milioane de dolari din Los Angeles are „un sentiment de intimitate și izolare”. „Nu este la modă”, mai spune sursa.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a închis escrow pe proprietatea cu cinci dormitoare pe 24 iulie, a confirmat PEOPLE. Întâmplător, a fost chiar în ziua în care soția sa a împlinit 55 de ani.

Casa cea nouă a lui Ben Affleck din Los Angeles
Actorul și-a cumpărat singur locuința de această dată, după ce a plecat din conacul în care a locuit cu JLo / Profimedia Images
Reclamă

„Mediul este prietenos pentru familii. Dar ar putea fi ușor transformat într-o casă de burlac”, a continuat sursa. Noul cartier al lui Affleck, care găzduiește numeroase alte nume din industria divertismentului, „se mândrește cu un aer sofisticat, dar nu este la modă”.

Conacul comun al lui Affleck și Lopez din Beverly Hills rămâne pe piață cu un preț cerut de 68 de milioane de dolari. Cuplul a cumpărat proprietatea pentru 60.850.000 de dolari în mai 2023, după ce s-au căsătorit în iulie 2022.

În aceeași zi în care Affleck a finalizat cumpărarea noii sale case, Lopez a finalizat și ea vânzarea apartamentului ei din New York. Ea a vândut duplexul cu patru dormitoare și 7 băi pentru 23 de milioane de dolari.

Reclamă

Ben Affleck și JLo nu au planuri comune vara aceasta

În ultimul timp, Affleck și Lopez au petrecut timp separat, departe unul de celălalt. O sursă a declarat în iunie pentru People că nu „au niciun plan de vară împreună”. Se pare că amândoi sunt „concentrați pe viețile lor separate”.

Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere cu familia și prietenii. Ea a organizat o petrecere cu tematică Bridgerton în Hamptons pe 20 iulie. Mai multe surse au confirmat pentru People că Affleck nu a fost prezent la aniversare.

Lopez a mai fost văzută însă mergând pe bicicletă. Ea a fost la sală și a ieșit cu fiica lui Affleck, Violet, în vârstă de 18 ani. Așa cum a spus când și-a anulat turneul, se pare că vedeta vrea să petreacă cât mai mult timp cu oamenii dragi din viața sa.

O sursă a mai declarat recent pentru People că „vara ei nu este exact ceea ce plănuise inițial”. Cu toate acestea, „face tot ce e mai bun”.

„Este întotdeauna recunoscătoare pentru timpul petrecut în familie”, a adăugat sursa. „A avut un weekend grozav cu familia și prietenii. Îi place să se distreze și s-a bucurat de petrecerea ei de ziua ei. Era într-o dispoziție fericită.”

Ben Affleck și-a mutat lucrurile când artista nu era acasă

Între timp, Affleck și-a petrecut cea mai mare parte a verii în Los Angeles. Aici a lucrat la viitoarea sa producție The Accountant 2. El s-a bucurat de asemenea de timpul cu copiii săi. Pe lângă Violet, el o mai are pe Seraphina, de 15 ani, și pe Samuel, de 12 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

În mai, mai multe surse au declarat pentru People că Affleck și Lopez au început să locuiască separat în L.A., pe fondul tensiunilor din relația lor.

La sfârșitul lunii iunie, Affleck și-a mutat bunurile din casa din Beverly Hills pe care o împărțea cu Lopez. El a făcut acest lucru în timp ce aceasta se afla într-o călătorie în Europa, alături de prieteni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×