Reclamă

Fiica Angelinei Jolie a făcut un anunț public despre renunțarea la numele de familie al lui Brad Pitt. Shiloh vrea să se îndepărteze complet de tatăl ei

Fiica Angelinei Jolie a făcut un anunț public despre renunțarea la numele de familie al lui Brad Pitt, Shiloh Jolie-Pitt vrea să se îndepărteze complet de tatăl ei. Adolescența nu dă înapoi de la hotărârea pe care a luat-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 iulie 2024, 5:55

Shiloh, fiica lui Pitt și a angeline Jloie, continuă cu planul ei de a elimina Pitt din numele său legal. Tânăra, în vârstă de 18 ani, a publicat un anunț în Los Angeles Times. Adolescenta a vrut să împărtășească veștile despre viața ei cu publicul larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Angelinei Jolie a făcut un anunț public despre renunțarea la numele de familie al lui Brad Pitt

Adolescenta, în vârstă de 18 ani, a anunțat că renunță la numele de familie Pitt. Deși a raportat anterior că a vrea să renunțe la nume acest lcuru pare că s-a întâmplat în cele din urmă.

Fiica Angelinei a vru să facă anunțul public imediat după legalizarea noilor sale documente. Conform legii din California, o persoană este obligată să publice o solicitare în secțiunea de notificări a unui ziar care se află în circulație generală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shiloh alături de mama sa, Angelina Jolie, la o ieșire în oraș
alentata dansatoare care a depus cererea la împlinirea vârstei de 18 ani la sfârșitul lunii trecute / Getty Images
Reclamă

Adolescenta a vrut să-și schimbe numele de Shiloh Nouvel Jolie-Pitt în Shiloh Nouvel Jolie. Un reprezentat al Los Angeles Times a fost contactat de către PageSix pentru a răspunde curiozităților legate de decizia adolecentei.

Reprezentații nu au răspuns solicitării. Pitt a depus cererea de a renunța la numele de Pitt la cea de-a 18-a aniversare a sa, în luna mai.

Aceasta a insistat că nu își dorește să fie asociată cu tatăl său celebru, pe fondul bătăliei divorțului dintre actor și Angelina.

Reclamă

O persoană din interior a declarată că Shiloh și-a angajat și și-a plătit propriul avocat. Adolecenta nu a vrut să o implice pe mama sa în această procedură.

Tânăra se numără printre copiii de la Hollywood care au ales să-și renege părinții. Mai mulți adolescenți au făcut gesturi asemănătoare în ultima perioadă.

Ce comentarii au avut de făcut apropiații lui Pitt la aflarea veștii

Apropiații din cercul lui Pitt se întreabă cine a stat cu adevărat în spatele deciziei luate de adolescentă. Aceștia sunt de părere că Shiloh nu ar fi ajuns singură la decizia de a renunța la numele de familie al tatălui său.

„Oamenii rezonabili ar trebui să tragă propriile concluzii cu privire la cine a fost de fapt în spatele acestei decizii”, a spus un apropiat ala ctorului. Un alt prieten ala cestuia a declarat că „Pitt este conștient și supărat de acțiunile fiicei sale. El nu a simți niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, a mai spus apropiatul actorului.

„Brad simte că și-a pierdut copiii. Această situație nu este deloc ușor pentru el. Brad își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”, au mai spus prietenii vedetei internaționale. De fapt, și ceilalți copii ai fostului cuplului au renunțat la numele de Pitt în locurile publice.

Zahara a luat, de asemenea, această decizie. Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 16 ani, și-a folosit doar nume de familie al mamei sale atunci când a apărut la un eveniment public.

Deși actorul suferă din cauza deciziilor luate de copii săi, acesta nu a făcut nicio declarație publică, scrie DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×